NederlandReview

  Ervaringen Printsy

  Nog niet eens zo heel erg lang geleden moesten we geboortekaartjes bij de drukker laten maken. Kerstkaartjes konden we alleen in de winkel kopen. Maar dat is tegenwoordig heel anders. Neem Printsy bijvoorbeeld. Hier kun je naast geboortekaartjes ook kerstkaartjes en allerlei andere soorten kaarten bestellen. Sterker nog, je kunt het geheel zelf ontwerpen! Er zijn veel mensen die gebruik van de diensten van Printsy hebben gemaakt. En ieder van hen heeft daar zo zijn eigen ervaringen mee. En die kun je allemaal op NederlandReview lezen.

  Over Printsy

  Printsy is in 2006 begonnen. Zij waren één van de eersten die de dienst van online kaartjes drukken aanboden, toen nog onder de naam Geboortekaartjes.nl. Vandaag de dag is het online bedrijf uitgebreider geworden. Er zijn meerdere soorten kaartjes die niet alleen gedrukt kunnen worden maar ook zelf samen kunnen worden gesteld. Vandaag de dag hebben zij veel meer mogelijkheden te bieden. Ook is de site goed op je tablet of smartphone te gebruiken, zodat je altijd en overal je eigen kaartjes kunt samenstellen.

  Printsy - Laoniny

  Diensten

  Printsy heeft een nieuwe en erg uitgebreide ontwerptool op de website geplaatst. Hierdoor is het heel goed mogelijk om zelf kaartjes te maken. De soorten kaartjes waar je uit kunt kiezen zijn onder andere:

  • Geboortekaartjes
  • Uitnodigingen
  • Kerstkaarten
  • Verhuiskaarten
  • Trouwkaarten

  Alles is eenvoudig te maken en dat allemaal online. Naast deze dienst is het mogelijk om je eigen ontwerp als schilderij, poster, magneetkaartje, canvas of fotoboek te laten drukken. Dit kan gepersonaliseerd gedaan worden maar ook met een basisthema dat je hier en daar zelf aan kunt passen. Als je op werkdagen vóór 15.00 uur besteld dan zal Printsy de kaartjes dezelfde dag nog versturen. Ook kun je een gratis proefdruk bestellen.

  Klachten

  Als je niet tevreden bent met de door Printsy geleverde diensten, dan kun je contact met hun klantenservice opnemen. Dit dien je wel binnen 14 dagen na ontvangst van de levering te doen. Dit kan per e-mail via info@printsy.nl maar het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch met hen in contact te treden. Dat kan tijdens kantooruren op nummer (046) 43 723 38. Zorg ervoor dat je het ordernummer bij de hand hebt, zodat je snel geholpen kunt worden. Printsy heeft als doel de klachten binnen 7 werkdagen op te lossen.

  Deel hier je ervaringen met Printsy

  Misschien heb je zelf al eens eerder van de diensten van Printsy gebruik gemaakt. Dan moet je weten dat jouw ervaringen door andere mensen worden gewaardeerd. Daarom willen wij je vragen om deze ervaringen met ons en uiteraard andere bezoekers te delen om zo een goed beeld van de diensten van Printsy te kunnen vormen. Hierdoor help je andere mensen bij het maken van een beslissing of ze wel of niet gebruik van de diensten van dit online bedrijf willen maken.

  Heb je kaartjes bij Printsy ontworpen? Hoe is de ontwerptool je bevallen en werden de kaartjes ook snel geleverd of moest je er best lang op wachten?

  Printsy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Printsy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Printsy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Printsy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Printsy actief?

  Printsy is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Printsy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.