NederlandReview

  Ervaringen Reclameland

  Voor drukwerk van hoge kwaliteit moet je bij Reclameland zijn. Bij Reclameland kunnen ze vanalles voor je printen en dat sturen ze dan zo snel mogelijk naar je op! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Reclameland lees je hier op NederlandReview.

  Over Reclameland

  Reclameland B.V. is een online drukkerij die gevestigd is in Westerbroek, Nederland. Reclameland produceert vanop één centrale locatie waar ze al het drukwerk maken, van visitekaartjes tot folders. Reclameland kan kwaliteitsdrukwerk aanbieden door de beste offset (traditionele manier van drukken) en digitale drukpersen die gehanteerd worden door medewerkers die een jarenlange ervaring hebben. Bij Reclameland worden er jaarlijks meer dan 50 000 000 flyers gedrukt. Ze maken er gebruik van de nieuwste persen van Komori. Op deze manier biedt Reclameland snelle leveringen aan scherpe prijzen aan.


  Reclameland, druk met drukwerk!

  Diensten van Reclameland

  Bij Reclameland kan je terecht voor al je drukwerk, zowel particulieren als bedrijven kunnen hier terecht. Ze kunnen er flyers, posters, magazines, ansichtkaarten, rollup banners, briefpapier, visitekaartjes, spandoeken, bierviltjes, folders, enveloppen en nog veel meer bedrukken. Je kan er ook terecht voor het meer technische drukwerk zoals lichtbakplaten, beurdeks, stickers met een luxe uitstraling, gondeldoosjes en nog een pak meer. Bij het bestellen kan je zien hoe lang het zal duren vooraleer je je bestelling ontvangt, je kan er ook voor kiezen om een spoedbestelling te plaatsen. Bij de leveropties kan je meestal kiezen of de levering op een bepaald tijdstip moet gebeuren, bijvoorbeeld tussen 8 en 11 uur.

  Vragen of klachten voor Reclameland

  Heb je vragen of een klacht over Reclameland? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier die je op de website vindt, via de online chat, de telefoon of gewoon via e-mail. Reclameland heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Reclameland? Verloopt de service vlot en heb je geen problemen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Reclameland. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Reclameland? Lees dan zeker enkele van de reviews op NederlandReview! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview.

  Reclameland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  4.4
  38% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Flyers

  Flyers bij Reclameland gekocht. Perfecte kwaliteit en nog sneller geleverd dan verwacht! Zeker een aanrader!

  Door: Robert10-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  T-shirt

  kan niet beter , ik ben een nieuwe vaste klant geworden !!

  Door: Ruben13-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  500 gepersonaliseerde kaartjes

  Oplage van 500 kaartjes besteld om een klant te leveren met een bedrukt product. Helaas te weinig kaartjes ontvangen maar reclameland wil het tekort niet opnieuw toesturen aangezien zij volgens de algemene voorwaarden een marge hanteren van 10%. Dit betekent dat ze op een bestelling van 500 stuks, 50 stuks te weinig mogen leveren. Aangezien de staffel van 500 naar 1000 stuks kies je als klant niet snel voor zoveel extra kaartjes en als klant verwacht je ook gewoon het bestelde aantal stuks geleverd te krijgen zoals mijn klant ook gewoon doet. Kortom: super slechte ervaring betreft levering en oplossingen vanuit klantenservice

  Door: Robin20-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Brochures

  Veel te vaak late levering.

  Door: Eli08-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  MISLEIDENDE beschrijving artikel

  Bestelde 'omslagen' zoals vermeld in de beschrijving blijken voorbladen te zijn waar je niets in kunt steken of 'omheenslaan' . Reclameland neemt geen verantwoording voor de MISLEIDENDE beschrijving op de website. E.e.a ook nog ná vertraging in het productieproces.....

  Door: Chris Kerdel06-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  T-shirt gedrukt

  hebben ze deze verkeerd gedrukt. Ik heb ze hierop aangesproken, maar moest mezelf verklaren naar ze. 4 discussie mails verder, hebben ze besloten om niet tot een oplossing te komen Het gaat mij om het principe, dat als ze een keer er naast zitten de bal bij de klant neerleggen. Alles behalve service naar de klant. Voor mij geen Reclameland meer.

  Door: N. 30-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  visitekaartjes

  Zeer teleurgesteld. Visitekaartjes gemaakt in de configurator. Deze werden snel geleverd echter aan de randen waren hele delen van de tekst weggevallen (die er in de preview van de configurator keurig op stonden!). Gemaild dat het resultaat niet naar verwachting was maar geen enkele coulance. Kaartjes zijn de prullenbak in gegaan en ik bestel hier nooit weer.

  Door: Arjen06-02-2020
  N.30-06-2020

  Als het op Service aan komt, leer je de ware aard van dit bedrijf echt kennen. Alles behalve meewerkend en klantvriendelijk. Ondanks duidelijk aangegeven, waar de print op tshirt moest komen, hebben ze deze verkeerd gedrukt. Ik heb ze hierop aangesproken, maar moest mezelf verklaren naar ze. 4 discussie mails verder, hebben ze besloten om niet tot een oplossing te komen Het gaat mij om het principe, dat als ze een keer er naast zitten de bal bij de klant neerleggen. Alles behalve service naar de klant. Voor mij geen Reclamrland meer.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  1 keer nooit weer!

  1x nooit weer!
  Vrijdagavond te horen krijgen dat je bestelling maandags tóch niet geleverd kan worden terwijl 's middags (na herhaaldelijk vragen) schriftelijk wordt bevestigd dat de bestelling is afgerond, het drukwerk in orde is en elk moment verzonden wordt. In het weekend kunnen ze helaas niets voor je doen dus herdruk zal maandags pas plaatsvinden. Geen compensatie of medeleven, niets. Enige reactie die er wordt gegeven is dat ze helaas niet "sneller dan snel" kunnen werken. Prutsers.

  Door: Lisa19-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Reclameland

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Reclameland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Reclameland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Reclameland actief?

  Reclameland is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reclameland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.