Onlineprinters

8

Bestellen

4.7

Service

8

Prijs

4.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Onlineprinters

Printen is ontzettend handig. Zo hoef je een document niet helemaal met de hand te schrijven en kun je het gewoon na afloop printen. Maar sommige dingen zijn nou eenmaal best lastig om te printen. Plastic kaarten, neon-posters of folders, bijvoorbeeld. Als je dat op eigen houtje probeert ziet het er vaak niet heel professioneel uit. Dus waar kun je deze dingen wel professioneel laten uitprinten? Één bedrijf dat hier diensten voor aanbiedt is Onlineprinters. Maar wat voor kwaliteit postkaarten zullen ze printen? Zul je lang moeten wachten voor je kanaalplaat is geprint? En zal de klantenservice van Onlineprinters wel voldoende hun best doen om je te helpen als de afdruk verkeerd is gegaan? Deze vragen kunnen alleen maar beantwoord worden door echte klanten van Onlineprinters. Lees hun reviews om je te verdiepen in Onlineprinters. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je helpen een beter beeld van Onlineprinters te vormen en te beslissen of Onlineprinters een goede printshop is of niet.


Over Onlineprinters

Onlineprinters is een printerbedrijf dat professionele prints en kantoorartikelen aanbiedt. Ze zijn een deel van de Onlineprinters-groep. Ze produceren individueel drukwerk in wel liefst 30 verschillende landen. Ze hebben vestigingen in Duitsland, Polen, Verenigd Koninkrijk en Denemarken. Hier produceren ze per jaar ruim 2,5 miljard stuks drukwerk. In totaal hebben ze zo’n 800.000 klanten. Maar wat kun je nou allemaal laten afdrukken door Onlineprinters? Heel veel verschillende dingen, zo blijkt. Ze doen bijvoorbeeld aan reclamedrukwerk zoals catalogussen, folders, tassen, visitekaarten, weerbestendige posters, vlaggen, stickers, boekenleggers, hardcover boeken, plastic kaarten, flyers, verpakkingen, vouwkaarten, flyers, postkaarten en brochures. Op al deze dingen kun je de naam of het logo van je bedrijf laten afdrukken. Zo maak je reclame voor je bedrijf. Maar ook voor privégebruik in huis heeft Onlineprinters behoorlijk wat opties. Voorbeelden hiervan zijn balpennen, stempels, doorschrijfsets, kalenders, zakenveloppen, ordners, blokken, notitieboeken en nog veel meer. In hun categorie voor beurs en presentatie hebben ze fotobehang, roll-up banners, entreekaartjes, stoepborden, pop-up displays, spandoeken, beurswanden, reclameborden en beachflags, En dan is er nog een aparte categorie voor de horeca. Die bevat horecablokken, bieriltjes, menukaarten, kartonnen drinkbekers, flessenbandrollen, drankenkaarten, deurhangers etc.
Diensten van Onlineprinters

Je kunt de geprinte producten van Onlineprinters heel gemakkelijk online bestellen. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief dan geeft Onlineprinters je €5 korting op je eerstvolgende bestelling. Dit doen ze door middel van een tegoedbon. En dan is er nog de Onlineprinters klantenservice die je kan helpen als het niet helemaal lukt om je menu samen te stellen of de bedrijfsnaam in te vullen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Onlineprinters

Heb je zelf al eens een product laten bedrukken door Onlineprinters? Zo ja, dan horen wij graag alles over jouw ervaring met hun printproducten. Hoe makkelijk was het om een folder te bestellen via hun website? Hadden ze de stickers goed af weten te drukken? Moest je lang wachten tot de catalogus helemaal af was? En wat voor een klantenservice gaf Onlineprinters je toen jouw postkaarten slecht gedrukt waren? Laat je eigen Onlineprinters review achter en vertel ons wat jouw mening over deze winkel nou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

plakkaten op bordkarton formaat A1

Vlot kunnen bestellen, eerst proeforder gedaan, daarna 10 stuks besteld, prima afgewerkt. De 10 stuks werden individueel verpakt geleverd. Heel tevreden. Scherpe prijs.

P

Paul Michels

07-04-2022

0

50 notitieblokken met logo

Erg ontevreden. Aanleveren/bestellen leek vlot te gaan, maar ik kreeg iets totaal anders thuisgestuurd dan verwacht. Kwam totaal niet overeen met de voorbeelden die op de website staan. Verschillende malen heen en weer mailen leverde niets op, conclusie: "pech gehad". Dan is ook een goedkoop product alsnog een duur grapje. Ik bestel hier nooit meer.

S

Sylvia

10-11-2020

0

Online printers raad ik met klem af

Ik raad ten zeerste af om drukwerk te kopen bij Onlineprinters. Zolang het goed gaat is het prima. Maar twee van de drie orders hebben ze verkeerd geleverd. De eerste order duurde ruim twee maanden voordat ze toegaven dat ze het verkeerd hadden gedaan en het herdrukt was. En nu hebben ze het op verkeerd papier gedrukt en ontkennen ze wederom dat ze een fout hebben gemaakt.Dat gaat weer een periode van 2 maanden e-mails, exemplaren opsturen en opzettelijke miscommunicatie kosten. Als je het al druk genoeg hebt, zou ik zeggen doe het niet. Geef ergens anders tien euro meer uit. Het bespaard je heel veel negatieve energie.

A

aleksander

26-03-2019

0