NederlandReview

  Ervaringen Mediumastro.nl

  Welkom op de site waar consumenten zowel recensies kunnen lezen als schrijven. Voel je vrij een review van jouw ervaring te delen, zodat de klanten (of beter: cliënten) na jou, geholpen kunnen worden in het maken van hun keuze.

  Kijkje buiten de zichtbare wereld

  Al sinds het begin van de mensheid, willen velen graag antwoorden op vragen die niet in de zichtbare wereld te vinden zijn. Inzichten. Verklaringen. Vaak richtten ze zich dan tot het spirituele, wat een wezenlijk onderdeel vormde van de oude geloven. Hier in het Westen is het weer in opkomst na een lange tijd van nagenoeg afwezig te zijn geweest, maar in veel delen van de wereld is het er altijd geweest.

  De muziek van Deuter geeft rust, ontspanning en laat hogere sferen toe

  Hier: van vroeger naar nu

  Hoewel er ooit een tijd was dat ieder dorp wel zijn dorpswijze had die iedereen wist te vinden, is dat vandaag de dag niet meer zo. Door de eeuwen heen is er vanuit de Kerk en wetenschap veel verschuiving geweest. Vanuit de Kerk zijn mensen vervolgd voor heidenseketterij en de wetenschap was van mening dat er zich niks tussen hemel en aarde bevond. Dit kleurde ook de publieke opinie. Daardoor verschoof spiritualiteit naar de marge, in plaats van onderdeel te zijn van het leven van alledag.

  Maar helemaal weggeweest is het nooit, en met de opkomst van de New Age beweging, lijkt het aantal ook weer toe te nemen. Veel werken nu onder de moderne noemer van ‘spiritueelconsulent.’ Sommige hebben een eigen praktijk, anderen werken weer in groepsverband. Diensten kunnen op zowel fysieke plekken worden aangeboden als online via bijvoorbeeld een paranormaal platform voor dienstverlening.  Mediumastro

  Dit is een online platform waar een aantal spiritueel consulenten de krachten hebben gebundeld in een hulplijn. Iedere consulent heeft zo zijn of haar eigen gave waarmee hij of zij de cliënt van dienst kan zijn. Nieuwe klanten dienen zich eerst te registreren en kunnen vervolgens een proefgesprek starten met een consulent naar keuze. Als deze gesprekken goed voelen, kunnen ze voortgezet worden door middel van het kopen van credits. Alle consulenten werken vertrouwelijk en met geheimhoudingsplicht.

  Aanbod

  Omdat er zo ontzettend veel richtingen zijn waarin paranormaal begaafden werken, bij deze een kleine opsomming van het aanbod van vakgebieden op deze website. Je kunt hier terecht voor de volgende specialisaties: helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend, lichtgidsen, astroloog, engelenreader, genezer/healer, medium, droomverklaring, paragnost, dierenfluisteraar, spiritueel coach, relatiecoach, pendelen, tarot, zesde zintuig en reading via foto.

  Reviews van ervaringen

  Hoe is het bevallen? Wat is jouw algehele indruk? Kwam de persoon die je gesproken hebt oprecht en betrouwbaar over? Wat vond je van het gegeven advies? Is het voor herhaling vatbaar? Heb je te maken gehad met de klantenservice? Zo ja, welke beoordeling geef je deze? Was deze bijvoorbeeld behulpzaam en klantgericht? Deel jouw mening in een recensie. En als je hier enkel was om te lezen, kom je na jouw ervaring toch gewoon gezellig terug!

  Mediumastro.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  2.6
  29% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.2
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  2.2
  Leveren
  rating
  2.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mediumastro.nl

