Mailbird

8

Bestellen

2

Service

5

Prijs

4

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Mailbird

Zoek je een organisatie die gespecialiseerd is in e-mailinnovatie? Wellicht is Mailbird een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Mailbird bekend zijn.  


Wat is Mailbird?

 


Mailbird is een bedrijf welke haar pijlen richt op e-mailinnovatie. Zoals ze het zelf zeggen doen ze dit met een briljant team van e-mail innovatie nerds.  


Wachtwoord vergeten

 


Ben je jouw wachtwoord vergeten? Om veiligheidsredenen slaat Mailbird nooit gebruikerswachtwoorden op. Als je hulp nodig hebt bij het herstellen van je wachtwoord, kan dit alleen via je e-mailprovider. Om je wachtwoord te herstellen, ga je naar de webmail van je e-mailprovider en zoek je de link "Wachtwoord vergeten" en volg je vervolgens de instructies.  


E-mails opslaan 

 


Je kunt je e-mails op je computer opslaan door ze op te slaan in een eml-indeling. Dit doe je door het bericht in Mailbird te selecteren en de extra opties te openen. Vervolgens klik je op het kleine naar beneden wijzende driehoekje in de koptekst van het bericht op de website van Mailbird.  


Mobiele versie

 


Momenteel kun je Mailbird gebruiken op een Windows-desktop. Het bedrijf heeft geen mobiele versie van Mailbird. Het toevoegen van Android mobiele ondersteuning wordt momenteel onderzocht door het ontwikkelingsteam, maar er is momenteel geen ETA voor. Het bedrijf geeft aan haar gebruikers te informeren zodra er meer ontwikkelingen zijn.  


License Key

 


Ben je benieuwd hoe jij je Mailbird License Key kunt vinden? Ben je deze soms vergeten? Je hoeft je geen zorgen te maken. Je kunt gebruik maken van het ophalen van de licentie. Je vindt de link voor het ophalen van licenties in de voettekst van de website en ook in de Mailbird-app. Voer het e-mail adres in dat je destijds hebt gebruikt. Er wordt dan gedoeld op het moment dat je Mailbird kocht via het ophaalformulier. Je zult binnen luttele seconde een e-mail met je license key ontvangen.  


Back-up van Mailbird Business?

 


De back-up functie van Mailbird Business is beschikbaar. Het bedrijf stelt dat een back-up maken met Mailbird eenvoudig is. Het enige wat je hoeft te doen is je bestandsverkenner te openen en naar je lokale schijf te gaan. Je dient de Mailbird-map die daar is te kopiëren. De Mailbird-applicatie moet op het moment van kopiëren afgesloten zijn. Installeer vervolgens Mailbird op je nieuwe pc. Nadat de installatie is voltooid, ga je naar dezelfde locatie als net is uitgelegd.


Op je nieuwe pc overschrijf je de bestaande Mailbird-map met de back-up die je van je oude hebt gemaakt. Je kunt Mailbird openen en gebruiken op je nieuwe pc met al je bestaande instellingen en e-mail. Bekijk voor dit proces nog wel even de website van Mailbird. Hier worden duidelijke voorbeelden gegeven met screenshots, zodat je precies weet wat je moet doen.  


Welke klantervaringen zijn er bekend?

 


Ben je toevallig al klant van Mailbird? Dat komt mooi uit! Tenminste, als jij je visie wilt delen op deze pagina. Zou je een positief of negatief advies over Mailbird geven? Wat vind je van de service die er wordt verleend? Heb je gebruik gemaakt van de klantenservice? Hoe is jou dat bevallen? Ben je goed geholpen? Ben je van plan om in de toekomst vaker zaken te doen met Mailbird? Mede door jouw inbreng kan NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven. We stellen het zeer op prijs als jij je visie op deze pagina deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Mailbird Personal Pay Once

In 2020 Mailbird Personal Pay Once aangeschaft. Tot mijn verbazing wordt mijn key niet meer geaccepteerd in Mailbird 3. Ticket aangemaakt maar al dagen geen reactie. Slechte zaak, ik wacht nog even af maar ik lees dat er meer mensen zijn met dit probleem.

R

Raymond

14-11-2023

0

Licentie

41,75 betaald voor licentie Mailbird, maar geen licentie ontvangen

L

Leo Cohen

15-05-2021

0