Piano Les van Rene

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Piano Les van Rene

Heb jij altijd al piano willen leren spelen? Dan is het platform Piano Les van René wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over de pianolessen en het bijbehorende bedrijf. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.  


Wat is Piano Les van René?


Piano Les van René is een platform voor pianolessen, voor beginners en herstarters. Piano Les van René is opgericht door pianist en pianoleraar René Knops. René was 18 jaar lang eigenaar van de in Brabant gevestigde Muziekschool. Zo is het mogelijk om jouw eigen favoriete liedjes te leren spelen op keyboard of piano. Wil jij graag beginnen met Piano Les van René? Dan moet je een bestelling doen. Nadat er is betaald krijg je direct login gegevens toegestuurd. Vervolgens heb je toegang tot de onlineledensite. Om te oefenen heb je een instrument nodig. Het bedrijf schrijft ook blogartikelen waar je tips en nieuwtjes kunt lezen. Dit kan erg leuk zijn voor piano- en muziekliefhebbers.


Geschiedenis


René Knops is helemaal verkikkerd op het spelen van piano en muziek. Op zijn twaalfde levensjaar startte hij op een orgel en ging piano studeren aan de Royal Schools of Music in London. Bijna 20 jaar lang runde hij als eigenaar een populaire muziekschool in Brabant. Hij stopte daarmee zodat hij een online piano community kon opbouwen. In 2011 werd Pianolesvanrene.nl opgestart. Dit deed hij speciaal voor pianoliefhebbers in Nederland en België.


Cursusinformatie


Er geldt geen leeftijdslimiet. Iedereen, volwassen en kinderen, vinden het volgens dit bedrijf leuk om piano te leren spelen. Via de online lessen leren mensen op een natuurlijke manier de benodigde vaardigheden. Terwijl ze dit doen zullen ze speelplezier ervaren. Iedere cursist moet een eenmalige betaling doen. Nadat er is betaald kunnen de lessen levenslang gevolgd worden. Ook zal je altijd toegang tot het lesmateriaal hebben. Ieder lid heeft een eigen account. Na het inloggen kom je bij alle cursussen, lessen en modules. De ledensite bevat al het materiaal. Mocht je lid zijn hoef je niks te downloaden om toegang te krijgen tot de materialen. Een cursus kan bekeken worden zoals je dat ook doet met een YouTube video.


Ervaren pianospelers


Ben je al bekend met de basisprincipes van piano? Kun je al noten lezen? Dan wordt er toch aangeraden om vanaf het begin van start te gaan. Soms kunnen er lessen overgeslagen worden. Bijvoorbeeld de les waar meer informatie wordt gegeven over het toetsenbord. Dit vanwege het feit dat er onmiddellijk wordt gestart met het spelen van liederen met behulp van akkoorden.


Systeem eisen


De lessen zijn te volgen via iedere internetbrowser. Desondanks kunnen er weleens moeilijkheden optreden als je een video wilt afspelen. Het kan dan helpen om je browser naar de laatste versie te updaten. Het betreft mobielvriendelijke video's die toegankelijk zouden moeten zijn op ieder apparaat. Het is wel belangrijk om een internetverbinding te hebben. Leden kunnen ook de app downloaden. Het is niet erg als jij je wachtwoord niet meer weet. Je kunt dan een nieuwe aanvragen via ‘wachtwoord vergeten’.


Geld terug garantie


René is er stellig van overtuigd iedereen te kunnen helpen met het bespelen van de piano. Vandaar dat hij een geld terug garantie in het leven heeft geroepen. De termijn die hiervoor geldt is vastgesteld op 14 dagen. Je krijgt allerlei technieken aangereikt om goed piano te leren spelen. Uiteindelijk hangt bij veel mensen het resultaat wel af van de eigen inzet.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Piano Les van René? Heb jij via dit platform pianolessen gevolgd? Kun je nu piano spelen? Was het makkelijk om de lessen te volgen? Wat vond je van de service? Het wordt gewaardeerd als jij je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)