Jobrapido

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Jobrapido

Zoek jij druk naar een website waar je een baan kunt zoeken? Wellicht is Jobrapido voor jou dan wel een ideaal bedrijf. Bekijk wat de klantervaringen bij Jobrapido zijn.


Wat is Jobrapido?


Jobrapido is een website waar werkzoekenden naar een baan kunnen zoeken. Ze noemen het zelf: 'Jobrapido is de zoek motor die je helpt om werk te vinden.' Het bedrijf analyseert alle vacatures die online staan op het internet. Vervolgens worden ze bij elkaar gezet, zodat je een baan kunt vinden die goed bij je past.


Het Nederlandse bedrijf is onderdeel van het Italiaanse Jobrapido Srl. Dit bedrijf is gevestigd in Milaan. Mocht je een vraag/opmerking voor dit bedrijf hebben, dan word je verwezen naar de volgende link: http://nl.jobrapido.com/support.


Hoe het werkt


Mocht je een baan zoeken dan kun je een locatie kiezen. De provincies/locaties waar je uit kunt kiezen zijn Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Stadsregio Amsterdam, Provincie Utrecht, Gelderland, Amsterdam, Rijnmond, Zuid-Holland West en Overijssel.


Je maakt een keuze door erop te klikken. Vervolgens zie je alle vacatures die er in dat gebied beschikbaar zijn. Vervolgens klik je op de vacature die jij interessant vindt.  Je kunt er vervolgens voor kiezen om de vacature te bewaren, maar ook kiezen voor ‘direct solliciteren’.


De volledige sollicitatieprocedure werkt, in ieder geval bij één bedrijf, als volgt. Er vanuit gaande dat alles goed gaat. Op het moment dat je voor solliciteren hebt gekozen wordt er zo snel mogelijk contact met je gezocht. Eén van de recruiters belt je op om kennis te maken en een telefonisch interview af te nemen. Voor het eerste gesprek ga je langs bij het bedrijf zodat ze moeilijke vragen kunnen stellen.


Bij het tweede gesprek schuiven er andere mensen aan die ook nog vragen zullen stellen. Je krijgt een contractvoorstel en er wordt een aanbod gedaan die je niet kunt weigeren. Vervolgens zet je een krabbel en ben je in dienst.


Op de website van Jobrapido zijn gebruikersvoorwaarden te lezen. Je doet er altijd verstandig aan om deze goed door te nemen. De vacatures die gepubliceerd worden op de website van Jobrapido komen van andere websites op het gebied van vacatures. Daarnaast zijn er ook vacatures die rechtstreeks door de opdrachtgevers van het bedrijf worden ingevoerd.


Wetenswaardigheden en voordelen


Het bedrijf laat weten dat er meer dan 1000 bedrijven samenwerken met Jobrapido. Het zoeken van het juiste personeel wordt volgens het bedrijf door de opdrachtgevers aan Jobrapido toevertrouwd. Het bedrijf is actief in 58 landen. Er wordt aangegeven dat ze toegang hebben tot meer dan 85 miljoen gebruikers. Er worden volgens het bedrijf 7 miljoen gebruikers per dag bereikt. Zij ontvangen jobalerts van Joprapido. Er worden door het bedrijf enkele voordelen genoemd. Er wordt aangegeven dat opdrachtgevers via het bedrijf sneller en goedkoper betere kandidaten zullen vinden. Het bedrijf stelt de wijze te willen veranderen, als het gaat om het vinden van een baan. Een doel is om marktleider te worden op het gebied van online recruitment.


Wat zijn klantervaringen bij Jobrapido?


Ben je al klant bij Joprapido? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw bevindingen. Heb jij een goede vacature gevonden via dit bedrijf? Heb je zelf een baan gevonden dankzij Jobrapido? Door je visie te delen help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Doen ze er wel of niet verstandig aan om een baan via Jobrapido te zoeken? Je mening is ontzettend belangrijk. Mede door jouw input kunnen we bij NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf blijven op het gebied van reviews over bedrijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)