QR Code Generator

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

QR Code Generator

Wil jij voor jouw bedrijf of initiatief een eigen QR-code maken? Dan is QR Code Generator wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Alle reviews zijn eerlijk en objectief geschreven.


Wat is QR Code Generator?


Via QR Code Generator kun je dynamische of statische QR-codes maken. Deze kunnen voorzien worden van kleur, logo, ontwerp, kader en meer. De digitale producten van QR Code Generator maken het mogelijk om marketingcampagnes uit te voeren. Dit doe je met traceerbare QR-codes die door jouw ontworpen zijn.


Wat is een QR-code?


Voordat je van start gaat is het handig om te weten wat een QR-code precies is. Deze code kan gezien worden als de ouderwetse barcode, maar dan tweedimensionaal. Deze wordt gemaakt met zwart en wit gekleurde pixelpatronen. Toyota-leverancier Denso is pionier op het gebied van QR-codes. Zij maakten ze zodat ze onderdelen konden markeren. Dit deden ze met als doel het logistieke auto productieproces te verbeteren en versnellen.


Hoe werkt het?


En nu wil je natuurlijk weten hoe het werkt om een QR-code aan te maken. Dit is binnen 3 stappen te realiseren. Allereerst moet je een type selecteren. Je hebt verschillende keuzemogelijkheden. Zo kan er gekozen worden uit gewone tekst, SMS, URL en anderen. Deze QR-codes kunnen niet bewerkt worden. De tweede stap bestaat uit het invullen van gegevens. Er verschijnen velden waar jij specifieke informatie moet doorgeven. Denk aan koppelingen, contactgegevens, tekst of andere gegevens. Nadat je alles hebt ingevuld kies je voor ‘genereren’. Ten slotte is het tijd voor stap 3. Het downloaden van jouw eigen QR-code. Het ontwerp kan in zwart/wit of kleur gedaan worden. Je kunt een kader kiezen om scans aan te trekken. Mocht je dit niet willen kun je de download doen via de voltooide code.


Creaties en ontwerp


Het behoort tot de mogelijkheden om voor dezelfde inhoud uiteenlopende QR-codes te genereren. Er zijn namelijk 40 versies die allen verschillend zijn. Deze hebben 4 foutcorrectieniveaus en 8 maskerende opties. In totaal zijn er dus 1280 QR-codes beschikbaar. Voor doeleinden zoals marketing wordt alleen gewerkt met versie 1 tot 7. Ze stellen dat de generator dan de beste versie kiest. Je kan een QR-code aanpassen met jouw bedrijfslogo en/of bedrijfslogo pictogram. Je moet dan wel aangemeld zijn bij de PRO-versie.


Afdrukken en scannen


De QR-codes worden ondersteund in diverse grafische indelingen. Er kan gedownload worden in bestanden zoals PNG, SVG, EPS en JPG. Voordat je gaat afdrukken moet je weten wat de goede maat is en wat de contrasterende kleuren zijn. Het is raadzaam om dit vooraf te testen. Mocht je ergens over twijfelen kun je een kijkje nemen in de afdrukgids. Hier worden tips in gedeeld zodat er geen kostbare fouten worden gemaakt. De codes kunnen gescand en gelezen worden op verschillende manieren. Dit hangt af van het apparaat dat je gebruikt. Gebeurt er niks? Dan wordt geadviseerd de instellingen van je camera na te gaan. Bekijk daar of QR-codes scannen is ingeschakeld. Mocht dit geen resultaat opleveren kun je via de app-store op zoek gaan naar een betrouwbare QR-codelezer.


Klantervaringen


Ben je al klant bij QR Code Generator? Heb je hier weleens een QR-code besteld? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je te spreken over dit digitale product? Wat vond je van het bestelproces en hoe heb je de service ervaren? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)