NederlandReview

    Ervaringen MyHeritage

    Altijd al willen weten wat jouw etniciteit is? Waar komen je voorouders vandaan, en hoe hebben zij geleefd? Zie je stamboom groeien en ontdek nieuwe gezinsconnecties, feitjes en nog veel meer. Met behulp van MyHeritage achterhaal je wie je bent, waar je vandaan komt en ontdek je nieuwe details over je familiegeschiedenis.

    Wat vinden consumenten van MyHeritage? Hebben ze veel geleerd over hun achtergrond? Hebben ze connecties kunnen maken met verre familieleden? Vieren ze kerst nu met een aantal mensen meer? En is het makkelijk in gebruik? Zijn er geen foutjes gemaakt? Lees het hier bij NederlandReview!

    Over MyHeritage

    MyHeritage werd in 2003 opgericht door de familiegeschiedkundige Gilad Japhet. Het toenmalige garagebedrijfje is nu uitgegroeid tot een wereldconcern met 101 miljoen gebruikers, 3,3 miljard profielen en 44 miljoen stambomen.

    Jouw MyHeritage DNA bevatten een geschatte etniciteit: een verdeling in percentages van je vooruiderlijk achtergrond, welke de oorsprong van je voorouders laat zien middels 42 etnische groepen. Dit is mogelijk doordat MyHeritage unieke voorouder-populaties heeft geïdentificeerd. DNA kits werden naar mensen over de hele wereld gestuurd, en zij werden vervolgens geselecteerd op basis van hun achtergrond als genetisch vertegenwoordiger van hun geografische regio. Op deze manier beschikt MyHeritage over enorm veel etnische groepen.

    Niet alleen krijg je te weten wat jouw etniciteit is, maar kun je ook achterhalen hoe de levens van je voorouders eraan toegingen. Ga op zoek naar geboorteregisters, overlijdensberichten, huwelijksakten, bevolkingsregisters en andere genealogische bronnen.

    Bekijk hier hoe YouTubester Charlotte Korevaar haar DNA test bekijkt!

    Diensten MyHeritage

    Dus, ben jij mega benieuwd en wil jij meer te weten krijgen over jezelf en je familiegeschiedenis? De DNA test van MyHeritage kost €79 euro. Het maken van een stamboom tot 250 personen is gratis. Daarnaast zijn er ook abonnementen beschikbaar voor het maken van een grotere stamboom. Zo betaal je per jaar €109 om een stamboom tot 2500 personen op te bouwen, maar kun je ook kiezen voor de PremiumPlus stamboom waarbij je onbeperkte stamboomgrootte hebt en toegang krijgt tot meer functies voor €189 per jaar.

    Krijg jij nou geen genoeg van MyHeritage? Neem dan eens een kijkje op hun blog! Hier kun je lezen over leuke verhalen, ontdekkingen en updates. Ook kun je ze volgen op Facebook en Twitter.

    Vragen en klachten bij MyHeritage

    Heb je vragen of klachten over MyHeritage? Ondersteuning in het Engels in 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Voor ondersteuning in het Nederlands kun je van contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar (+31) 0800 24 00013. De klantenservice is van zondag t/m donderdag tussen 08:00 en 21:00 bereikbaar, en op vrijdag van 08:00 tot 15:00 uur.

    Heb jij al ervaring met MyHeritage?

    Zo ja, heb jij een DNA test gedaan of een stamboom gemaakt? Laat ons weten hoe dat ging en wat voor resultaten jij hebt gekregen!

    Ook als je nog geen ervaring hebt met MyHeritage, zit je hier goed! Bekijk de reviews van anderen en bepaal voor jezelf of MyHeritage iets voor jou is. Toch besloten een DNA testje bij MyHeritage te doen? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

    MyHeritage
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    3.8
    26% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    3.4
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over MyHeritage

    Uw beoordeling

    Premium plus

    Contact gehad met klantenservice. Subliem. Menige klantenservice
    Kan er een voorbeeld aan nemen. Tot nog toe alleen slechte ervaringen met zulk soort buro’s. Problemen met verlenging tgv andere wijze van betalen en een afwijkende Id. Veelvuldig tel. Contact en daarbij werd er ontdekt dat ik teveel betaalde. Gevolg van 3 naar 1 abonnement. Dat is service. Nederlandse mentaliteit zoekt steeds naar gratis. Diensten kosten ook geld. Bij voorkeur krijg ik liever geen reclame, ook niet over DNA. Daar ben ik niet aan toe. Het verdient aanbeveling een cursus aan te bieden voor beginners. Zal zeker nog gebruik maken van klantenservice bij dit goede maar moeilijke programma. Bjm Smits

    Door: Benjmsmits11-04-2020
    Valerie Schots18-10-2020

    Ik heb gebruik gemaakt van My Heritage voor het maken van een stamboom voor mijn vaders 80ste verjaardag. My Heritage is een heel leuke site met véél mogelijkheden. Er was toch blijkbaar een probleem met mijn abonnement en ik heb vervolgens contact gehad met een lieve dame (Brigitte). Ik heb haar mijn probleem uitgelegd en zij heeft het nodige gedaan om dit snel op te lossen. Zéér aangename persoon en uitstekende service. Zal zeker nog beroep doen op deze site.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    mooi programma!

