NederlandReview

  Ervaringen Mijn Kwaliteit van Leven

  Wanneer je zelf voor anderen zorgt, of zelf zorg nodig hebt, of over het algemeen bewust met zorg en welzijn bezig bent of wilt zijn, dan kan het handig zijn om inzicht te krijgen over hoe het nu met je gaat. Wat is de kwaliteit van jouw leven, en zijn er mogelijkheden om aanpassingen te maken zodat je deze kunt verbeteren? Om hier een beter inzicht in te krijgen, kun je meedoen aan de onderzoeken van Mijn Kwaliteit van Leven. Hiermee krijg je zelf meer inzicht, en kunnen zij in kaart brengen hoe het met de Kwaliteit van Leven in het algemeen in Nederland gaat, wat weer bevorderlijk kan zijn voor de zorg in de toekomst. Hier op NederlandReview kun je lezen hoe het anderen bevalt om hieraan mee te doen.

  Over Mijn Kwaliteit van Leven

  Mijnkwaliteitvanleven.nl is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland in samenwerking met Mezzo, Per Saldo, Zorgbelang Nederland, KBO-PCOB en NOOM. Het is een landelijk initiatief dat wil laten zien waar goede zorg om draait. Doordat mensen de vragenlijsten van Mijnkwaliteitvanleven.nl invullen, dragen zij bij aan een landelijk onderzoek om ervoor te zorgen dat de zorg wordt verbeterd. Zij analyseren de resultaten ingedeeld op gemeente, per regio en op landelijk niveau. De anonieme resultaten worden onder de aandacht gebracht bij zorgorganisaties, gemeenten en beleidsmakers.


  Oudere mensen over de kwaliteit van leven

  Diensten

  Mijnkwaliteitvanleven.nl roept mensen op om tweemaal per jaar een online vragenlijst in te vullen over jouw persoonlijke situatie, mogelijkheden en beperkingen. Zo brengen zij in beeld wat voor jou belangrijk is, hoe je de toestand van je eigen gezondheid, de zorg en je eigen leefomgeving ervaart en waardeert. Door hieraan deel te nemen draag je een steentje bij aan het verbeteren van de zorg in Nederland. In het bijzonder roepen zij mensen op die:

  • Nadenken over een gezonde leefstijl
  • Een chronische aandoening of beperking hebben
  • Op een leeftijd zijn die (steeds vaker) zorgt voor beperkingen
  • Als mantelzorger zorgdragen voor hun kind, partner, ander familielid of bekende

  Mijn Kwaliteitsmeter

  Als je de vragenlijst hebt ingevuld krijg je binnen 48 uur een persoonlijk overzicht toegestuurd, dit wordt ‘Mijn Kwaliteitsmeter’ genoemd. Dit geeft een duidelijk beeld over wat goed gaat en wat beter kan. Het laat ook duidelijk zijn over welke hulp en ondersteuning je tevreden bent op dit moment, en waar het nog aan ontbreekt. Met dit overzicht bij de hand kun je jezelf goed voorbereiden op een gesprek met de gemeente, zorgverlener of je familie. En je helpt dus om landelijk een beter inzicht te krijgen voor wat betreft zorg en welzijn.

  Meedoen

  Als je ook mee wilt doen aan de onderzoeken van Mijnkwaliteitvanleven.nl kun je jezelf op de site aanmelden en de vragenlijst in te vullen. Als je vragen hebt over MijnKwaliteitvanleven.nl hebt of over zorg en ondersteuning, dan kun je contact opnemen met het Nationale Zorgnummer op 0900 23 56 780 (€ 0,20 per gesprek) Dit kan van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

  Klachten

  Het is een volledig vrije keuze om mee te doen aan de onderzoeken, wanneer je niet langer de behoefte voelt om mee te doen, kun je je eenvoudig afmelden door een e-mail te sturen naar de redactie. Ook kun je je bij de uitnodiging voor een vragenlijst uitschrijven door op de betreffende link te klikken.

  Laat hier jouw mening horen over de onderzoeken van Mijn Kwaliteit van Leven!

  Wat zijn de ervaringen met het invullen van de vragenlijsten van Mijn Kwaliteit van Leven? Dragen ze wel of niet bij aan het inzicht in jouw welzijn?

  Mijn Kwaliteit van Leven
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mijn Kwaliteit van Leven

  Uw beoordeling

  Lost problemen op

  Mijn moeder heeft hieraan meegedaan. Een prachtig initiatief, we hebben er veel van geleerd zelf ook.

  Ik hoop van harte dat meer mensen zich aanmelden, want het lost veel problemen op en maakt moeilijke zaken bespreekbaar.

  Door: E. Vermeulen29-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Mijn Kwaliteit van Leven een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Mijn Kwaliteit van Leven. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mijn Kwaliteit van Leven actief?

  Mijn Kwaliteit van Leven is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mijn Kwaliteit van Leven gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.