Let-Smile.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Let-Smile.com

Is het tijd voor een beugel? Zou je weleens een onzichtbare beugelbehandeling willen krijgen? Dan is Let-Smile.com wellicht een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze onderneming bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectief en onafhankelijk geschreven reviews.


Wat is Let-Smile.com?


Via Let-Smile.com kun je een onzichtbare beugelbehandeling ondergaan. Bij deze onderneming is het een missie dat alle mensen een dergelijke behandeling kunnen krijgen. Er wordt aangegeven dat het personeel jarenlange ervaring heeft in de beugelindustrie. Na al die jaren kwamen ze tot de conclusie dat er veel te hoge prijzen voor in rekening werden gebracht. Dat was reden om de diensten te gaan uitvoeren tegen een betaalbare prijs. Er wordt ingezet op toegankelijkheid en innovatief handelen. Ze stellen er alles aan te doen het proces zo goed mogelijk in te dienen. Innovatie moet zorgen voor lagere prijzen. Het werk kan gewoon bij jou thuis worden uitgevoerd.


Zelfverzekerde lach


Ze doen er alles aan dat jij met een zelfverzekerde lach door het leven zal gaan. Tevredenheid en zelfvertrouwen speelt daarbij een belangrijke rol. Een nieuwe glimlach staat vaak aan de basis van een nieuwe baan, spreken in het openbaar en nieuwe relaties. Vroeger werd er nog gewerkt met beugels van metalen slotjes. Inmiddels is een beugel transparant en zet deze de tanden stap voor stap recht.


Hoe het werkt


Het proces bestaat uit een aantal stappen. Je zal allereerst een online consult moeten ondergaan. Je hebt hiervoor een telefoon of computer met videofunctie nodig. Vervolgens kun je vragen stellen aan de tandheelkundige experts. Zij overleggen met de tandtechnicus die de optie tot behandeling het beste kan beoordelen. Een onderzoekje neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Beoordelingen zijn gratis er komen dus geen kosten bij kijken.


Gebitsafdrukken en 3D-simulatie


Allereerst zullen er gebitsafdrukken gemaakt moeten worden. Dit kan gedaan worden door de tandarts of jezelf. Als je de afdrukken zelf gaat doen zal je een afdrukset ontvangen. Je kan de handelingen uitvoeren met behulp van een video-instructie. Vervolgens kunnen afdrukken kosteloos naar het laboratorium worden verstuurd. De 3D-simulatie neemt een week in beslag. Uiteindelijk ontvang je een simulatie welke helemaal op jouw situatie is afgestemd. Je krijgt het eindresultaat te zien. Ook wordt er aangegeven hoeveel tijd het werk uiteindelijk in beslag zal nemen. Er wordt pas gestart met productie als klanten volledig tevreden zijn.


Starten en schoonmaken


Op het moment dat je de LetSmile aligners set hebt ontvangen, kun je onmiddellijk beginnen. Heb je voor, tijdens of na de behandelingen nog vragen? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. De medewerkers stellen altijd voor je klaar te staan. Ben je klaar om te beginnen, druk dan op de groene ‘begin vandaag nog’ button. Draag je een onzichtbare beugel via Let-Smile.com? Dan is het van belang deze goed te onderhouden. Beugels zullen op een specifieke manier schoongemaakt moeten worden. Dit staat beschreven op de website, maar je kan er ook contact over opnemen.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Let-Smile.com? Heb jij via dit bedrijf weleens een beugelbehandeling ondergaan? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Hoe heb jij het proces ervaren? Zou je andere mensen aanbevelen met dit bedrijf in zee te gaan? Laat het weten via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)