Movavi

5.5

Bestellen

4

Service

3.5

Prijs

4

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Movavi

Ben je zoekende naar een organisatie welke haar pijlen richt op multimediaprogramma's. Dan zou Movavi weleens een mooi bedrijf voor je kunnen zijn. Bekijk via NederlandReview wat de klantervaringen zijn bij Movavi.


Wat is Movavi?

 


Movavi is een bedrijf welke een ruime keuze aan multimediaprogramma's biedt. Het bedrijf is opgericht in 2004.  Er wordt aangegeven dat Movavi gebruiksvriendelijke en krachtige software ontwikkelt. Het product helpt om plezier te beleven aan je video's, muziek en foto's op elk platform en elk aparaat. Deze software dient ervoor mensen te inspireren om de inhoud te delen, te verbeteren en te bewerken.


Movavi is begonnen als een kleine start-up met een kleine groep enthousiaste mensen. Uiteindelijk is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 400 werknemers. Het product assortiment van Movavi wordt inmiddels in ruim 200 landen verkocht. De kantoren van Movavi zijn gevestigd in de Verenigde Staten, Rusland en Cyprus.  


Windows en Mac producten

 


Je kunt bij Movavi de volgende Windows producten kopen: video Suite, video converter, video editor, screen recorder, photo editor en powerpoint to Video Converter.


De Mac Producten in het assortiment van het bedrijf bestaan onder andere uit de video converter, video editor, screen recorder, photo editor, media player en split movie.


Feedback van de gebruikers

 


De medewerkers achter Movavi stellen altijd te werken met de gebruikers in het achterhoofd. Ze ontvangen graag feedback van de gebruikers. Het bedrijf stelt software voor iedereen te verzorgen. Er worden apps gemaakt die eenvoudig toegankelijk zijn voor volwassenen en kinderen. Movavi geeft aan altijd open te staan voor nieuwe ideeën. Volgens deze op specifieke software gespecialiseerde organisatie volgen de medewerkers de ontwikkelingen van multimediasoftware op de voet. Ze zijn altijd bereid om veranderingen door te voeren.  


Vragen en/of opmerkingen

 


Het bedrijf laat via haar website weten dat je gerust vragen kunt stellen over de Movavi producten en samenwerkingsprogramma. Mocht je een partnership vraag hebben kun je een e-mail sturen naar partners@movavi.com. Mocht je meer willen weten over het filiaalprogramma dan kun je e-mailen naar affiliates@movavi.com.


Voor verkoopvragen kun je een e-mail sturen naar de verkoopafdeling. Zij zijn te bereiken op het volgende e-mail adres: sales@movavi.com. Met betrekking tot onderwijsgerelateerde vragen/opmerkingen word je geacht een e-mail te sturen naar edu@movavi.com. Je kun Movavi Education ook bezoeken.


Kennisbank

 


Via de website van Movavi kun je ook de kennisbank raadplegen. Op deze pagina vind je antwoorden op veel gestelde vragen. Zo wordt er onder meer dieper in gegaan op activatie van Movavi Video Editor, Movavi Video Editor Plus en Movavi Screen Capture (Windows OS).


Er wordt aandacht besteed aan de vraag of een Movavi licentie bepaalde tijdslimieten heeft. Er wordt advies gegeven als je je activeringscode kwijt bent. Mocht je geen opname kunnen maken van een audioapparaat dan legt het bedrijf uit hoe je dit kunt verhelpen. Daarnaast worden er vele andere vragen en antwoorden vermeld.  


Welke klantervaringen zijn er bij Movavi?

 


Ben je klant bij Movavi? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Movavi gekocht? Ben je tevreden over de service bij Movavi? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Movavi? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Movavi te kopen? Op welke andere manier heb je met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via NederlandReview je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Movavi clips/mobile

Blijft crashen bij opstarten, kan de app dus niet gebruiken. Movavi 'support' reageert nergens op

F

Frank Wouters

11-11-2023

0

Movavi video suite 2022

Nou, deze versie crasht elke keer opnieuw. Als je meer als drie bewerkingen doet loopt het exporteren vast. Als je hem dat laat crashen door het preview scherm groter te maken (ja, echt) en hem opnieuw opstart krijg je de vraag of je de video wilt herstellen en dan kan je hem wel exporteren. De laatste tijd krijg ik een schokkerig preview beeld waardoor video bewerken helemaal onmogelijk wordt. Lijkt wel of ze je naar de nieuwe versie willen pushen. Je krijgt in ieder geval elke keer een melding of je de nieuwste versie wil bij het opstarten. Dat moet dus heel vaak tijdens het bewerken en je bent langer bezig met crashen en opstarten en de aanbeveling wegklikken als met editen. Tijd voor een alternatief! Die zijn er gelukkig genoeg.

J

Jan Pieter

23-10-2023

0

Movavi 2023

Van alle consumer video suites die ik sinds 2003 heb gebruikt is Movavi verreweg de beste. Belangrijkste eigenschap: stabiliteit! Movavi is in mijn productie-omgeving op Windows 7 nog niet gecrasht. Dat kan ik niet zeggen van de alternatieven die ik door de jaren heen heb gebruikt. Movavi heeft minder geavanceerde tools, maar volstaat om professionele video's te maken.

F

Frank

28-07-2023

0

Movavi

Terrible

R

R

25-09-2022

0