Offerte.nl

3.9

Bestellen

3.8

Service

3.8

Prijs

3.8

Levering

38.9%

Zou hier weer kopen

Offerte.nl

Je kunt natuurlijk een bedrijf benaderen en een offerte aanvragen, maar dan heb je maar één prijs. Waarschijnlijk wil je toch even kijken of je bij een andere boekhouder of schoonmaker niet goedkoper uit bent. Maar hoe kun je nou meerdere offertes vergelijken als je weinig zin hebt om verschillende bedrijven af te lopen? Offerte.nl biedt je de mogelijkheid om online in één keer meerdere offertes aan te vragen. Maar zijn deze offertes wel representatief? Zul je niet ergens anders toch nog een goedkopere offerte tegenkomen? En zal de klantenservice van Offerte.nl je wel proberen te helpen als je met een prangende vraag of probleem zit? De enige mensen die je hier meer over kunnen vertellen zijn de klanten die al eens eerder iets bij Offerte.nl hebben gekocht. Lees hun eerlijke en onbevooroordeelde reviews om te ontdekken hoe Offerte.nl echt werkt. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen om te beslissen of Offerte.nl ook jou aan een voordelige offerte kan helpen.


Over Offerte.nl

Offerte.nl is een website die offertes verzorgd. Ze doen dit al ruim 10 jaar. Via hun website kunnen jij en andere cosumenten verschillende offertes opvragen en de offertes van verschillende bedrijven met elkaar vergelijken. Op die manier kun je zien welke van de offertes het goedkoopst is. Natuurlijk blijft het wel belangrijk om te kijken of ze ook dezelfde kwaliteit bieden, dat spreekt voor zich.  Je kunt offertes aanvragen voor vele verschillende branches. Er zijn er meer dan 100. Je kunt bijvoorbeeld bij hun categorie Huis & Tuin kijken welke aannemer, stratenmaker, tuinman, timmerman, stukadoor of schilder het goedkoopst is. Ook kun je kijken wie het voordeligst een dakkapel, spanplafont, alarmsysteem of vloerverwarming aan kan leggen. In de categorie diensten kun je zoeken voor notarissen, online marketing, ongediertebestrijding, archiefvernietiging, webdesigners, mediation, reclamebureaus, advocaten, boekhouders, schoonmaakbedrijven en nog veel meer. En dan is er nog de categorie entertainment. Daar vind je allemaal artiesten die je feestje net wat leuker kunnen maken. Misschien wil je wel een DJ of goochelaar inhuren. Op bijzondere momenten mag een fotograaf natuurlijk niet ontbreken. En wie weet wil je wel het hele feest of evenement uitbesteden aan een evenementenbureau.


 


Diensten van Offerte.nl

Het is vrij makkelijk om een offerte aan te vragen via Offerte.nl. Dit gaat via een paar kleine stappen. Allereerst moet je jouw wensen invullen door middel van een aantal korte vragen. Zo weten ze wat je precies zoekt. Daarna zul je zo’n 3 tot 5 offertes ontvangen van bedrijven die iets voor jou kunnen betekenen. Het enige wat dan nog rest is om de beste partij eruit te pikken en hen te benaderen voor de klus. Natuurlijk is er ook een Offerte.nl klantenservice voor het geval je met een vraag of probleem zit.


Klachten, Complimenten en Tips voor Offerte.nl

Heb je zelf al eens één of meerdere offertes opgevraagd via Offerte.nl? Dan zouden we je dankbaar zijn als je ons zou kunnen vertellen hoe dat in zijn werk ging. Konden ze je echt aan een goede metselaar of verhuizer helpen? Was de accountant betrouwbaar? Kreeg je de offertes snel genoeg? En wat voor een klantenservice kan er van Offerte.nl verwacht worden? Schrijf je eigen Offerte.nl review en vertel ons wat jij werkelijk van Offerte.nl vindt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (18)

Gevelreiniging

Ben opgelicht. Geld kwijt, geblokkeerd

E

Etienne

08-08-2023

0

offerte leads

Ik heb 22 leads afgenomen bij hun. Dit zouden warme leads zijn. Per stuk 35 euro betaald. dus reken maar uit. Ik heb een kleine klant genomen na veel moeite. Meeste mensen willen gewoon informeren en orienteren. Sommige zijn niet eens serieus terwijl ik dus wel 35 euro heb betaald. Dit is waardeloos en ik zou nooit meer hier een dienst afnemen. Ten eerste waren de zogenaamde 'warme' leads niet bereikbaar. Paar mensen hadden al een boekhouder gevonden zelfs alvorens ik contact met hun had opgenomen. Hiervoor hebben ze twee extra leads gegeven. € 850 euro verder en ik heb maar een klein klantje eruitgehaald. hahahah kom op. Ga alsjeblieft hier geen leads kopen.

S

Sam

09-05-2023

1

Offerte

Gwn een en al slecht. Geen manieren van communiceren en een stel uitbuiters bij elkaar.

D

Daniel

28-08-2022

0

Loze offertes

LAAT JE NIET MISLEIDEN!! Wat een stelletje prutsers, ze hebben mijn bedrijf (Insights & more) in hun database opgenomen, zonder mijn goed vinden en zonder mij te raadplegen. Ik zou een product moeten opleveren waar ik totaal geen verstand van heb. Mijn bedrijf zal nooit ingaan op aangeboden werk van offerte.nl Mensen, laat je niet oplichten.

J

James

18-02-2022

0

Oplichters

Ik werd door een kennis gewezen dat mijn bedrijf te vinden is in offerte.nl Ik zou volgens offerte.nl een product opleveren (web design) waar ik totaal geen kaas van gegeten heb. Offerte.nl heeft mij nooit benaderd / geraadpleegd. MENSEN, TRAP HIER NIET IN!!

