NederlandReview

  Ervaringen Online Star Register

  Er zijn niet heel veel dingen bijzonder, maar een ster op je naam zetten is dat wel. Dit is echter nog niet even makkelijk voor elkaar te krijgen. Online Star Register geeft je de mogelijkheid om dit te doen. Maar hoe zal dit nu in zijn werk gaan? Zul je er wel zeker van kunnen zijn dat die ster nu jouw naam draagt? Zal het moeilijk zijn dit te regelen via hun website? Zal hun website wel zo overzichtelijk en handig zijn? En zal er een Online Star Register klantenservice zijn die je kan helpen als er iets niet helemaal goed lijkt te gaan? Dit zijn allemaal dingen die verteld kunnen worden door mensen die al een ster op hun naam hebben gezet via dit bedrijf. Lees hun reviews om een beter beeld van Online Star Register te kunnen krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat je van Online Star Register kunt verwachten.

  Over Online Star Register

  Online Star Register is een bedrijf dat sterren op naam aanbiedt. Je kan via hun website een ster op jouw naam zetten. Ze willen jou de mogelijkheid geven om een stralende ster aan de hemel te registreren. Dit kun je natuurlijk voor jezelf doen. Je kunt dan je eigen naam geven. De ster heeft dan voor altijd jouw naam of iedere andere naam die je wilt. Maar het is misschien nog wel veel leuker om het als een cadeau aan iemand anders te geven. Het is dan een uniek en eeuwigdurend cadeau dat je aan iemand kunt geven. Online Star Register zelf noemt het “nummer 1 cadeau in het universum”. Je kunt de ster vervolgens geven op welke gelegenheid dan ook. Het kan een mooi verjaardagcadeau zijn, maar ook voor een huwelijk, geboorte van een kindje, jubileum of andere gelegenheid is het een erg mooi cadeau. Als je eenmaal een ster op jouw naam op die van iemand anders hebt gezet kun je de ster altijd bekijken door middel van de app die Online Star Register aanbiedt.


  Zo geef je een ster een naam.

  Diensten van Online Star Register

  Je kunt heel makkelijk via de website een ster op naam registreren. Volgens Online Star Register kan dit al binnen enkele minuten. Je kunt zelf een sternaam, sterdatum en sterrenbeeld ingeven. Ze hebben een Star Finder App voor je mobiele telefoon. Daarmee kun je de ster vinden. Ook krijg jij of de ontvanger een unieke sterpagina die je helemaal kunt personaliseren. Via de stercoördinaten kun je dan de ster in 3D bekijken. Het cadeau zal gestuurd worden in een OSR cadeaupakket. Daarin zit ook een tekstkaart met persoonlijke boodschap, gepersonaliseerd sterrencertificaat, een glow-in-the-dark sterrensticker en gedetailleerde draaibare sterrenkaart.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Online Star Register

  Als jij al eens een ster via Online Star Register hebt gegeven of gekregen kun je ons vast meer vertellen over deze aanbieder van sterren op naam. Hoe makkelijk was het om een ster op naam te registreren? Was het vanaf toen echt jouw ster? En hoe reageerde de klantenservice van Online Star Register toen je ze nodig bleek te hebben? Schrijf je eigen Online Star Register review en vertel ons alles over jouw ervaring met Online Star Register.

  Online Star Register
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Online Star Register

  Uw beoordeling

  Gift Pack

  Mooiste cadeau wat ik ooit heb gegeven, echt uniek!

  Door: Hans25-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Online Star Register een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Online Star Register. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Online Star Register actief?

  Online Star Register is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten, Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Online Star Register gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.