NederlandReview

  Ervaringen JW Player

  Iedereen heeft een mobiele telefoon, dus het is vrij makkelijk om een video te makenn. Maar sommige video’s verdienen wat extra bewerking. Dus waar kan je het juiste softwareprogramma vinden om deze bewerking mee uit te voeren en daarnaast je video’s te delen en af te spelen? Één bedrijf zo’n video player aanbiedt is JW Player. Maar wat zal de kwaliteit van de video’s zijn als ze zijn geüpload en gedeeld via deze video player? Zal de video player wel makkelijk zijn om mee te werken? Hoe makkelijk zal het zijn om het programma te downloaden? En wat voor een klantenservice zal je kunnen verwachten van de mensen achter JW Player als je tegen problemen aanloopt? De enige mensen die je meer over deze zaken kunnen vertellen zijn de klanten die al eens met JW Player hebben gewerkt. Lees hun reviews om te begrijpen waar het bij JW Player allemaal om draait. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of JW Player heet juiste programma voor jou is.

  Over JW Player

  JW Player is een bedrijf dat videobewerkingssoftware aanbiedt. Ze willen je een makkelijk en eenvoudig programma aanbieden waarmee je jouw video’s aan iedereen kunt laten zien. Jouw video zal geshowd worden in high-def 4K. De video player is naar jouw wensen aan te passen, dus je kunt hem helemaal naar jouw hand zetten. Er zijn twee verschillende softwareprogramma’s waar je uit kunt kiezen. Hun starter pack biedt je een TTML5 Player. Dit pakket is geschikt voor contentbewerkers en en ontwerpers. Ze geven je ruimte voor wel liefst 50 video’s en 15.000 keren dat de video wordt afgespeeld. Ook is er de optie om video’s te delen via een service die helemaal beschermd is door een wachtwoord. Daarnaast kun je gebruik maken van hun 75Gb streaming service. Er is ook een business pack die bedoeld is voor kleine bedrijven en agentschappen. Dit pakket biedt, boven de voordelen die het starter pack al biedt, live streaming en real-time analytics. The breiden ook het aantal video’s dat je kunt plaatsen en bekijken uit. Je kunt nu 1.500 video’s plaatsen en 15.000 video’s bekijken. De streaming service wordt vergroot naar 500GB.


  Beursgang is een optie voor JW Player.

  Diensten van JW Player

  Je kunt je via de website van JW Player aanmeldden voor hun diensten. Ze zullen eerst wat persoonlijke details van je willen weten zoals je e-mailadres, betaalgegevens en het land waar je vandaan komt. Dan kun je het softwareprogramma downloaden. Mocht je het verkeerde programma gekozen hebben kun je deze altijd nog upgraden en alsnog gebruik maken van de functies die heet business pack je biedt. Ze zullen de kosten jaarlijks in rekening brengen. Daarnaast is er een JW Player klantenservice om je te helpen als je om assistentie vraagt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor JW Player

  Heb je al eens eerder met JW Player gewerkt? Dan zouden we graag horen wat jouw mening is over dit softwareprogramma. Hoe makkelijk is werken met JW Player? Heb je er een hoop computervaardigheden of technische vaardigheden voor nodig? En kon de klantenservice van JW Player je helpen toen je een probleem had? Laat een review achter en vertel ons over jouw ervaring met JW Player.

  JW Player
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over JW Player

  Uw beoordeling