NederlandReview

  Ervaringen Kleisteen

  Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de boekhouding bijhouden, bonnetjes verwerken, uren schrijven, etc. Het is natuurlijk veel handiger als je dit online zou kunnen bijhouden. En dan ook nog eens met een directe link naar je boekhouder, zodat hij of zij dat deel op zich kan nemen wat jij uit handen wilt geven zoals het opmaken van de jaarrekening. Dit biedt Kleisteen aan. Een online oplossing voor het doen van de op een manier dat het je minder moeite en tijd kost. Hoe gemakkelijk het werkelijk werkt en of het de investering waard is lees je hier bij NederlandReview.

  Over Kleisteen

  Kleisteen is een dienst in online boekhouden dat in 2003 gestart is door Jacqueline Langedijk en Theo Smits. Daarmee waren zij één van de eerste pakketten voor boekhouden die volledig online werkte. Daarbij gingen zij uit van het principe om een pakket te ontwikkelen dat eenvoudig in gebruik ‘’en betaalbaar was. In de loop van de tijd is het pakket steeds uitgebreider geworden waardoor het een volwaardig administratiepakket biedt.

  kleisteen kennismaking

  Diensten

  Bij Kleisteen bieden ze drie verschillende boekhoudpakketten aan:

  1. ZZP Pakket voor € 15,- excl. btw per maand.

  • Een compleet pakket inclusief online factureren.

  • Alle data komt in de cloud te staan.

  • Veel functionaliteit.

  • Gekoppeld aan banken en de mogelijkheid om digitaal bonnen te bewaren.

  • etc.

  2. Business Pakket voor € 25,- per maand excl. btw.

  • Biedt vrijwel alle functies die nodig zijn voor het MKB.

  • Uitgebreide mogelijkheid om uren te factureren.

  • Artikelbeheer.

  • Automatische koppeling met ING.

  • Projectadministratie.

  • etc.

  3. Pro Pakket voor € 35,- per maand excl. btw.

  Met onder andere:

  • Voorraadbeheer.

  • Budgettering.

  • Facturen in andere talen.

  • etc.

  Voor ieder pakket geldt dat je ze de eerste 60 dagen gratis mag proberen. Na aanmelding bij Kleisteen staat er een basisadministratie klaar. Voor problemen bij het opstarten kun je ze bellen voor een telefonisch startconsult. Support per e-mail zit bij alle pakketten in de prijs inbegrepen. Bevalt het je na 60 dagen, dan neem je een pakket af, zo niet, dan verlopen de 60 dagen gewoon en zit je nergens aan vast.

  Samenwerken met je boekhouder

  Als ondernemer is het raadzaam om met een boekhouder samen te werken. Het hangt van je tijd en budget af, hoeveel je zelf doet, en hoeveel je dus aan je boekhouder overlaat. Bij Kleisteen kun je zoeken welke boekhouder bij jou in de buurt met Kleisteen werkt. Zo kun je direct online samenwerken met je eigen boekhouder.

  Klachten

  Wanneer je problemen hebt met het programma, de facturatie of welk onderdeel dan ook, dan kun je contact opnemen met Kleisteen. Ze hebben drie verschillende e-mailadressen voor verschillende vragen. Over het gebruik van het programma, over facturen, aan- en afmeldingen en een e-mailadres voor algemene vragen. Wanneer je niet langer gebruik wenst te maken van het programma kun je het iedere maand opzeggen.

  Laat ook jouw review over Kleisteen hier achter!

  Jouw boekhouding helemaal gestroomlijnd dankzij het online boekhoudpakket van Kleisteen? Of is jouw ervaring dat je minder waarde voor je geld kreeg?

  Kleisteen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kleisteen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kleisteen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kleisteen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kleisteen actief?

  Kleisteen is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kleisteen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.