NederlandReview

  Ervaringen Lex Woont

  Wanneer je in het bezit bent van een eigen woning zijn er bijna altijd wel kleinere of grotere klussen te doen. En wat te doen als er ineens iets stukgaat waar je geen verstand van hebt? Een lekkende kraan bijvoorbeeld of een storing in de elektriciteit. Dan moet je al snel een dure vakman inschakelen zonder dat je precies weet wat je dit gaat kosten. Er komen altijd extra kosten bij die je niet kunt inschatten. Daarom kun je je nu ook aanmelden bij Lex Woont, zij voeren voor een vast bedrag per maand al deze reparaties en meer voor je uit. Wat de ervaring van andere huiseigenaren is met deze dienst lees je hier.

  Over Lex Woont

  Lex Woont komt voort uit MainPlus, een bedrijf dat voor een vaste abonnementsprijs alle reparaties uitvoerde aan woningen van woningcorporaties. Dit bedrijf was hierin al actief voor 22 Nederlandse woningcoöperaties met in totaal een portefeuille van zo’n 150.000 woningen. De onderhoudsmonteurs die zij in dienst hebben zijn alle 2.000 volledig gecertificeerd en beschikken over een verklaring omtrent goed gedrag. Ook hebben zij allen een speciale scholing in klantvriendelijkheid gekregen. Omdat de ervaringen positief waren is in 2016 besloten om de dienst ook voor individuele woningeigenaren beschikbaar te maken. Een zogenaamde ‘Wegenwacht voor woningen’. Na een eerste succesvolle pilot in de regio Haaglanden is de dienst nu landelijk beschikbaar.

  Mijn Oom Woont In Een Regenton

  Diensten

  Individuele woningeigenaren kunnen zich aanmelden bij Lex Woont voor een abonnement van € 29,95 per maand. Dit abonnement is voor de duur van 12 maanden en daarna per maand opzegbaar. Voor die prijs worden allerlei reparaties en onderhoudswerkzaamheden in en om de woning uitgevoerd. Hierdoor hebben woningeigenaren geen zorgen meer over een te betalen uurloon, voorrijkosten of andere ondoorzichtige kosten. Zekerheid, garantie en kwaliteit voor een vaste prijs. De volgende services en reparaties worden uitgevoerd door Lex Woont:

  • Afvoeren en riool - Ontstoppen en reparatie van afvoeren en riolering (m.u.v. het gemeenteriool).
  • CV-installatie* - Reparatie en onderhoud aan de cv-installatie. Het verhelpen van storingen.
  • Elektrische installaties en elektra - Reparaties bij spanningsuitval. Reparatie en/of vervangen van schakelmateriaal en stopcontacten.
  • Glasschadeherstel* - Herstellen van glasschade en het aanbrengen van een noodvoorziening.
  • Keuken - Keukenkastjes afstellen, kitvoegen vernieuwen, reparatie en vastzetten van kranen, tegelwerk en gootstenen.
  • Leidingen - Lekkage van gas- en/of waterleidingen verhelpen.
  • Ramen en deuren - Ramen en deuren stellen en afhangen, reparatie en stellen van hang- en sluitwerk, reparatie en vastzetten van de brievenbus, deurbel, drempels en dorpels.
  • Sanitair - Reparatie en vastzetten van toiletten, wastafel-, douche- / bad- en toiletaccessoires en tegelwerk. Vernieuwen van kitvoegen.
  • Wanden, vloeren en plafonds - Losse trapleuningen, vensterbanken en plinten vastzetten en reparatie van haarscheurtjes.

  *Optionele abonnementen.

  Lex Woont is 24 uur per dag bereikbaar. Bij een bezoek worden zoveel mogelijk reparaties waar mogelijk in één keer gecombineerd.

  Klachten

  Wanneer je klachten hebt over Lex Woont dan moet je deze binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven bij hen indienen. Deze klacht wordt binnen 14 dagen behandeld, duurt dit voorzienbaar langer, dan ontvang je een indicatie over wanneer je een uitvoerig antwoord kunt verwachten. Als een klacht gegrond wordt verklaard zullen zij de geleverde diensten kosteloos opnieuw laten uitvoeren of het betaalde bedrag terugbetalen. Als de klacht in onderling overleg niet kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Laat hier ook jouw review over Lex Woont achter!

  Wat zijn de ervaringen met het reparatieabonnement van Lex Woont? Zorgen ze voor zorgeloze zekerheid voor woningeigenaren, of valt de dienst tegen?

  Lex Woont
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lex Woont

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lex Woont een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lex Woont. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lex Woont actief?

  Lex Woont is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lex Woont gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.