MyHeritage

4.5

Bestellen

2.9

Service

3.2

Prijs

3.5

Levering

24.1%

Zou hier weer kopen

MyHeritage

Altijd al willen weten wat jouw etniciteit is? Waar komen je voorouders vandaan, en hoe hebben zij geleefd? Zie je stamboom groeien en ontdek nieuwe gezinsconnecties, feitjes en nog veel meer. Met behulp van MyHeritage achterhaal je wie je bent, waar je vandaan komt en ontdek je nieuwe details over je familiegeschiedenis.


Wat vinden consumenten van MyHeritage? Hebben ze veel geleerd over hun achtergrond? Hebben ze connecties kunnen maken met verre familieleden? Vieren ze kerst nu met een aantal mensen meer? En is het makkelijk in gebruik? Zijn er geen foutjes gemaakt? Lees het hier bij NederlandReview!


Over MyHeritage

MyHeritage werd in 2003 opgericht door de familiegeschiedkundige Gilad Japhet. Het toenmalige garagebedrijfje is nu uitgegroeid tot een wereldconcern met 101 miljoen gebruikers, 3,3 miljard profielen en 44 miljoen stambomen.


Jouw MyHeritage DNA bevatten een geschatte etniciteit: een verdeling in percentages van je vooruiderlijk achtergrond, welke de oorsprong van je voorouders laat zien middels 42 etnische groepen. Dit is mogelijk doordat MyHeritage unieke voorouder-populaties heeft geïdentificeerd. DNA kits werden naar mensen over de hele wereld gestuurd, en zij werden vervolgens geselecteerd op basis van hun achtergrond als genetisch vertegenwoordiger van hun geografische regio. Op deze manier beschikt MyHeritage over enorm veel etnische groepen.


Niet alleen krijg je te weten wat jouw etniciteit is, maar kun je ook achterhalen hoe de levens van je voorouders eraan toegingen. Ga op zoek naar geboorteregisters, overlijdensberichten, huwelijksakten, bevolkingsregisters en andere genealogische bronnen.


 


 


Diensten MyHeritage

Dus, ben jij mega benieuwd en wil jij meer te weten krijgen over jezelf en je familiegeschiedenis? De DNA test van MyHeritage kost €79 euro. Het maken van een stamboom tot 250 personen is gratis. Daarnaast zijn er ook abonnementen beschikbaar voor het maken van een grotere stamboom. Zo betaal je per jaar €109 om een stamboom tot 2500 personen op te bouwen, maar kun je ook kiezen voor de PremiumPlus stamboom waarbij je onbeperkte stamboomgrootte hebt en toegang krijgt tot meer functies voor €189 per jaar.


Krijg jij nou geen genoeg van MyHeritage? Neem dan eens een kijkje op hun blog! Hier kun je lezen over leuke verhalen, ontdekkingen en updates. Ook kun je ze volgen op Facebook en Twitter.


Vragen en klachten bij MyHeritage

Heb je vragen of klachten over MyHeritage? Ondersteuning in het Engels in 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Voor ondersteuning in het Nederlands kun je van contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar (+31) 0800 24 00013. De klantenservice is van zondag t/m donderdag tussen 08:00 en 21:00 bereikbaar, en op vrijdag van 08:00 tot 15:00 uur.


Heb jij al ervaring met MyHeritage?

Zo ja, heb jij een DNA test gedaan of een stamboom gemaakt? Laat ons weten hoe dat ging en wat voor resultaten jij hebt gekregen!


Ook als je nog geen ervaring hebt met MyHeritage, zit je hier goed! Bekijk de reviews van anderen en bepaal voor jezelf of MyHeritage iets voor jou is. Toch besloten een DNA testje bij MyHeritage te doen? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (108)

DNA kit

Ik heb mijn kit samen met een andere opgestuurd, Maar de mijne lijkt niet aangekomen, Je kunt met geen mogelijkheid iemand te spreken krijgen. Misschien is het product goed, maar de service is 0

W

W

12-11-2023

0

Na het maken van een stamboom, hebben ze plots automatisch 400euro van mijn rekening gehaald! Dit terwijl het duurste abonnement 209 euro kost! Niet doen dus.

18-09-2023

1

Niets gekocht alleen informatie opgevraagd.

