MyHeritage

3.5
4.5

Bestellen

2.9

Service

3.2

Prijs

3.5

Levering

24.1%

Zou hier weer kopen

MyHeritage

Altijd al willen weten wat jouw etniciteit is? Waar komen je voorouders vandaan, en hoe hebben zij geleefd? Zie je stamboom groeien en ontdek nieuwe gezinsconnecties, feitjes en nog veel meer. Met behulp van MyHeritage achterhaal je wie je bent, waar je vandaan komt en ontdek je nieuwe details over je familiegeschiedenis.


Wat vinden consumenten van MyHeritage? Hebben ze veel geleerd over hun achtergrond? Hebben ze connecties kunnen maken met verre familieleden? Vieren ze kerst nu met een aantal mensen meer? En is het makkelijk in gebruik? Zijn er geen foutjes gemaakt? Lees het hier bij NederlandReview!


Over MyHeritage

MyHeritage werd in 2003 opgericht door de familiegeschiedkundige Gilad Japhet. Het toenmalige garagebedrijfje is nu uitgegroeid tot een wereldconcern met 101 miljoen gebruikers, 3,3 miljard profielen en 44 miljoen stambomen.


Jouw MyHeritage DNA bevatten een geschatte etniciteit: een verdeling in percentages van je vooruiderlijk achtergrond, welke de oorsprong van je voorouders laat zien middels 42 etnische groepen. Dit is mogelijk doordat MyHeritage unieke voorouder-populaties heeft geïdentificeerd. DNA kits werden naar mensen over de hele wereld gestuurd, en zij werden vervolgens geselecteerd op basis van hun achtergrond als genetisch vertegenwoordiger van hun geografische regio. Op deze manier beschikt MyHeritage over enorm veel etnische groepen.


Niet alleen krijg je te weten wat jouw etniciteit is, maar kun je ook achterhalen hoe de levens van je voorouders eraan toegingen. Ga op zoek naar geboorteregisters, overlijdensberichten, huwelijksakten, bevolkingsregisters en andere genealogische bronnen.


 


 


Diensten MyHeritage

Dus, ben jij mega benieuwd en wil jij meer te weten krijgen over jezelf en je familiegeschiedenis? De DNA test van MyHeritage kost €79 euro. Het maken van een stamboom tot 250 personen is gratis. Daarnaast zijn er ook abonnementen beschikbaar voor het maken van een grotere stamboom. Zo betaal je per jaar €109 om een stamboom tot 2500 personen op te bouwen, maar kun je ook kiezen voor de PremiumPlus stamboom waarbij je onbeperkte stamboomgrootte hebt en toegang krijgt tot meer functies voor €189 per jaar.


Krijg jij nou geen genoeg van MyHeritage? Neem dan eens een kijkje op hun blog! Hier kun je lezen over leuke verhalen, ontdekkingen en updates. Ook kun je ze volgen op Facebook en Twitter.


Vragen en klachten bij MyHeritage

Heb je vragen of klachten over MyHeritage? Ondersteuning in het Engels in 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Voor ondersteuning in het Nederlands kun je van contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar (+31) 0800 24 00013. De klantenservice is van zondag t/m donderdag tussen 08:00 en 21:00 bereikbaar, en op vrijdag van 08:00 tot 15:00 uur.


Heb jij al ervaring met MyHeritage?

Zo ja, heb jij een DNA test gedaan of een stamboom gemaakt? Laat ons weten hoe dat ging en wat voor resultaten jij hebt gekregen!


Ook als je nog geen ervaring hebt met MyHeritage, zit je hier goed! Bekijk de reviews van anderen en bepaal voor jezelf of MyHeritage iets voor jou is. Toch besloten een DNA testje bij MyHeritage te doen? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (108)

Anderen bekeken ook