  Uw beoordeling

  Fake Fake Fake

  Je stelt 3 vragen in 1 chat om geen credit te verspillen.
  Een deed een voorspelling dat er betere tijden gingen komen waardoor ik een beter man zou zijn voor mijn vrouw en een betere vader voor mijn kinderen. Ik ben 33 ongehuwd en zo homo als de kleur roze!
  Ik had nog credit dus me doel was bewijzen hoe fake het was!
  Ik had een aantal berichten met een medium gestuurd alles heel vaag je stelt een vraag je krijgt geen antwoord maar beste Kevin weet je zeker dat je antwoord wil op die vraag kun jij dit aan? met andere woorden hebben ze al 15 a 20 credits voor jij een antwoord hebt. Ze vroeg me tussendoor veel persoonlijke vragen over mijn familie en leven hoe het financieel ging. Voor die avond sloot ik af had me buik er vol van en dacht check morgen. Ochtends bekijk ik mijn profiel en had wel 8 mediums die berichten voor me hadden. En ja hoor allemaal gebaseerd op de informatie die ik aan 1 medium had verteld met andere woorden alles word opgeslagen en samengevat wat jij verteld handig om je te blijven intrigeren. En bijna alle mediums noemen je lief mens heel on natuurlijk. Dan nog de schrijf fouten. En als je ze aanspreekt op hun fouten of gewoonweg leugens proberen ze je ineens bang te maken. Zo heeft een medium geprobeerd mij wijs te maken dat mijn vaders geest om mij heen hangt niet over kan naar de hemel door mijn verdriet wat zou kunnen hoor. Maar toen ze beweerde dat mijn vader mij kwaad wilde doen dacht ik dit gaat echt te ver. Ik wilde eigenlijk mezelf bewijzen dat deze site nep was want ik ben ook bij mediums geweest die zeker weten talent hebben. Maar deze site is eigenlijk crimineel mensen laten geloven dat overleden familie hun einde word is niet alleen slecht maar ook ziek zeker aangezien ik dat medium gezegd had dat ik bij een psychiater loop wegens mijn angststoornis dat is gewoonweg spelen met iemand zijn geestelijke gezondheid! Ik ging er sceptisch in voor onderzoek ik kwam er groen uit van misselijkheid en walging voor iedereen die daar werkt en steeds over karma heeft en beschermengelen en lichtgidsen. Wacht maar tot jullie tijd komt want GOD straft!

  Door: Kevin26-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Fake

  Fake.
  Recensies zijn fake. Je kan zelf ook geen recensie plaatsen.
  Alleen lezen. Antwoorden fake en vertaalt met Google translate. Weinig antwoord en veel tegenvragen.
  Daarna ongevraagde mails van andere mediums met "nieuws" die alleen te beantwoorden zijn met...jawel credits.

  Door: Tessa24-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Oplichting

  In het begin krijg je berichten waarvan je denkt oke leuk en aardig, wil wel meer weten. Maar dan begint de ellende. De berichten die je kreeg over liefde, financiele voor spoed blijken leugensbte zijn, of er word om heen gedraaid en je betaald maar weer.
  Iedereen die op zo'n site zit, zit in de put en hun maken daar heel handig(mis)bruik van. Ze zouden zich kapot moeten schamen.
  Begin er nooit aan je bespaart je een hoop ellende en geld

  Door: Daan14-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Oplichterij

  Geen 1 en al onzin ze storen ongewenst.veel bangmakerij. Ook sturen ze vaak een bericht ongevraagd en dan zeggen ze dat er wat moois aan komt als je het vraagt weten ze het niet meer wat een onzin

  Door: Anoniem 07-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Site is nep

  Site is hartstikke nep, consulenten die zogenaamd 24 uur online zijn. Opeens hele rare dingen zeggen, die vertaald zijn vanuit Google translate. Of opeens een heel raar berichtje krijgen die van geen kanten klopt. Ook berichten van andere mensen krijg je opeens toe gestuurd. Ik stuur m door naar opgelicht hopelijk doen mensen dat samen met mij en kunnen zij gestopt worden anderen op te lichten.

  Door: Estelle23-08-2020
  Sylvia26-11-2020

  Site is inderdaad 1 grote onzin. Altijd een wedervraag stellen en ze zien engelen met een boodschap speciaal voor jou. Het nederlands klopt idd ook niet, dat vond ik al zo raar. Ben er helemaal klaar mee.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Medium Astro

  In tweede instantie zou ik willen vragen of er kan bekeken worden of wel degelijk een link bestaat tussen sbs en tv oost wat volgens mij niet klopt medium Astro rammelt aan alle kanten doe er wat laat het radar weten plus punten zijn er niet

  Door: sami de maeyer10-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Medium Astro moet gestopt worden

  Site is nep geen enkel medium is echt je credits gaan er per 5 door je stelt een vraag maar krijgt een vragend antwoord terug over zaken die niets te doen hebben met jou vraag fake boel

  Door: samI de maeyer18-03-2020
  phd access25-09-2021

  This website was… How would you say it? Related!! At last I have discovered a thing that served me. Numerous many thanks!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Mediumastro.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Mediumastro.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mediumastro.nl actief?

  Mediumastro.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mediumastro.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.