LeaveYourLuggage

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

LeaveYourLuggage

Wie kent het probleem niet? Je mag maar één koffer mee op vakantie, de ritssluiting van de koffer kan maar net dicht en dan ligt je favoriete broek nog altijd op de grond. Je hebt nu eenmaal geen zin om al die koffers mee te sjouwen en daarom heb je lastige keuzes moeten maken. Het is misschien waar dat je genoeg kleding hebt voor een hele week en maar een weekend weggaat, maar daar hebben we het verder niet over. LeaveYourLuggage zorgt ervoor dat jouw bagage van Schiphol naar je hotel wordt vervoerd. Ben je echter bang om jouw koffer met je kleine knuffelbeer toe te vertrouwen aan LeaveYourLuggage en wil je zeker weten dat deze service betrouwbaar is? Lees dan de reviews en ervaringen van andere klanten. 


Over LeaveYourLuggage

LeaveYourLuggage werd in 2013 opgericht door de broers Roy en Rutger. De broers begonnen de dienst voor reizigers in Nederland die van hun vakantie wilden genieten zonder het ongemak van zware koffers. LeaveYourLuggage brengt je bagage van vliegveld Schiphol naar je hotel of AirBnB, zodat jij de mogelijkheid hebt om meteen op de trein naar Amsterdam Centraal te stappen om van je vakantie te genieten. Op de laatste dag van je reis komen ze je bagage ook weer ophalen. Ze hebben een luggage storage ruimte op Schiphol waar alle bagage opgeslagen wordt. Het bedrijf is in Amsterdam gevestigd, maar de dienst is over heel Nederland beschikbaar. Het bedrijf belooft comfort, gemak en efficiënt reizen. 
Hoe werkt het?

Stap 1: Via de website van LeaveYourLuggage kan een label geprint worden dat aan de koffers vastgemaakt moet worden. 
Stap 2: De koffers met het label kunnen nu gewoon bij de receptie van je hotel achtergelaten worden waar ze later door LeaveYourLuggage opgehaald worden. 
Stap 3: Ga op avontuur en geniet van een extra koffer-vrije dag vakantie.  
Stap 4: Meld je bij de de balie op Schiphol tussen vertrekhallen 1 & 2 en daar staat je bagage al op je te wachten.


De eerste koffer wordt voor 25 euro vervoerd, hierna is elke extra koffer 10 euro. Je kunt ook gebruik maken van een Track en Trace notification die bijhoudt waar je koffers zich bevinden.


Klachten

Mocht er iets misgegaan zijn tijdens het vervoeren van je bagage, of heb je verder nog klachten of vragen dan kun je altijd mailen naar support@leaveyourluggage.com. Heeft het meer spoed en wil je meteen met iemand spreken dan kun je bellen naar +31 207 718 002. Verder is het bedrijf ook actief op Social Media. LeaveYourLuggage is te vinden op Facebook en Twitter. Al deze gegevens en meer kunnen ook gevonden worden op de website. 


Laat van je horen!

Heb jij je bagage met knuffelbeer al eerder aan LeaveYourLuggage toevertrouwd? Laat dan een review achter! Was jouw ervaring minder positief? Ook dan willen we graag van je horen. Was de bagage opslag op Schiphol makkelijk te vinden? En is het bedrijf altijd goed bereikbaar? Laat nieuwe klanten weten of alle stappen makkelijk te doorlopen zijn en of jouw koffers op tijd op Schiphol klaarstonden.


Meer weten over de betrouwbaarheid van LeaveYourLuggage? Nooit meer slepen met zware koffers? Vind hier reviews en ervaringen van reizigers!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)