IObit

2

Bestellen

4

Service

8

Prijs

4

Levering

100%

Zou hier weer kopen

IObit

Ben je op zoek naar innovatie en krachtige hulpprogramma’s voor Windows, Mac en Android OS? Wellicht verkoopt IObit de producten waar jij naar op zoek bent. Lees de klantervaringen over IObit via NederlandReview. 


Wat is IObit?

 


IObit is een bedrijf dat innovatieve en krachtige hulpprogramma's voor Windows, Mac en Android OS maakt om alle apparaten vlekkeloos te laten werken en te beschermen tegen de laatste dreigingen. Het bedrijf is ontstaan in 2004. Het bedrijf stelt een marktleider te zijn en heeft meer dan 100 awards, 500 miljoen downloads en 10 miljoen actieve gebruikers wereldwijd. De software van IObit is gemaakt door twee creatieve en enthousiaste programmeurs.  


Restitutiebeleid

 


IObit stelt elke klant te waarderen en werkt altijd hard om klanten tevreden producten en diensten te bieden. Dit beleid is van toepassing op de volgende producten: Advanced SystemCare, Advanced SystemCare Ultimate, IObit Malware Fighter, Driver Booster, Smart Defrag, IObit Uninstaller, MacBooster, Start Menu 8, Protected Folder, iFreeUp en AMC Security. Om ervoor te zorgen dat alle klanten voldoende tijd hebben om te evalueren of het gekochte product en de service aan hun behoeften voldoen, biedt IObit een geld-terug-garantie van 60 dagen. Verzoek om terugbetaling wordt binnen deze garantie alleen goedgekeurd onder de door het bedrijf vastgestelde omstandigheden. Als er geen restitutieverzoek wordt ingediend binnen de gespecificeerde geld-terug-garantieperiode van het product, wordt er geen restitutie verleend. De geld-terug-garantie wordt alleen verstrekt door IObit.com. Deze geld-terug-garantie is niet van toepassing op bestellingen die zijn geplaatst bij IObit-resellers, partners of andere ongeautoriseerde organisaties.  


Producten

 


Om je PC op te schonen worden een aantal producten verkocht. Voor Windows zijn dat Advanced SystemCare Free en Advanced SystemCare PRO. Voor de Mac is dat de Macbooster. Voor de Android is dat AMC Security. Producten voor beveiliging zijn voor Windows de Advanced SystemCare Ultimate, IObit Malware Fighter Free, IObit Malware Fighter PRO, Protected Folder en Random Password Generator. Voor de Mac wordt een Macbooster verkocht. Voor de Android zijn dat de AMC Security en AppLock. Op het gebied van optimalisatie worden de volgende producten voor Windows verkocht: IObit Uninstaller Free, IObit Uninstaller PRO, IObit Software Updater, Smart Defrag, Start Menu 8, IObit Unlocker en IObit Undelete. Voor MAC onder andere de Macbooster en iFreeUp. Op het gebied van Driver Update worden voor Windows de Driver Booster Free en Driver Booster PRO verkocht. Voor alle producten kun je het beste op de website van IObit kijken.  


Wetenswaardigheden

 


Eén van de producten die via dit bedrijf gratis te downloaden is, dat is de Advanced SystemCare Ultimate 13. Dit product zorgt ervoor dat je wordt verlost van alle virussen en ongewenste bestanden. Het zorgt voor een veilige, schone en snelle pc. Je kunt browsers er mee beschermen. Het verbeterd de beveiliging van het Windows systeem tegen virussen en versneld het pc en opstartproces.  


Welke klantervaringen zijn er bij IObit?

 


Ben je klant bij IObit? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij IObit gekocht? Ben je tevreden over de service bij IObit? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij IObit? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij IObit te kopen? Op welke manier heb je met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via NederlandReview je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Ik heb Advanced systeme care ultimate, uninstall pro en system defrage. Wil graag driver bosster kopen maare kan niet afrekenen via Idewal. Waarom niet?

J

John

12-08-2023

0

Advenced Systemcare en andere

Ik ben al jarenlang software aan het gebruiken, een betaling doen was nooit een probleem, tot eind 2022 kwam ik erachter dat er verplicht een creditcard noodzakelijk werd gesteld, een creditcard wil ik niet en zal ik nooit nemen, het gevolg daarvan is dat ik en ook veel andere gebruikers die geen creditcard hebben en willen nooit meer zaken zullen kunnen doen met betaalde versies, erg klant onvriendelijk. Waarvoor geen bar code die je kunt scannen daarmee heb je ook direct betaald. Zakelijk gezien zit Iobit niet op meer klanten te wachten, erg onlogisch!

G

Groenendijk

28-12-2022

2