NederlandReview

  Ervaringen RocketLawyer

  Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar soms is het inschakelen van een advocaat de enige manier om ergens uit te komen. Je kunt ze nodig hebben voor juridische hulp bij een conflict of juist bij het opstellen van een contract om zo’n conflict te voorkomen. Rocket Lawyer kan je hierbij helpen. Maar wat zullen ze nou precies voor je kunnen doen? Hoe duidelijk en sluitend zal zo’n contract zijn? Zullen ze je al snel kunnen helpen of pas als het conflict geëscaleerd is? En wat voor een klantenservice zul je van Rocket Lawyer kunnen verwachten als je er niet uitkomt hoe je zo’n formulier op de website in moet vullen? Alleen mensen die Rocket Lawyer al eens hebben ingeschakeld kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij nou echt van Rocket Lawyer vinden. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien of Rocket Lawyer de juiste juridische instelling voor jou is.

  Over Rocket Lawyer

  Rocket Lawyer is een advocatenbureau dat allerlei juridische diensten aanbiedt. Ze willen je deze juridische hulp aanbieden voor een prijs die jij je, volgens hen, kunt veroorloven. Ze vinden dat onze wetgeving er is om jezelf te beschermen en je in staat te stellen jezelf te verdedigen. Iedereen moet volgens Rocket Lawyer toegang hebben tot gemakkelijke en betaalbare dienstverlening. Daarom zijn wij van NederlandReview ook benieuwd of jij vindt dat dat zo is. Je kunt via de website van Rocket Lawyer verschillende documenten opstellen. Voorbeelden hiervan zijn een samenlevingscontract, volmacht, huurcontract of schenking. Dit zijn de documenten voor particulieren, maar er zijn er ook een aantal voor ondernemers en zakenmensen. Cookieverkledingen, intentieverklaringen, verwerkerovereenkomsten en samenwerkingsovereenkomsten zijn hier voorbeelden van.Je kunt natuurlijk ook één van hun advocaten om hulp vragen. Deze advocaat kan je dan persoonlijk juridisch advies geven.


  5 snelle feiten over Rocket Lawyer.

  Diensten van Rocket Lawyer

  Je kunt bij Rocket Lawyer dus zelf een document opstellen of contact opnemen met een advocaat. Op de website kun je tevens wat juridische wegwijzers vinden die al wat van je vragen kunnen beantwoorden. Zo is er een stappenplan voor woningverhuur, een wegwijzer voor startende ZZP’ers en een lijst van rechten bij ontslag. Ook voor personeel aanmene, zakelijke contracten opstellen en scheiden met kinderen is er het één en ander te vinden zodat je beslagen ten ijs komt. Verder is er nog een Rocket Lawyer klantenservice waarmee je contact kunt opnemen als je nog verdere vragen hebt of persoonlijk een advocaat wilt spreken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Rocket Lawyer

  Heb je zelf al eens een document opgesteld via Rocket Lawyer of één van hun advocaten in de arm genomen? Dan kun je ons vast meer over dit advocatenkantoor zeggen. Hoe gemakkelijk was het nou echt om online een samenlevingscontract op te stellen? Waren die wegwijzers nou wel duidelijk en uitgebreid genoeg? En kon de advocaat je goed helpen toch er toch nog ergens een vraag of klacht over was? Laat je eigen Rocket Lawyer review achter en vertel ons wat jouw mening over dit advocatenkantoor nou eigenlijk is.

  RocketLawyer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over RocketLawyer

  Uw beoordeling