NederlandReview

  Ervaringen SAMSAM

  Overweeg je professioneel jouw mening te gaan geven via dit platform, maar vraag je je af of dit bedrijf wat is? Gelukkig zijn er ‘collega’s’ die je voor zijn gegaan en een recensie over hun ervaring geschreven hebben. En kom gerust nog eens terug om jouw opgedane skills te laten zien in een review!

  Enquêtes

  Help je graag en kun je niet genoeg krijgen van het verkondigen van jouw constructieve mening? Dan zou je kunnen overwegen om dit naast de dagelijkse gang van zaken te gaan doen. Daar zijn namelijk platforms voor te vinden waar je je in kunt schrijven. Bedrijven, diensten of de overheid onderzoeken namelijk met enige regelmaat door middel van enquêtes en vragenlijsten aan particulieren vragen wat ze vinden en wat beter kan, door middel van eventuele suggesties, tips en aanbevelingen. Zelfreflectie en het eigen functioneren is namelijk niet alleen belangrijk voor individuen als ze willen groeien, maar voor het bedrijfslevens en organisaties, geldt feitelijk het zelfde.

  Bots kunnen geen vragenlijsten invullen, daar heb je echte Anna’s voor nodig

  Van proberen, kun je leren

  Feedback is dus een belangrijk onderdeel van groei. Mits het constructief is uiteraard, want alleen dan kun je een bedrijf of instantie echt helpen. Leuker wordt het als je daarna nog eens hoort wat er met de adviezen gedaan is en wat er al dan niet veranderd is. Op de hoogte gehouden worden, geeft toch een gevoel van verbondenheid. Alsof je zelf in het onderzoek een persoonlijk advies hebt uitgebracht en er deel van uit maakt.  Verplichtingen

  Maar hoe leuk het ook is om anderen te helpen, het moet wel passen binnen je dagelijks leven. Veel mensen werken er gewoon nog naast, al dan niet in combinatie met een gezin, huisdieren, hobby’s en sport. Het is dus goed als je zoiets er echt naast kan doen. Gelukkig kun je vaak ook aangeven hoeveel je er per week aan kwijt wilt zijn. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de onderwerpen waar je voorkeur naar uit gaat kenbaar te maken. Maar ook of je überhaupt mee doet, dus een keertje kunt weigeren of overslaan, en wanneer het jou schikt. Door de afwisseling van de opdrachtgevers, is het in ieder geval waarschijnlijk geen saai werk.

  SAMSAM

  Dit is zo’n online platform waar je je kunt inschrijven om regelmatig naar jouw mening gevraagd te worden. Alle persoonlijke gegevens en ingevulde data worden vertrouwelijk behandeld. Momenteel telt het team al meer dan 30.000 leden. Inschrijven gaat heel eenvoudig via de website, daarna is het een kwestie van inloggen.

  De tamtam over SAMSAM

  Heb jij zelf ervaring met het invullen van allerlei vragen voor SAMSAM? Schrijf daar dan snel een review over. Jouw mening telt ook hier! En ook hier help je mensen, want toekomstige teamleden lezen hier jouw recensie en beoordeling. Aan de hand daarvan kunnen zij hun keuze maken.

  SAMSAM
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fantastische organisatie

  echt gaaf dat zoiets bestaat! mooi streven van SamSam. en hoe gaaf is het als je van je energiemaatschappij een handgeschreven kaart krijgt om te feliciteren met je huwelijk! het is ook niet echt duur, ook is contact goed verlopen

  Door: Gert van Voorthuijsen 04-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over SAMSAM

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is SAMSAM een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over SAMSAM. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SAMSAM actief?

  SAMSAM is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SAMSAM gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.