ProtonMail + ProtonVPN

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ProtonMail + ProtonVPN

Ben je op zoek naar een virtuele particuliere netwerkserviceprovider die wordt beheerd door Proton Technologies AG? Dan is ProtonVPN wellicht precies hetgeen waar je naar op zoek bent. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is ProtonVPN?

 


ProtonVPN is een virtuele particuliere netwerkserviceprovider die wordt beheerd door het Zwitserse bedrijf Proton Technologies AG. Dit is ook het bedrijf achter de e-mailservice ProtonMail. Het verhaal van dit bedrijf is begonnen bij CERN, waar het web werd geboren en waar ze elkaar als team aan oprichters ontmoette. In 2014, op de 25e verjaardag van het web, hebben ze ProtonMail gebouwd om online privacy realiteit te maken voor miljoenen mensen over de hele wereld. Het ProtonVPN-project is ontstaan uit een behoefte om de activisten en journalisten die ProtonMail gebruiken beter te beschermen.  


Input vanuit de gemeenschap

 


ProtonMail en ProtonVPN worden nog steeds primair ondersteund door de gemeenschap en ontwikkeld met input van deze gemeenschap. Het bedrijf stelt een grote staat van dienst te hebben als het gaat om online beveiliging en privacy. Ze geven aan dat ze hoe dan ook aan de frontlinie van beveiliging en privacy zullen blijven staan. Het bedrijf bestaat uit wetenschappers, ingenieurs en ontwikkelaars. Ze geven volgens de lieden van dit bedrijf ontzettend veel om de toekomst van internet. Ze stellen experts te zijn in beveiliging en interne technologieën. Ook wordt er aangegeven dat ze deze expertise toepassen voor het algemeen belang. Mocht dit je goed in de oren klinken dan vraagt het bedrijf contact met ze op te nemen.  


Wetenswaardigheden

 


Internetbeveiliging is er volgens het bedrijf voor iedereen. Het is het doel van het bedrijf om online privacy voor iedereen toegankelijk te maken. Om dit te doen hebben ze zich gericht op het moeiteloos gebruiken en gratis beschikbaar stellen van de geavanceerde beveiligingstechnologie in ProtonVPN. Het bedrijf geeft aan dat ze erin geloven dat privacy en veiligheid fundamentele mensenrechten zijn. Met dat gegeven als achterliggende gedachte bieden ze ook een gratis versie van ProtonVPN aan. Ze stellen geen advertenties weer te geven en verkopen je browsegeschiedenis ook niet in het geheim.  


Online privacy

 


ProtonVPN Free wordt gesubsidieerd door betaalde gebruikers van ProtonVPN. Als je online privacy wilt ondersteunen, overweeg dan om te upgraden naar een betaald abonnement voor hogere snelheden en meer functies. De beste beveiligingstools ter wereld beschermen je alleen als ze correct en consistent worden gebruikt. Ze hebben de ProtonVPN interface aanzienlijk vereenvoudigd om deze zo intuïtief mogelijk te maken, zodat je elke dag probleemloos beschermd kunt blijven.  


ProtonVPN is beschikbaar op alle apparaten, inclusief pc's, Mac's, smartphones en zelfs routers. Een veilige internetverbinding waarop je kunt vertrouwen, is volgens het bedrijf essentieel om je privacy op jouw laptop thuis, jouw mobiele apparaat onderweg of je werkstation op kantoor te behouden. ProtonVPN heeft native apps voor Android, iOS, MacOS en Windows.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij ProtonVPN? Ben je tevreden over de producten/diensten van ProtonVPN? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij ProtonVPN? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat we het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kunnen blijven.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)