NederlandReview

  Ervaringen Restposten24

  Wanneer je een bedrijf hebt en goederen verkoopt dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk winst maken. Dit kan door zo goedkoop mogelijk in te kopen, en door te zorgen dat je zoveel mogelijk verkoopt. Soms blijf je echter met een voorraad zitten. Dan kun je gebruik maken van de handelsplatformen van Restposten24. Je kunt daar je restpartijen verkopen maar ook die van anderen inkopen. Hoe dit anderen bevalt lees je hier bij NederlandReview.

  Over Restposten24


  Restposten24 handelt ook wel onder de naam Stocklots24. Zij vertegenwoordigen samen ruim 80 B2B handelsportalen in de wereld in 11 verschillende talen. Hiermee bieden ze de mogelijkheid aan ruim 40.000 handelaars om elkaar te ontmoeten en uit een assortiment van ruim 140.000 artikelen te kunnen kiezen. Als je de Nederlandstalige website goed bekijkt merk je wel dat het origineel in het Duits geschreven was, maar dat is niet hinderlijk.

  Goederen en diensten (Economiepagina.com)

  Diensten


  Restposten zijn goederen die overgebleven zijn en die ook wel als bijzonder gedeclareerde goederen verkocht worden. Restposthandelaren handelen met deze goederen uit faillissementen, insolventiegoederen, modieuze artikelen en andere restposten die zij gunstig kunnen aankopen. Andere bedrijven kunnen hier weer van profiteren, omdat zij tegen lage prijzen kunnen inkopen. Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen zijn er de platformen van Restposten24 en Stocklots24. Je moet je eerst aanmelden wat eenmalig € 79,- excl. btw kost. Je krijgt dan meteen toegang tot alle 82 B2B-handelsplatformen van Restposten24 en Stocklots24. Dit biedt een groot aantal voordelen, behalve het feit dat je geen opzegtermijn hebt en geen jaarlijkse-, provisie-, aanbiedings- en verborgen kosten hebt. Je krijgt de volgende voordelen:

  • Je kunt een onbeperkt aantal artikelen bekijken en volgen
  • Je kunt lijsten maken van handelspartners van jouw voorkeur
  • Je kunt een onbeperkt aantal aanbiedingen publiceren
  • Je krijgt inzicht in alle artikelen en gegevens van de verkopers zoals bijv. het adres, de website en het telefoonnummer
  • Je krijgt wekelijks een individuele en persoonlijke nieuwsbrief over nieuw opgegeven artikelen
  • Je kunt het geïntegreerde communicatiesysteem gebruiken voor een directe bestelling bij de leveranciers
  • Je kunt zelf goederen verkopen, het aantal verkochte artikelen wordt meteen van het opgegeven aantal afgehaald.
  • Je kunt artikelen importeren uit hun Excel of CSV interface
  • Je kunt per aanbieding tot 3 foto’s uploaden
  • Jouw website is zichtbaar voor alle geregistreerde gebruikers
  • Je kunt Stocklots24 en Restposten24 in verschillende talen zoals Engels, Duits, Russisch, Pools, etc. gebruiken

  Als je bent geregistreerd, kun je dus tussen alle artikelen kijken of er iets bij zit wat jij in jouw bedrijf kunt verkopen, of je kunt zelf een restpartij aanbieden. Je kunt je aanmelding bij Restposten24 betalen met Paypal, Creditcard of via een bankoverschrijving.

  Klachten


  Aangezien Restposten24 slechts als provider/informatieaanbieder optreed, zijn zij voor de aangeboden informatie niet verantwoordelijk. Wanneer je door een aanbieder bedrogen wordt, en vier weken na betaling nog geen goederen hebt ontvangen, dien dan een aanklacht in en stuur Restposten24 hiervan een kopie. Dan sluiten zij onmiddellijk het account van de betreffende handelaar.

  Wat is jouw mening over Restposten24?


  Vertel ons over jouw ervaringen met Restposten24, is het de investering waard en heb je die allang weer terug kunnen verdienen, of viel dit toch tegen in jouw geval? Laat het ons weten, zodat anderen van jouw ervaringen kunnen profiteren!

  Zijn de voordelen van Restposten24 de investering waard, of zijn de ervaringen anders? Kun je via hen vertrouwd handelen met andere bedrijven of niet?

  Restposten24
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Restposten24

  Uw beoordeling

  goede partner voor webshop artikelen

  Een aantal jaar geleden zijn wij onze webshop begonnen. We haalden voorheen onze items vooral uit het buitenland in verband met de gunstige prijs, maar dan heb je wel te maken met lange levertijden en ongunstige voorwaarden. Vandaar dat wij verder zijn gaan kijken naar een betere oplossing die ook voor onze klanten beter zou uitpakken. Een tip van een vriend was restposten24, wij hadden er zelf niet van gehoord, maar het is inderdaad een prettige partner voor inkopen. Je vind er veel en het is voordelig. Soms moet je wel een beetje geluk hebben, maar dat hoort bij het spel.

  Door: Karin22-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Restposten24 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Restposten24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Restposten24 actief?

  Restposten24 is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Restposten24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.