    Heel mooi programma en veel beter om mee te werken dan wat ik eerst had. Wel jammer dat het niet goedkoop is, maar ik besteed er veel tijd aan.

    Door: Rinus van Zant12-12-2019
    Adrien Roberti14-05-2020

    Er waren blijkbaar problemen qua abonnementen. De dame in kwestie, Brigitte, belde mij op zoals afgesproken, luisterde naar mijn behoeften en wensen, bleef rustig en vriendelijk, met een zachte stem, loodste mij door de stappen die ondernomen moesten worden, wachtte geduldig tot mijn laptop en MyHeritage opgestart waren. Probleem opgelost. Ook de nodige adviezen gegeven. And last bt not least, mij verteld hoe ik een abonnement via iTunes moest stop zetten: de te nemen stappen in het nederlands doorgestuurd! Zo iemand zouden we perfect kunnen gebruiken in de zorg (nb: ik ben verpleegkundige).

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Abonnement

    Hallo!, op 17/4 wilde ik toegang krijgen tot een bewegend foto programa, in de veronderstelling dat ik het kan krijgen door me erop te abonneren.Toen zag ik dat ik het gratis kon krijgen en na een paar dagen wilde ik mijn abonnement opzeggen er rekening mee houden dat ze me de eerste maand in rekening zouden brengen,maar ze werden voor heel heel jaar in rekening gebracht! €130!!. Sinsdien sta ik achter dit bedtijf dat zeker een oplichter is aangezien er geen manier is om met een mens te communiceren ik ontvang alleen emails en een telefoonnummer met een antwoordapparaat en het is onmogelijk om een oplossing te vinden.Ik wil graag een klacht indienen over deze fraude en ik wil mijn geld terug. Ik raad het helemaal niet aan!

    Door: Lourdes18-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    DNA kit, etnische en gezondheids analyse

    Etnische analyse was wel aardig maar niet echt verrassend. Je moet echt de kleine letters lezen anders schrijven ze zo maar geld van je rekening af. Ook werd ik diverse malen gebeld door een engels talige meneer met allerlei voorstellen van aanbiedingen, op een moment dat mijn moeder net was overleden. Ik zei dit en nee, gewoon doorgaan. Hele agressieve verkoop praktijken. Nav mijn moeder had ik ook gezonheids analyse laten toen en daar kwam niets uit in feite, moest oa wat invullen over bepaalde ziektes in de familie en ja hoor, ik loop daar dus ook risico op. Open deur dus. En zojuist dus een mail gekregen dat mijn gratis abonnement vandaag afliep en er 99 euro van mijn rekening is afgegaan voor NOG een jaar. Wel gaven ze een link waar ik het op kon zeggen maar 1 dagje eerder was wel zo aardig geweest. Een stelletje boeven zijn het, ik raad het iedereen af met dit bedrijf zaken te doen.

    Door: M van Die10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    DNA KIT

    Nu sinds Januari een tweede dna kit verzonden en daar gebeurt ook niets mee.Het gaat nu echt als oplichting voelen.Dit was een cadeau van mijn dochter en schoonzoon. Dit is zwaar nep!!!!

    Door: Karst Mol26-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Premium Plus + Data

    Onbetrouwbare boel!
    Ergens in september 2020 stelde ik vast dat een Abonnée van MyHeritage, met name: Elisabeth Zierler-Bertha, een grove fout heeft gepleegd:Vervalsing van Persoonlikje gegevens!
    Mijn Oom Jànos Börcsök (1921-1994) was kerkelijk én wettelijk gehuwd met Szécsi Erzsébet (1924-2002).
    E. Zierler benutte een Smart Match, toegepast op mijn stamboom; tot hier: oké!

    Via 'fraude' sloeg Zierler erin Szécsi E. te verwijderen.
    Deze laatste was de echtgenote van mijn onkel Jànos.
    E. Zierler plaatst 'Maria Maris Korom', bij mijn onkel Jànos.
    Zij vervalst (!) de werkelijke gegevens! = Vervalsing van schrift! Strafbaar!
    Wat trachtte zij te bereiken?
    Hierdoor heeft Zierler' in een rits' - onwetmatig! - een hele reeks familie van mij, binnengehaald.

    Toen ik dit aan Zierler (2x) aankaarte: geen reactie.

    Vervolgens via Support, met MyHeritage contact gehad. Ene 'Javier' ging helemaal niet in op mijn opmerkingen. Bij latere contacten, behalve het toewijzen van een referentienummer, geen reactie, Terwijl ik een uitgebreide abonnement had afgesloten, waardoor men een 'snellere behandeling' krijgt! Niets daarvan!

    Mijn nuchtere conclusie is: via vertrouwelijke gegevens van ons, tracht MyHeritage op alle mogelijke wijze hieruit, munt te slaan. Ook ik heb destijds moeten ervaren hoe opdringerig MyHeritige medewerkers zich opstelden om hun 'product' aan mij,op te dringen!

