Piet Hoevenaars

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Piet Hoevenaars

Wanneer je een verkoper bent in de reclame-, sign- en standbouwsector dan zoek je naar betrouwbare leveranciers die voor scherpe prijzen producten van hoge kwaliteit kunnen leveren. Hoe lager de prijzen, hoe hoger jouw marge kan zijn en wanneer de producten goed zijn, komen jouw klanten ook graag bij je terug. Wat andere klanten van leverancier Piet Hoevenaars vinden en wat zij zeggen over hun kwaliteit en prijzen lees je hier.


Over Piet Hoevenaars

 
Piet Hoevenaars is opgericht in 1986 als één van de eerste bedrijven in Nederland die grootformaat prints maakte. Grootformaat printers bestonden in die tijd nog maar net en Piet Hoevenaars Sign Industries sprong daar meteen op in door één van ’s werelds grootste printers te gebruiken. Dagelijks houden zij zich bezig met het digitaal printen op PVC, textiel en zelfklevende folie. Door de nieuwste grootformaat printers en materialen te gebruiken worden hun producten steeds verder geperfectioneerd. De confectieafdeling van Piet Hoevenaars is in staat om met behulp van de nieuwste machines hoge oplages, grote series en unieke producties op maat te maken. Piet Hoevenaars werkt exclusief samen met wederverkopers en niet met eindgebruikers.


Diensten

 
Bij Piet Hoevenaars kun je prints laten maken op verschillende materialen:

 • PVC
 • Textiel
 • Interieur
 • Zelfklevend vinyl
 • Panelen

Om een voorbeeld te geven, de spandoeken die je bij hen kunt bestellen kunnen in elk gewenst formaat PVC of textiel worden gemaakt, voorzien van een full colour print. Sommige materialen kunnen daarbij bovendien voorzien worden van een laag beschermende vernis, wat de standaard kleurgarantie verlengt van 2 tot 3 naar 5 jaar (afhankelijk van de toepassing en plaatsing). De meeste materialen die zij gebruiken zijn bovendien ook brandwerend gecertificeerd waardoor deze ook tijdens een beurs gebruikt kunnen worden.


Producten 

Je kunt bij Piet Hoevenaars een keuze maken uit de volgende productcategorieën:


 • Doeken en Banners
 • Blanco
 • Beachflags
 • Displays
 • Vlaggen
 • Interieur
 • Posters
 • Zelfklevende Folie
 • Frames
 • Panelen

Wanneer je het product van je voorkeur hebt gevonden, kun je met de online editor een bestand uploaden welke je op het product geprint wilt hebben. Natuurlijk kun je bij hen ook de bijbehorende materialen bestellen zoals aluminium buizen en nylon koord.

Wanneer je de prijzen wilt zien, die zij per vierkante meter rekenen, dan moet je een account aanmaken waarop je inlogt. Om een account aan te kunnen maken dien je een wederverkoper uit de reclame-, sign- en standbouwsector te zijn en moet je je bedrijfsgegevens invoeren om een account aan te vragen. De eerste keer dat je bij hen een bestelling doet, dien je deze direct te betalen. Een eventuele latere bestelling kan voldaan worden per factuur.

Klachten

 
Wanneer je een klacht hebt over het aan jou geleverde product, dan dien je dit binnen 48 uur door te geven, voorzien van foto’s. Zij kunnen deze klacht dan beoordelen en snel actie ondernemen.

Wat is jouw mening over Piet Hoevenaars?

 
Is de kwaliteit van de prints wat je ervan verwacht had of had je gehoopt dat de afbeeldingen scherper afgedrukt waren? Vertel er hier over, zodat anderen een betere indruk krijgen over wat ze van hen kunnen verwachten!

Wat vinden klanten van de prints van Piet Hoevenaars? Hoe zijn de producten op de lange duur, vervagen de kleuren snel of blijft het product lang mooi

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)