Er is ongevraagd een proefabonnement verlengd zonder hiervoor goedkeuring te hebben gegeven. De mail is in de spam terecht gekomen. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Dit is zeer een zeer misleidende werkwijze.

J

Jan Roukens

25-08-2023

0

Membership and DNA kit

The people of MyHeritage are very very friendly, respond to you questions asap and are cooperative and nice. Helped me with my family tree and are good people to deal with. Compliments Heritage team ??

J

Jan Wezendonk

02-08-2023

0

Lidmaatschap

Vorig jaar betaalde ik 57€ via PayPal. Dit jaar hebben ze 1 keer 168.19€ van mijn rekening gehaald en 2 dagen later hebben ze nog 264.99€ van mijn rekening gehaald via PayPal. Als ik probeer te vragen hoe het komt krijg ik geen antwoordt. Graag zou ik dat geld terug zien, wat moet ik nu doen

A

Andre Beyers

04-07-2023

3

Proefabonnement ongevraagd verlengd is

L

Lize

26-06-2023

2

DNA testing kit

H

Hans

26-06-2023

0

ongevraagd abonnenment verlengd had opgezegd dramatisch dit bedrijf ik krijg ze telefonisch niet te pakken

C

Cassandra Danielson

15-06-2023

2

DNA kit

DNA KITS NOOIT ONTVANGEN BEDRIJF IS ZELF NIET TE BERREIKEN OPLICHTERS wel stoer reageren op Trustpilot met contact gegevens die niet kloppen

E

Els Fontain

11-06-2023

1

2 dna testings kits

Van 1 testkit het resultaat ontvangen . Die van mijn vrouw niet. Ze schermen met een telefoonnummer ( 0800- 2400013) en een vrolijk groot team op de website maar lijkt totale nep want als je het nummer van de website belt wordt je verbonden met een bandje die je quasi-enthousiast verwijst naar de contactpagina ... Dus van het kastje naar de muur . Mijn vraag waarom ik niks heb ontvangen staat er niet bij .

H

H a Hoppes

06-06-2023

0

DNA kit van MyHeritage

We proberen op alle manieren contact te krijgen. en zijn al maanden op de uitslag aan het wachten. Het maakt me wanhopig en boos. Dit is niet zoals het hoort. En hopen dat ze ons gauw te woord staan!

A

Anne

31-05-2023

0

Proefperiode

Proefperiode geprobeerd maar na 4 dagen ervaring, niets gevonden wat ik nodig had. Dus proefperiode opgezet. Tot mijn verbazing was het bedrag van het abonnement in mijn rekening toch gebracht (heeel veel, namelijk 109 euro!!!!). Ik heb al 5 berichten gestuurd, bedrijf opgebeld. Maar er is geen bewijs dat ik dat gedaan heb, geen ontvangsbevestiging via e-mail, geen geschiedenis in de account zelf, helemaal niets. Niemand heeft me teruggebeld tot nu toe. Het is echt niet mogelijk om persoonlijk contact met iemand van MyHeritage te krijgen. Gewoon schandalig!

C

Cynthia Spiller

31-05-2023

0

abonnement

My Heritage komt zijn belofte niet na. Contact alleen mogelijk met de chat. Hoe is het mogelijk dat je een menselijker mens product verkoopt en dan de klant niet eens te woord kan staan op een door hun gekozen moment. Mensen werken, slapen en zijn op sociaal vlak bezig met hun medemens. En dan is het vaak dat moment dat MY Heritage kiest om te bellen. Service ? Het Nederlandse telefoonnummer functioneert niet meer, een bandje zegt dat men een snellere manier hebben gevonden voor contact. En laat je raden dat is de chat. Sta ervoor open dus ingetoetst, en wacht nu al een half uur. Wat bedoelen ze dan met snel?de telefoon oppakken, een mensen mens aan de telefoon krijgen en je verhaal doen. Is naar mijn mening de kortste manier met de beste voldoening voor een probleem. Tot nu toe maar af wachten hoe veel interesse My Heritage heeft in de echte mens voor het slijten van hun product. Vraag mij af of de heer Glad Japhet hier vanaf weet.