    Tot op deze oude dag heb ik me steeds ingespannen om mij van een 'corrupte systeem' te distantiëren. Immers, wat men zaait, zal men oogsten! Mijn dure abo is hiermee beëindigd!

    Conclusie: eerst goed nadenken en vervolgens opmerkzaam blijven!

    Door: Borcsok09-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Geen

    Als je even aan het kijken bent naar de abonnementsvormen ( heb geen abonnement) lijkt het alsof er met je wordt meegekeken. Zeer agressieve vorm van verkoop , ben 2x achter elkaar gebeld met tussentijd van een uur . Heb 1x opgenomen omdat het een Nederlands nummer was. Kreeg Engelse man aan telefoon, direct opgehangen. Na een uur nog een keer zelfde nummer , niet opgenomen. Even later kreeg ik een mail omdat ik blijkbaar geïnteresseerd zou zijn in een premium abonnement .
    Kortom : je kunt niets doen want ze zien wat je doet en spelen daar meteen op in !
    Ik laat my heritage voor wat het is .

    Door: E.Brouwer06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Niets

    Oplichters zijn. Je kunt uiteraard gratis uitproberen maar voor je het weet wordt er €150 van je rekening afgeschreven. Dan moet je zoeken in de kleine lettertjes waar dat dan staat. En voor helemaal niets want met zulke dure prijzen gebruikt niemand het natuurlijk. Waardeloos

    Door: Irma02-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    DNA kit

    Deze is wegens foutief adresnummer teruggezonden via gls naar heritage.
    Is betaald en,wacht nu op een nieuwe dna kit.

    Heb reeds 2 x contact via mail gedaan en nu maar hopen op een goede afloop.

    Door: J. Le Mair Jager 28-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    DNA KIT

    Sinds 3 Februari DNA kit geactiveerd Nu 20 April is er nog steeds niets gebeurt?.

    Door: Karst Mol20-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    MyHeritage-premium

    Ben lid geworden. Ben niets wijzer geworden. Heb zel alles ingevuld wat ik al wist. Je moet overal voor betalen zonde van je geld.

    Door: R. Van Luijnen05-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    DNA kit

    Op 21/1/21 besteld en betaald, nog niet geleverd op 3/2/21. Geen contact te krijgen! Slechte service!

    Door: diana elens03-02-2021
    corine hickmann04-02-2021

    Daar ik geen I.T.er ben, ben ik blij dat ik met een persoonlijk Myheritage member toch die enkele probleempjes vlug kan oplossen! Dank jullie wel!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    dna-test

    Alleen test besteld èn betaald, maar plots is er toch veel geld extra afgeschreven, terwijl je niet om een abo had gevraagd. Er is niet voldoende duidelijk aangegeven dat dit zou gebeuren, en ook niet vlak voor dat het abo in zou gaan nog gevraagd of je het ook echt wil - dat is niet netjes en in ieder geval te gladjes. Eenmaal niet gereageerd op mijn mail. Het 0800-nummer laat namelijk een opname horen dat je online iets moet invullen en dat je zo snel mogelijk wordt teruggebeld. Telefoonnummer opheffen is verdacht, want dat is het opwerpen van een drempel en dat is waarschijnlijk alleen vanwege dat de organisatie tegenvalt. Ik wachtte meer dan 24 uur, vandaar mijn tweede poging - en na uren nog niets, eerst de volgende dag. Er werd vriendelijk gezegd via een ingesproken bericht dat binnen een paar weken het bedrag zou worden teruggestort. 'Zo snel mogelijk' antwoord is bij hun dus "niet zo heel snel". De levering van de dna-test duurde niet zo lang, maar de resultaten laten wel lang op zich wachten. Veel geld vragen en traag leveren (kan dus geen 1/2/3/4/5 sterren geven want de levering duurt te lang - daarom maar wat gedaan...), en gezien veel reacties en mijn indruk nu lijkt My Heritage ongetwijfeld aan de dure kant.

    Door: M.J. van Stokkum06-01-2021
    Hanneke23-03-2021

    Ik ben bijzonder boos op de klantenservice van MyHeritage. Het telefoonnummer 0800 24 00013 is al weken niet bereikbaar en er is nergens een e=mail adres voor klantenservice te vinden. Indien ze kunnen verlengen doen ze het gewoon. Zonder dat je toestemming geeft. Wie heeft een e-mail adres

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Free abbo

    Waardeloos bedrijf,
    Je kan alleen vinden wat je zelf hebt ingegeven.
    Ja je neefje die ook meedoet. maar niet je familie van zo een 50/60 jaar geleden. Moet je eerst effe dokken.
    Al die matches en weet ik wat nog meer is gewoon betalen of niks daar.
    Zonde geld.
    Als je ze een mailtje stuurt, nooit geen antwoord.

    Door: Peter van de Vorle28-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is MyHeritage een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over MyHeritage. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is MyHeritage actief?

    MyHeritage is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MyHeritage gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.