J

James

12-02-2022

0

Heel onbetrouwbaar bedrijf

Als ondernemer mag je meer verwachten van een bedrijf wat jouw offertes beloofd. Offertes die voor jouw bedrijf zijn opgezocht. Althans dat wordt je beloofd met veel gladde praatjes aan de telefoon. Je krijgt alleen maar vage bedrijven door. Die niet reageren op e-mails of telefonisch niet bereikbaar zijn. Dat is verdacht. Het enige wat offerte.nl kan is facturen schrijven. Flink kosten er op boven op gooien als je niet wil betalen omdat je de diensten wenst te staken. Je zit bij hun aan een "partner" contract vast. Dus PAS OP! Doe geen zaken met offerte.nl. Je kunt beter zelf op zoek gaan naar klanten. Ik voel me enorm opgelicht.

G

G. Verzuilen

18-06-2021

3

Wurgcontract met Offerte.nl

PAS OP! Offerte.nl werkt met een wurgcontract. Ik ben zwaar de dupe geworden van zo'n contract. Je zit 2 maanden lang minimaal aan hun vast en in die 2 maanden sturen ze werkelijk de meest waardeloze offerte aanvragen door. Bijna geen enkel bedrijf wat je krijgt doorgestuurd kun je echt wat mee. Offerte.nl is GEEN professioneel bedrijf. Je kunt deze mensen niet serieus nemen. Wanneer je hen daarop aanspreekt beloven ze telkens veel maar gaan ze toch door met zoveel mogelijk "offertes" door te sturen om hun eigen facturen flink te spekken. Dit loopt al heel snel hoog op. Doe dus geen zaken met dit bedrijf. U bent gewaarschuwd. Groet M. Haringen

M

M. Haringen

15-06-2021

1

Offerte

Offerte.nl zijn een club oplichters! Je ontvangt niet bestaande offertes en wanneer je bezwaar maakt gaan ze hiermee gewoon door om zo snel en zoveel mogelijk facturen te kunnen sturen. Daarna gaan ze samen met hun incassobureau nog meer niet bestaande kosten opvoeren en deze ook brutaal incasseren. PAS OP! doe geen zaken met dit bedrijf. Clubje criminele yuppen eerste klas.

K

Klaas

13-06-2021

0

Prima

Professioneel en klantgericht bedrijf. Kwalitatief goede aanvragen

H

Hamid

17-05-2021

0

Boekhouder

Wij zijn tevreden met de leads van Offerte.nl. Alle aanvragen worden eerst telefonisch gekwalificeerd en dat is heel prettig. Ik ben inmiddels 4 klanten rijker!!

T

Tjerk

02-04-2021

0

Tevreden met de zonnepanelen leads

Ik werk al een jaar samen met Offerte.nl en ben hartstikke tevreden. Er zitten weleens leads tussen waar je als bedrijf niets mee kan, maar dat hoort er een beetje bij.

E

Erwin

25-03-2021

0

Zonnepanelen

Uitstekende service. Uiteindelijk één van de vier offertes gekozen voor plaatsing en levering!

L

Leon de Rond

23-03-2021

1

Zeer onprofessioneel en waardeloos bedrijf

Wij nemen leads af van dit bedrijf, maar deze zijn over het algemeen erg slecht. Veel van de leads zetten hun project niet door of zijn onbereikbaar, maar hier moet je wel dik voor betalen. Ook het contact met offerte.nl is zeer slecht. Totaal niet klantvriendelijk en behulpzaam. Ik raad ten zeerste af hier zaken te doen.

J

Jorrit

29-12-2020

1

zakelijke partner

Mijn bedrijf doet al een aantal jaren zaken met offerte.nl als afnemer van offerteaanvragen. De rode draad in die samenwerking is dat er werkelijk nooit beloftes worden nagekomen. De beloftes die worden gedaan zijn loos en zodra je ze daar later op aanspreekt is er niemand thuis. De offertes blijken in toenemende mate waardeloos en voldoen niet aan de gemaakte afspraken terwijl de prijs per offerte is verdubbeld!!. Bijzonder onprofessioneel bedrijf! Een afrader. We zijn er wat langer bijgebleven door de gladde praatjes van Nizar, maar ook dat is heel veel beloven en compleet niets nakomen.

D

David Stolze

17-06-2020

0

plus minus 80 credits, kleine 100 euro

lijkt simpel 15 credits om een offerte uit te brengen. 4 offertes uitgebracht en betaald. 2 standaard reacties die ook van offerti zelf zouden kunnen zijn 2 geen reactie. ik vraag me af of het niet een spooksite is, een slimme manier om geld te verdienen.

C

cath

30-04-2020

1

Seo offertes

Ze geven aan offertadvies in uw buurt. Dit werd 60 km op zich geen probleem, echter bij navraag van offerte.nl van onze ervaringen gaven we dit ook aan. Vervolgens werd er niet naar geluisterd, en werd er plots heel snel en onaardig opgehangen. Slechte naservice dus en onjuiste informatie op de website.

J

Joost van der meer

18-06-2019

0

na invullen site komt maar 1 offerte

Dit is een waardeloze service. Zonde van de tijd van het invullen en je hebt wel al je gegevens achtergelaten, waarbij het niet duidelijk is wat er mee gebeurt. Spam?

F

Fam. Jansen

08-08-2018

0

Oplichters

slechte voorlichting en dito service. Oplichters!

R

Ricardo van Someren

27-07-2018

10