NederlandReview

  Ervaringen Offerte.nl

  Je kunt natuurlijk een bedrijf benaderen en een offerte aanvragen, maar dan heb je maar één prijs. Waarschijnlijk wil je toch even kijken of je bij een andere boekhouder of schoonmaker niet goedkoper uit bent. Maar hoe kun je nou meerdere offertes vergelijken als je weinig zin hebt om verschillende bedrijven af te lopen? Offerte.nl biedt je de mogelijkheid om online in één keer meerdere offertes aan te vragen. Maar zijn deze offertes wel representatief? Zul je niet ergens anders toch nog een goedkopere offerte tegenkomen? En zal de klantenservice van Offerte.nl je wel proberen te helpen als je met een prangende vraag of probleem zit? De enige mensen die je hier meer over kunnen vertellen zijn de klanten die al eens eerder iets bij Offerte.nl hebben gekocht. Lees hun eerlijke en onbevooroordeelde reviews om te ontdekken hoe Offerte.nl echt werkt. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen om te beslissen of Offerte.nl ook jou aan een voordelige offerte kan helpen.

  Over Offerte.nl

  Offerte.nl is een website die offertes verzorgd. Ze doen dit al ruim 10 jaar. Via hun website kunnen jij en andere cosumenten verschillende offertes opvragen en de offertes van verschillende bedrijven met elkaar vergelijken. Op die manier kun je zien welke van de offertes het goedkoopst is. Natuurlijk blijft het wel belangrijk om te kijken of ze ook dezelfde kwaliteit bieden, dat spreekt voor zich. Je kunt offertes aanvragen voor vele verschillende branches. Er zijn er meer dan 100. Je kunt bijvoorbeeld bij hun categorie Huis & Tuin kijken welke aannemer, stratenmaker, tuinman, timmerman, stukadoor of schilder het goedkoopst is. Ook kun je kijken wie het voordeligst een dakkapel, spanplafont, alarmsysteem of vloerverwarming aan kan leggen. In de categorie diensten kun je zoeken voor notarissen, online marketing, ongediertebestrijding, archiefvernietiging, webdesigners, mediation, reclamebureaus, advocaten, boekhouders, schoonmaakbedrijven en nog veel meer. En dan is er nog de categorie entertainment. Daar vind je allemaal artiesten die je feestje net wat leuker kunnen maken. Misschien wil je wel een DJ of goochelaar inhuren. Op bijzondere momenten mag een fotograaf natuurlijk niet ontbreken. En wie weet wil je wel het hele feest of evenement uitbesteden aan een evenementenbureau.


  Hieer moet een goede offerte volgens de Kamer van Koophandel zeker aan voldoen.

  Diensten van Offerte.nl

  Het is vrij makkelijk om een offerte aan te vragen via Offerte.nl. Dit gaat via een paar kleine stappen. Allereerst moet je jouw wensen invullen door middel van een aantal korte vragen. Zo weten ze wat je precies zoekt. Daarna zul je zo’n 3 tot 5 offertes ontvangen van bedrijven die iets voor jou kunnen betekenen. Het enige wat dan nog rest is om de beste partij eruit te pikken en hen te benaderen voor de klus. Natuurlijk is er ook een Offerte.nl klantenservice voor het geval je met een vraag of probleem zit.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Offerte.nl

  Heb je zelf al eens één of meerdere offertes opgevraagd via Offerte.nl? Dan zouden we je dankbaar zijn als je ons zou kunnen vertellen hoe dat in zijn werk ging. Konden ze je echt aan een goede metselaar of verhuizer helpen? Was de accountant betrouwbaar? Kreeg je de offertes snel genoeg? En wat voor een klantenservice kan er van Offerte.nl verwacht worden? Schrijf je eigen Offerte.nl review en vertel ons wat jij werkelijk van Offerte.nl vindt.

  Offerte.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  2
  33% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Seo offertes

  Ze geven aan offertadvies in uw buurt. Dit werd 60 km op zich geen probleem, echter bij navraag van offerte.nl van onze ervaringen gaven we dit ook aan. Vervolgens werd er niet naar geluisterd, en werd er plots heel snel en onaardig opgehangen. Slechte naservice dus en onjuiste informatie op de website.

  Door: Joost van der meer18-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  na invullen site komt maar 1 offerte

  Dit is een waardeloze service. Zonde van de tijd van het invullen en je hebt wel al je gegevens achtergelaten, waarbij het niet duidelijk is wat er mee gebeurt. Spam?

  Door: Fam. Jansen08-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Oplichters

  slechte voorlichting en dito service. Oplichters!

  Door: Ricardo van Someren27-07-2018
  KG Overkmp29-09-2018

  Ik sluit me aan bij Ricardo. Offerte's aangevraagd voor een airco, maar er komt geen enkele offerte binnen. In mijn ogen een waardeloze service.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Offerte.nl

  Uw beoordeling