NederlandReview

  Ervaringen myPOS

  Ben je op zoek naar een bedrijf welke het mogelijk maakt dat je overal en altijd betalingen kunt accepteren? Zowel fysiek als online. Wellicht is myPOS net waar jij naar op zoek bent. Bekijk via deze pagina van NederlandReview wat de klantervaringen bij myPOS zijn.

  Wat is myPOS?

  Het bedrijf myPOS biedt ondernemers via mobiele apparaten de mogelijkheid om altijd en overal betalingen te verwerken. Dit kan fysiek maar ook online. De lage transactietarieven gaan volgens het bedrijf samen met een geweldige service maar zonder dure servicecontracten en abonnementen. De myPOS betaalterminals zijn volgens het bedrijf uiterst betaalbaar en standaard voorzien van een simkaart die werkt in Nederland, België en in alle andere landen van Europa. Het bedrijf kent locaties in Londen, Amsterdam, Sofia, Milaan, Barcelona, Antwerpen en Parijs.

  Je kunt in de online winkel van het bedrijf op zoek naar creditcardlezers die uitgerust zijn met een volledige set aan functionaliteiten. Met je eigen POS-terminal kan je bedrijf zich losmaken van maandelijkse kosten of bindende contracten terwijl je kaart-, contactloze, mobiele en zelfs online betalingen accepteert. Je kunt je eigen kaartmachine via de website kopen. De prijzen staan daar vermeld.

  myPOS - Cheap POS Terminals, Instant Payout & Business Account - Ready for ??? Review & Walkthrough

  Branches

  Branches die de diensten/producten van myPOS goed zouden kunnen gebruiken zijn taxi & vervoer, eten & drinken, detailhandel & winkels, hotel & accommodatie, ontspanning & recreatie, professionele dienstverlening en E-commerce.

  MyPOS Mini

  De myPOS Mini is volgens het bedrijf even multifunctioneel als compact. Het apparaat kun je zien als een kleine creditcardlezer die ook een stand-alone POS-terminal is. Het is uitgerust met alle kaartcommunicatiepoorten, inclusief NFC-lezer voor contactloze kaarten en slimme apparaten. De myPos Mini is een klein lichtgewicht, welke papierloos is zonder verbruiksartikelen. Het apparaat geeft elektronische bonnen uit die je naar klanten via e-mail of sms kunt versturen. Het apparaat heeft een constante draadloze verbinding via een gratis datasimkaart of WIFI. Hierdoor is het voor de meeste bedrijven een betrouwbare creditcardlezer. Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat voor jouw bedrijf kiest, controleer je de andere kaartbetaalautomaten die er door het bedrijf worden aangeboden.

  Betaalmethodes

  Je kunt je producten bij myPOS op diverse manieren betalen. Enkele betaalwijzen die op de website staan vermeld zijn iDEAL, Mastercard, Maestro en American Express. Voor alle overige betaalmethodes kun je het beste op de website van myPOS kijken.

  Contactmogelijkheden

  Mocht je contact met het bedrijf willen opnemen is dit op meerdere manieren mogelijk. De telefoonnummers staan allemaal vermeld op de website. Voor alle landen zijn er diverse telefoonnummers aangemaakt. Je doet er verstandig aan contact op te nemen met het land waarin je woonachtig bent. Het bedrijf heeft ook een speciale FAQ pagina. Op deze pagina vind je veel gestelde vragen en antwoorden. Voordat je contact opneemt is het altijd raadzaam een kijkje op deze pagina te nemen.

  Welke klantervaringen zijn er bekend?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij myPOS? Ben je tevreden over de producten en dienstverlening van myPOS? Zijn de personeelsleden van deze organisatie goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij myPOS? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het bedrijf kan mede dankzij jouw hulp het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

  myPOS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  2.6
  17% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2.6
  Service
  rating
  2.4
  Prijs
  rating
  2.6
  Leveren
  rating
  2.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over myPOS

  Uw beoordeling

  MyPos Slim

  Dit bedrijft weet je op onjuiste gronden te weigeren. Ze weigeren je op basis van gronden waaraan je niet schuldig maakt. Dan stuur je de producten terug omdat je geweigerd wordt maar je ontvangt niet eens het volledige bedrag terug. Slechte service en in mijn ogen oplichters en absoluut onprofessioneel. Je weigeren. prima maar stort dan wel alle kosten terug en geen bla bla verhaal over vrachtkosten. Walgelijk bedrijf, geen aanrader.

  Door: Michael Roks30-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  MyPOS

  Ik heb mijn aangemeld via de app Mypos later bleek dat ik niet voldoet niet aan onze acceptatievereisten dat is wat Mypos zegt Onzin ik heb normaal bedrijf en heb eigen kantoor ruimte waar ik 10 man heb werken mij bedrijf heeft eigen webiste en sta ingeschreven bij kvk ,Mijn boekhouder zegt dat ze onderscheid maken ,sommig klanten van me boekhouder hebben Mypos ook en die staan gewoon in geschreven op hun woon adres zonder website of dat 1 persoon werkt en ze hebben Mypos mobiel apparaat k ga dit uit zoeken bij consumenten bond via me rechtsbijstand van me rabobank ik vraag hier aan ondernemers hebben ze ook zo iets meegemaakt dat Mypos hun weigert ik hoor jullie reactie zo dat ik dit ook aan me rechtsbijstand kan overhandigen

  Door: Allround service 24/729-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Mypos

  Slechte service
  Blokkeren je geld storitingen

  Door: Jj21-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Mypos Betaal terminal

  Onduidelijk in de Kosten.
  achteraf blijk je nog € 3,- per transactie te betalen om het geld naar je bankrekening te krijgen. boven op de 0,25 per transactie.
  in Mei 2021 betaal terminal aangekocht.
  het is nu 18 Juni en het werkt nog niet.
  bij de opening hebben onze klanten met een Tikkie moeten betalen
  en nu zijn we nog bezig om alles werkenden te krijgen het verdiende geld is nu bij Mypos maar onmogelijk om dit naar de eigen rekening te sturen., zeer slechte helpdesk en communicatie
  Geen Aanrader dus !!!!!!!!

  Door: Stefano's18-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  My pos abonnement

  Een keer in het systeem dan werkt het goed, maar als er wijzigingen optreden dan vergeet het maar. Afspraken dat alles spoedig zal zijn opgelost worden bij lange na niet nagekomen, terugbelacties worden niet gedaan en zo kan ik nog lange tijd doorgaan. Bedenk dus goed wanneer u met MyPos in zee gaat. Klantenservice is ---- 10

  Door: Harrie23-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  MyPposs Glas

  Geen reactie bellen niet terug enz enz

  Door: J Koehoorn11-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is myPOS een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over myPOS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is myPOS actief?

  myPOS is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van myPOS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.