Myfinance

9

Bestellen

9

Service

9

Prijs

9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Myfinance

Als zzp’er heb je het niet makkelijk. Je bent een zelfstandige zonder personeel en hebt dus niemand die wat van het werk kan overnemen. Je zult de administratie, facturatie en andere bureaucratie dus allemaal zelf moeten doen. Myfinance wil dit iets makkelijker voor je maken. Maar hoe makkelijk zal dit boekhoudprogramma nou echt zijn? Zul je hierdoor echt makkelijker facturen kunnen maken? Hoeveel tijd zal dit programma je in de praktijk besparen? Zal het makkelijk zijn om een account aan te maken en het programma te downloaden? En wat zal de klantenservice van Myfinance je wel serieus proberen te helpen als je met een technisch probleem zit? Hierover kunnen alleen echte klanten van Myfinance je meer vertellen. Lees hun onbevooroordeelde reviews om een idee te krijgen van hoe Myfinance nou eigenlijk werkt. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je een idee geven van hoeveel je nou echt aan Myfinance zult hebben.


Over Myfinance

Myfinance is een programma voor zzp’ers. Het maakt voor hen niet uit of je alleen een parttime ondernemer bent of juist een bedrijf hebt en de leiding over meerdere medewerkers. In alle gevallen zul je een boekhouding bij moeten houden en ander administratie moeten doen. Myfinance maakt dit iets makkelijker voor je. e geven je namelijk een real time inzicht in je gehele boekhouding. Het is dan makkelijk op te zoeken hoe je ervoor staat. Ook is er de mogelijkheid om, als je een boekhouder inhuurt, deze gratis toegang te geven tot de boekhouding die je via Myfinance bijhoudt. Myfinance wil echt zeker weten dat de verbinding veilig is. Daarom is er een SLL-beveiliging die geactiveerd kan worden door middel van een vingerafdruk. Ook urenregistratie kun je via Myfinance heel makkelijk bijhouden. Er is namelijk een app waarbij je dit kunt doen. Zo koppel je ze direct aan de juiste relatie. Hetzelfde geldt voor de bonnetjes die je af en toe krijgt. Met één klik op de knop kun je ook zo een factuur versturen of een volledige rapportage bekijken. Je hebt het dus netjes allemaal bij elkaar. En Myfinance werkt met alle banken zoals ABn-Amro, Rabobank, Bunq, ING en Triodos Bank.
Diensten van Myfinance

Voor je gebruik kunt maken van Myfinance zul je eerst het programma moeten downloaden. Hiervoor moet je een account aanmaken op hun website. Dit kan al heel gemakkelijk door je e-mailadres in te vullen. Daarna kun je direct aan de slag. Ook is er een Myfinance klantenservice die je kan helpen als je wat assistentie van een professional nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Myfinance

Houd jij je boekhouding al bij via Myfinance? Dan ben jij de juiste persoon om ons over jouw Myfinance ervaring te vertellen. Hoe makkelijk is dit programma nou echt? Bespaar je op deze manier veel tijd of valt dat juist tegen? Was het makkelijk om je aan te melden en het programma of de app te downloaden? En hoe denk jij over de klantenservice van Myfinance? Schrijf je eigen Myfinance review en laat ons weten wat jouw mening over Myfinance echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Boekhoudprogramma met boekhoudservice

Na ruim een jaar zelf te boekhouden, heb ik via Myfinance nu een vaste boekhouder. Ik hoefde dus niet naar een andere aanbieder over te stappen. Ik factureer vanuit Myfinance en stuur mijn bonnetjes naar de app en klaar. Erg eenvoudig. De rest wordt voor mij gedaan voor een vast bedrag per maand. Bedankt!

M

Marleen Oorschot

16-12-2020

0forum

boekhoudprogramma

Ik werk thuis als freelancer en heb veel verschillende klanten. Zat het altijd allemaal op een papiertje bij te houden, maar daar was mijn belastingadviseur op een gegeven moment niet meer zo blij mee. Daarom toch maar zon systeem aangeschaft, op advies van hem gekozen voor Myfinance. Aanmelding ging relatief snel en ik vind het programma goed werken. Hoef er niet de hele dag in, dat scheelt, maar kan het nu beter bijhouden ook voor mijn boekhouder.

M

Marieke

20-12-2019

0forum