L

Liesbeth

15-05-2023

2

Abonnement

Blijf er weg! In hetzelfde jaar twee keer een afschrijving van bedragen die niet overeenkomen met het bedrag waarvoor de abonnementen worden aangeboden. Getracht om in contact te komen d.m.v. een terugbelverzoek: geen reactie. Slechte service en Onacceptabele praktijken! Blijf er weg!!!

D

Daniel

20-04-2023

1

MyHeritage

Oplichters zijn dit blijf er weg ik heb even opzoek werk verricht en ze zitten in Israël dat zegt voor mij genoeg. Ik zou een terug betaling kunnen aanvragen op de site maar als ik dit doe krijg ik enkel hetzelfde antwoord we vinden uw account niet of mail adres waarmee je geregistreerd bent, bellen doen ze ook niet terug. Jammer van mijn zuurverdiende centjes.

H

Hekker

06-03-2023

0

DNA KIT

Zelfde ervaring samen met mijn vrouw de test gedaan op 12 januari 2023 en geactiveerd en verzonden dus twee maal DNA. Beide kregen we een melding verzonden mijn vrouw alleen twee dagen later uw pakket is geactiveerd IK NIET. Ook kreeg zij later een bericht dat MYHeritage haar test had ontvangen IK NIET. Deze week heeft mijn vrouw haar uitslag ontvangen IK NIET Wel twee maal €61 betaald. Ga je voor de tweede keer naar de site en daar staat een telefoonnummer NIET BEREIKBAAR. Dan naar een chatbox voor hulp op deze site Krijg je een nummer toegestuurd op email dat je terug zou worden gebeld voor de tweede keer WEER NIETS GEHOORD. Same experience with my wife, did the test on January 12, 2023 and activated and therefore sent DNA twice. We both received a notification sent my wife only two days later your package has been activated I DO NOT. She also later received a message that MYHeritage had received her test I DID NOT. This week my wife received her results. I DID NOT pay €61 twice. You go to the site for the second time and there is a telephone number NOT REACHABLE. Then to a chat box for help on this site You will be sent a number on email that you would be called back for the second time AGAIN NOTHING ANYTHING.

A

anne

28-02-2023

0

DNA kit

Heb een kit gekocht aan 49 euro en kreeg bericht dat het verstuurd was. Dan kreeg ik bericht dat het pakket nog niet betaald was dus tik ik opnieuw en moest ik 49 euro betalen maar zat dan vast aan een jaarcontract (vind ik toch een vorm van oplichting). Dat contract kon ik gelukkig wel stopzetten en kreeg in het Engels wel een vriendelijk antwoord terug dat het in orde was en ik de terugbetaling binnen de 10 werkdagen te ontvangen, maar ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling. Ik krijg zelfs geen antwoord meer na 4 herinneringsmails. De resultaten van de DNA-test zijn nog niet binnen.

E

Els VDC

09-02-2023

1

dna kit sins 15 november 2022 krijg niets je kan alleen met robot chaten oplichters we moeten ze aangeven en pakken ik doe mee

G

GINO CAMPAGNE

07-02-2023

0

DNA-kit

Ik heb eind november 2022 een DNA-kit ontvangen van Myheritage en verstuurd . Ik zou binnen vier a zes weken een profiel ontvangen . Het is nu 3-2- 2023 en heb nog niets mogen vernemen . Dus ik vrees dat Myheritage nep is

K

Kees de Leeuw

03-02-2023

1

abonnement My Heritage

Niet doen ! Ze lokken je met een abonnement van 1 jaar voor 79,- en allerlei zogenaamde extra's, de helft van het jaar kon ik niet in mijn abonnement en als ik er wel in kon waren de opties exact hetzelfde als bij het gratis account. Bij het gratis account wordt je bedolven met mail met "matches" , bij het betaalde account hoor je niets meer. Voor het jaar verstreken was werd er via PayPal 275,- afgeschreven voor het volgende jaar, waar ik niet om gevraagd had en zeker niet voor bijna 4x het bedrag ! Waar je dus niets voor krijgt, maar dan begint het pas: krijg maar eens contact met ze, niet dus. Stilte. Ergste is dat ik nog steeds niet weet of mijn abonnement wel gestopt is nu, anders begint het gedonder volgend jaar weer. Niet doen dus ! Wegblijven !

D

D. Stevens

31-01-2023

1