Jaggs Alarm

Alle reviews

Jaggs Alarm

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hikvision

  Ze zeggen ook s'avonds bereikbaar te zijn ,NIET DUSSSSSS.

Anderen bekeken ook

Zoveilig.nl
3 reviews

Inbrekers in Nederland worden steeds slimmer. Jij ook? Het wordt steeds makkelijker voor inbrekers om je huis binnen te komen. Dit is natuurlijk ge...

Directwonen.nl
104 reviews

Ook van plan te huren via Directwonen.nl? Vind hier alle informatie die je nodig hebt om een verstandige keus te maken. Directwonen is een overkoep...

Skala
31 reviews

Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goede deal? Via Skala k...

123Wonen
10 reviews

De Nederlandse huurmarkt kan een intimiderende plek zijn voor zowel de verhuurder als de huurder. Het aanbod is groot, maar vaak zijn de verwa...

Jaggs Alarm

Ben je zoekende naar een organisatie waar je beveiligingssystemen kunt kopen? Wellicht is Jaggs Alarm een interessante optie voor je. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Jaggs Alarm bekend zijn.  

Wat is Jaggs Alarm?  

Jaggs Alarm is een bedrijf waar je beveiligingssystemen kunt kopen. Er zijn onder andere beveiligingssystemen te koop van merken zoals Blaupunkt, Eminent, Chuango, Myfox, Hikvision en Foscam. Je kunt je woning, boot en bedrijfspand beveiligen met een beveiligingssysteem van Jaggs Alarm. Het bedrijf stelt een groot assortiment in beveiligingsystemen te hebben. Je kunt dan denken aan onder andere alarmsystemen en camerasystemen. Daarnaast verkoopt Jaggs Alar ook meerdere alarm accessoires. De kracht van Jaggs Alarm ligt volgens het bedrijf bij het aanbieden van kwaliteit in combinatie met bekroonde support en garantie.   Het bedrijf stelt het enorm belangrijk te vinden dat hun klanten zich veilig voelen in de eigen woning of bedrijfspand. Inbrekers kun je buiten de deur houden met beveiligingssystemen van Jaggs Alarm.  

Betaalmogelijkheden  

Bij het bedrijf kun je op diverse manieren betalen. Op het moment van schrijven zijn dat onder andere Mister Cash/Bancontact, SOFORT banking, creditcard, afterpay en PayPal. Voor alle betalingen en betaaldetails kun je het beste op de website van Jaggs Alarm kijken.  

Stichting WebwinkelKeur  

Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze kwaliteit van de webshop hoog in het vaandel hebben staan. Vanwege deze achterliggende gedachte heeft het bedrijf WebwinkelKeur uitgenodigd om de webshop uitvoerig te testen. Het bedrijf kon zich snel als betrouwbare webshop laten betitelen. Er werd aangegeven dat de webshop van dit bedrijf is ingericht op een dergelijke wijze dat ze klanten optimaal kunnen helpen. Het bedrijf is verplicht om een veilige betaalomgeving te bieden. Er zullen klantvriendelijke algemene voorwaarden gehanteerd moeten worden. Klanten krijgen 14 dagen bedenktijd. Klachten moeten serieus, correct en snel afgehandeld worden. Volgens de Stichting WebwinkelKeur voldoet het bedrijf aan al deze voorwaarden.  

Klantenservice  

Mocht je contact op willen nemen met de klantenservice dan is dit op meerdere manieren mogelijk. Je kunt een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is 036 525 53 58. Producten zullen volgens de klantenservice snel bij je in huis of op kantoor zijn. Als je iets besteld is je pakket de volgende dag binnen. Er wordt gebruik gemaakt van SSL beveiliging. Hierdoor zijn al je gegevens veilig. Dit is ook gecertificeerd door Stichting WebwinkelKeur.  

Retourprocedure  

Mocht je een product terug willen sturen dan zul je hiervoor eerst een retour nummer moeten aanvragen. Als je dit wil doen dan dien je het retourformulier in te vullen. Als je dit hebt gedaan en door het bedrijf is ontvangen je een retour nummer ontvangen. Je zult dit nummer via de e-mail ontvangen. Deze e-mail wordt verstuurd vanuit een geautomatiseerd RMA systeem. Nadat je het RMA nummer hebt ontvangen kun je het product terug sturen. Dit doe je onder vermelding van het RMA nummer en eend duidelijke omschrijving van de klacht. Je kunt je aankopen binnen 14 dagen vanaf de orderdatum met vermelding van het retour nummer retourneren.  

Welke klantervaringen zijn bekend?  

Heb je weleens een bestelling gedaan bij Jaggs Alarm? Ben je tevreden over de producten/diensten van Jaggs Alarm? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Jaggs Alarm? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

}