Jaggs Alarm

7.3

Bestellen

4.7

Service

7.3

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Jaggs Alarm

Ben je zoekende naar een organisatie waar je beveiligingssystemen kunt kopen? Wellicht is Jaggs Alarm een interessante optie voor je. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Jaggs Alarm bekend zijn.  


Wat is Jaggs Alarm?

 


Jaggs Alarm is een bedrijf waar je beveiligingssystemen kunt kopen. Er zijn onder andere beveiligingssystemen te koop van merken zoals Blaupunkt, Eminent, Chuango, Myfox, Hikvision en Foscam. Je kunt je woning, boot en bedrijfspand beveiligen met een beveiligingssysteem van Jaggs Alarm. Het bedrijf stelt een groot assortiment in beveiligingsystemen te hebben. Je kunt dan denken aan onder andere alarmsystemen en camerasystemen. Daarnaast verkoopt Jaggs Alar ook meerdere alarm accessoires. De kracht van Jaggs Alarm ligt volgens het bedrijf bij het aanbieden van kwaliteit in combinatie met bekroonde support en garantie.   Het bedrijf stelt het enorm belangrijk te vinden dat hun klanten zich veilig voelen in de eigen woning of bedrijfspand. Inbrekers kun je buiten de deur houden met beveiligingssystemen van Jaggs Alarm.  


Betaalmogelijkheden

 


Bij het bedrijf kun je op diverse manieren betalen. Op het moment van schrijven zijn dat onder andere Mister Cash/Bancontact, SOFORT banking, creditcard, afterpay en PayPal. Voor alle betalingen en betaaldetails kun je het beste op de website van Jaggs Alarm kijken.  


Stichting WebwinkelKeur

 


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze kwaliteit van de webshop hoog in het vaandel hebben staan. Vanwege deze achterliggende gedachte heeft het bedrijf WebwinkelKeur uitgenodigd om de webshop uitvoerig te testen. Het bedrijf kon zich snel als betrouwbare webshop laten betitelen. Er werd aangegeven dat de webshop van dit bedrijf is ingericht op een dergelijke wijze dat ze klanten optimaal kunnen helpen. Het bedrijf is verplicht om een veilige betaalomgeving te bieden. Er zullen klantvriendelijke algemene voorwaarden gehanteerd moeten worden. Klanten krijgen 14 dagen bedenktijd. Klachten moeten serieus, correct en snel afgehandeld worden. Volgens de Stichting WebwinkelKeur voldoet het bedrijf aan al deze voorwaarden.  


Klantenservice

 


Mocht je contact op willen nemen met de klantenservice dan is dit op meerdere manieren mogelijk. Je kunt een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is 036 525 53 58. Producten zullen volgens de klantenservice snel bij je in huis of op kantoor zijn. Als je iets besteld is je pakket de volgende dag binnen. Er wordt gebruik gemaakt van SSL beveiliging. Hierdoor zijn al je gegevens veilig. Dit is ook gecertificeerd door Stichting WebwinkelKeur.  


Retourprocedure

 


Mocht je een product terug willen sturen dan zul je hiervoor eerst een retour nummer moeten aanvragen. Als je dit wil doen dan dien je het retourformulier in te vullen. Als je dit hebt gedaan en door het bedrijf is ontvangen je een retour nummer ontvangen. Je zult dit nummer via de e-mail ontvangen. Deze e-mail wordt verstuurd vanuit een geautomatiseerd RMA systeem. Nadat je het RMA nummer hebt ontvangen kun je het product terug sturen. Dit doe je onder vermelding van het RMA nummer en eend duidelijke omschrijving van de klacht. Je kunt je aankopen binnen 14 dagen vanaf de orderdatum met vermelding van het retour nummer retourneren.  


Welke klantervaringen zijn bekend?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Jaggs Alarm? Ben je tevreden over de producten/diensten van Jaggs Alarm? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Jaggs Alarm? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Alarm systeem

Zeer geduldige medewerker die al mijn vragen wist te beantwoorden. Hebben goede prijzen en de levering was snel. De na zorg was ook zeer goed. Ik had wat vragen betreffende de installatie van het alarmsysteem en die werden per mail snel beantwoord. Kan zeker adviseren hier te kopen.

R

Ricardo

08-06-2023

0

Op 15 mei 2023 een bestelling geplaatst, deze is worden verzonden op 17 mei 2023, dus niet voor 17:00 besteld morgen in huis wat Jaggs alarm beweert. Vervelende is dan dat op 18 mei een feestdag was en ik het pakket pas op 19 mei heb ontvangen. Ik heb Jaggs gebeld, helaas zijn deze telefonisch niet bereikbaar, er nam na diverse keren bellen niemand op. Dan maar via Facebook Messenger geprobeerd, hier werd mijn bericht na enkele minuten gelezen. Echter ontving ik geen reactie. Ik heb diverse berichten gestuurd, geen reactie mogen ontvangen. Ik heb hierop een negatieve recensie geschreven, ineens kreeg ik reactie via Facebook Messenger dat er een leveringsprobleem was van gepaalde artikelen en zij daarom heb pakket later hadden opgestuurd, kan natuurlijk gebeuren maar laat de klant dit dan even weten. Op de site stond immers dat het product op voorraad was. Vervolgens is ook nog eens door PostNL het pakket naar een pakket automaat gebracht, daar heeft Jaggs geen invloed op, echter is het vervelende dat ik geen code had ontvangen voor het pakket af te halen. Helaas, dan blijft deze 72u in de pakket automaat zitten en daarna wordt deze verzonden naar een pakketpunt. Dit heb ik aan Jaggs doorgegeven er werd geantwoord we gaan een klacht indienen. Oké, maar mijn bestelde artikelen dan? Daar had Jaggs geen boodschap aan. Uiteindelijk is er flink gediscussieerd per mail en heeft Jaggs de koop ontbonden. Omdat ik een negatieve recensie had gezet, en deze niet wilde verwijderen gaat Jaggs het betaalde bedrag pas uitbetalen op de uiterste betaaldatum, dit heeft hij zo per mail laten weten. Ik heb gezegd naar mijn rechtsbijstand te gaan en wettelijke rente op te leggen wanneer er niet tijdig wordt terug betaald, daar waren zij niet van gediend vandaar deze reactie per mail. Ik ben als klant immers niet verantwoordelijk hoe een verzending gaat, dit is toch echt voor de verzender, aldus de consumentenbond. De manier waarop naar mij als klant gecommuniceerd werd, is ronduit onbeschoft. Wellicht gaan ze dit allemaal tegen spreken maar wie vragen heeft laat je mail adres achter en ik zal het mailverkeer doorsturen. Als je mijn mening vraagt, koop hier NIETS! Wie weet hoe dit gaat als je een garantieverhaal hebt.

J

Jordy

25-05-2023

0

Hikvision

Ze zeggen ook s'avonds bereikbaar te zijn ,NIET DUSSSSSS.

B

Bos

15-05-2021

0