Online Cursus Fermenteren

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Online Cursus Fermenteren

Altijd al willen leren fermenteren? Dan is de Online Cursus Fermenteren wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze cursus en bijbehorend bedrijf. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Online Cursus Fermenteren?


Via de Online Cursus Fermenteren kun je leren fermenteren. Het betreft een videocursus. Je kunt dan op makkelijke en snelle wijze smaakvolle gerechten maken. Het bedrijf schrijft dat al ruim 500 cursisten je zijn voorgegaan. De deelnemers doen vaak vanuit huis mee aan de cursus. Zij kunnen een vliegende start maken met fermenteren. Er wordt kennis gedeeld over technieken, materialen en ingrediënten, zodat er gelijk lekkere gerechten gemaakt kunnen worden. De cursussen zijn naar eigen zeggen populair en bestaan uit meer dan 35 lessen. Er worden tips gegeven en je krijgt informatie en tricks. In alle modules wordt ervaren begeleiding gegeven door Paul. Hij is een voedingsspecialist met ervaring. Nadat er betaald is kan er met een minuut gestart worden met kijken. De video's zijn erg direct en kunnen altijd bekeken worden. Het Fermentatie Handboek kan gratis ontvangen worden. Het lesmateriaal is eveneens te volgen via een app. Een en ander is nu afgeprijsd. Via de button 'volg de cursus' of 'start de cursus' kun je de cursus direct bestellen.


Waarom interessante cursus?


Als je je in een aantal punten kunt herkennen kan het interessant zijn om aan de cursus deel te nemen. Bijvoorbeeld als je geheel zelfstandig wilt beginnen met het maken van smakelijke recepten. Ook als je vindt dat de smaken van gefermenteerde producten lekker intensief zijn, kan meedoen een goede optie zijn. In de trainingen wordt informatie gegeven over allerlei gezondheidsvoordelen die fermentatie meebrengen. Het kan zijn dat je al ervaring hebt met fermenteren, dan is het goed om kennis weer eens op te frissen. Je kan bijvoorbeeld lekkerder en gezonder leren fermenteren. Er worden basisrecepten beschreven en handvatten gegeven, zodat je weet welke materialen er het beste gebruikt kunnen worden. Ondanks dat je al dingen weet kan het handig zijn om je nog eens verder te verdiepen. Wil je weten wat je tijdens een video kunt verwachten? Dan is het mogelijk om een klein voorproefje te krijgen. Er staan 2 video's op de website die je kan bekijken.


Klachten


Het kan voorkomen dat je ontevreden bent met de service of het product. In een dergelijke situatie is het mogelijk om een klacht in te dienen. Klachten worden binnen 2 weken beantwoord met een reactie. Soms is er een langere verwerkingstijd nodig. De klant ontvangt dan een indicatie wanneer er een antwoord verwacht kan worden. Uiteindelijk wordt er een oplossing voorgesteld. Als je je hier niet in kunt vinden ontstaat er een geschil. Je kan een klacht dan bijvoorbeeld deponeren bij het ODR-platform van de Europese Unie. Een andere optie is om klachten te melden bij de Europese Commissie.


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag over of probleem met een van de producten? Dan helpen ze je graag. Je kan dan contact opnemen met de klantenservice. Voordat je dit doet, zou je ook een kijkje kunnen nemen bij de veel gestelde vragen. Als je contact zoekt kun je binnen 24 uur een reactie verwachten. De klantenservice kan bereikt worden door een bericht te sturen via het contactformulier. Er wordt geen telefoonnummer of e-mailadres op de website vermeld.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Online Cursus Fermenteren? Oftewel heb je de training al gevolgd? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Heb je mooie stappen gemaakt met fermenteren? Ben je in staat om lekkere gerechten te maken? Heb je nog meer geleerd? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)