PremiumBeat by Shutterstock's

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

PremiumBeat by Shutterstock's

Zoek je exclusieve muziek? Bij PremiumBeat by Shutterstock kun je rechten vrije, exclusieve muziek downloaden. Deze organisatie stelt exclusieve tracks en geluidseffecten van hoge kwaliteit te bieden. Je kunt de track en geluidseffecten onder andere gebruiken voor nieuwe en traditionele mediaprojecten, waaronder video's, films, apps, games en televisieprogramma's.


Volgens PremiumBeat geeft de bibliotheek met royaltyvrije stockmuziek je het gepolijste gevoel dat je normaal ervaart bij grote productiehuizen. De collectie wordt omschreven als episch met meerdere stijlen en genres waarmee je soundtrack gesorteerd wordt.


Shutterstock 


Shutterstock is een wereldwijd technologiebedrijf. Op de website is te lezen dat ze een levendige marktplaats hebben gecreëerd waar professionals content kunnen licentiëren. Het gaat hierbij om afbeeldingen, video's en muziek. Ze zorgen er doormiddel van innovatieve tools voor dat het creatieve proces mogelijk gemaakt zal worden. Samen met PremiumBeat heeft Shutterstock haar portfolio uitgebreid. Zo wordt er onder andere samengewerkt met Bigstock en Rex Features. 


Het team 


Er wordt aangegeven dat ze bestaan uit een internationaal team van componisten, ontwerpers, programmeurs en schrijvers. Ze hebben allemaal een passie voor muziek. Dit bedrijf ziet het als missie om hun passie met muziekliefhebbers te delen. Ze stellen dit te doen via een klantenservice van wereldklasse in combinatie met royalty vrije nummers die van hoge kwaliteit zijn. 


Hoe het werkt


Het bedrijf geeft aan de muzieklicenties te hebben vereenvoudigd. Je kunt door tracks bladeren en voorbeelden bekijken. Je kunt licenties online betalen via een creditcard of met een PayPal account. Op het moment dat je betaling binnen is kun je de muziek onmiddellijk downloaden. De licenties worden volgens dit bedrijf wereldwijd gehonoreerd en zijn voor altijd geldig. 


Exclusieve muziek 


Er wordt aangegeven dat ze exclusieve muziek in hun bibliotheek opnemen. Dit zijn nummers van uiteenlopende muzikanten. De selectie bestaat volgens het bedrijf uit toonaangevende componisten. Deze muziekliefhebbers zijn afkomstig uit de hele wereld. Ze stellen zeker te weten dat hun collectie van hoge kwaliteit is. 


Abonnement 


Met een PremiumBeat-abonnement krijg je toegang tot de exclusieve muziekbibliotheek. Het abonnement bestaat uit 5 standaardlicenties per maand. Ongebruikte tegoeden zullen niet overgeheveld worden naar de volgende maand. Er is een kleine verzameling nummers die niet bij het abonnement zijn inbegrepen. De standaardlicentie dekt alle web gebaseerde projecten. Je kunt dan onder andere denken aan video's gehost op sociale media of grote videohostingplatforms. Het geldt evenals voor projecten van persoonlijk of zakelijk gebruik. 


Licentie 


Elke standaardlicentie dekt je voor onbeperkte projecten, wereldwijd en voor altijd. Je hebt de Premium-licentie nodig als je van plan bent muziek op tv, op de radio, in een film of in apps te gebruiken. Op de website tref je een overzicht van wat de standaard- en premiumlicenties te bieden hebben.


Alle muziek die is gekocht in de productiemuziekbibliotheek van PremiumBeat is royaltyvrij. Dit betekent dat je tegen een eenmalige vergoeding de muziek die je hebt gekocht zo vaak als je wilt kunt gebruiken. Je zult nooit extra licentiekosten moeten betalen op basis van gebruik. Je dient er rekening mee te houden dat licenties geen rechten voor openbare uitvoeringen bevatten. Bij onduidelijkheden kun je altijd contact opnemen met de Performance Rights Organization (PRO). Dit is een organisatie welke zich onder andere gespecialiseerd heeft in muziekrechten. 


Ervaringen 


Heb je ervaringen met PremiumBeat by Shutterstock? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. Deel op deze pagina je ervaringen zodat andere mensen een weloverwogen keuze kunnen maken.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)