NederlandReview

    Ervaringen Huurwoningen.nl

    Als je op jezelf wilt gaan wonen of in een andere stad gaat werken, heb je vaak een huurwoning nodig. Sommige mensen zijn op zoek naar een studio, anderen naar een kamer. Ook op het gebied van bedrijfspanden is er het nodige in de verhuur.

    Voor het zoeken naar en aanbieden van huurobjecten kun je bijvoorbeeld terecht op Huurwoningen.nl. Dit is een landelijk platform waar vraag en aanbod samenkomen. Hoe klanten het gemak en de service van deze website ervaren, dat lees je op NederlandReview!

    Wat is Huurwoningen.nl?

    Huurwoningen.nl is een online verhuurplatform voor huurwoningen. Het doel van Huurwoningen.nl is het ondersteunen van de huurder om zo snel en makkelijk mogelijk een geschikte huurwoning te vinden.

    Er worden huurwoningen aangeboden door zowel makelaars als particuliere verhuurders. Deze huurwoningen vind je volgens Huurwoningen.nl bijna nergens anders, waardoor een groot deel van het aanbod uniek is.

    Het platform controleert drie keer per dag de beschikbaarheid van iedere huurwoning. Hierdoor moet het aanbod actueel en relevant blijven voor woningzoekenden.

    Veel mensen blijven na hun studie op hun oude studentenkamer wonen omdat ze geen geschikte woning kunnen vinden. RTL heeft er een item over gemaakt.

    Hoe werkt Huurwoningen.nl?

    Via de startpagina van Huurwoningen.nl kun je zoeken op de door jou gewenste plaats of postcode. Ook kun je hier de minimale en maximale huurprijs aangeven. Op deze manier kun je zoeken naar een woonruimte die aan jouw wensen voldoet.

    Ook vind je op de startpagina een overzicht van de meest populaire steden. Je kunt hier terecht voor appartementen, woningen, (studenten)kamers, studio’s, bedrijfsruimtes en opslagplaatsen.

    Zodra je een zoekopdracht ingevuld hebt, kun je je zoekopdracht verfijnen. Je kunt filteren op verschillende elementen, zoals het type woning, wijken, buurten, straten, de afstand tot het centrum, woonoppervlakte.

    Hoe werkt het premium lidmaatschap van Huurwoningen.nl?

    Om te kunnen reageren op woningen, dien je premium lid te zijn. Door premium lid te worden, kun je direct in contact komen met de verhuurder of makelaar. Zo kun je meer informatie over de woning opvragen, of bijvoorbeeld direct een bezichtiging plannen.

    De betaling vindt plaats via doorlopende automatische incasso. De maandelijkse abonnementskosten worden rond de 25e van de maand van het door jou opgegeven rekeningnummer afgeschreven.

    Hoe kun je een abonnement opzeggen bij Huurwoningen.nl?
    Heb je een woning gevonden? Dan kun je jouw abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Zodra je dit gedaan hebt, ontvang je per e-mail een bevestiging van de uitschrijving.

    Wat moet je doen als je niet tevreden bent met de gevonden woning?

    Niet tevreden? Huurwoningen.nl is een online platform waarop vraag en aanbod samengebracht worden. Hierom heeft Huurwoningen.nl geen inmenging in het tot stand komen van overeenkomsten tussen woningzoekenden en verhuurders.

    De advertenties die je op Huurwoningen.nl kunt vinden, worden geplaatst door particuliere verhuurders of makelaars. Het platform probeert aanbieders zoveel mogelijk te stimuleren om altijd te reageren op contactaanvragen die via Huurwoningen.nl worden gedaan.

    Wat is jouw mening over Huurwoningen.nl?

    Heb je al eens een huurwoning gevonden of gezocht op Huurwoningen.nl? Laat dan jouw review over Huurwoningen.nl achter op NederlandReview! Zo deel je jouw ervaringen.

    Reviews kunnen een grote rol spelen bij het zoeken naar een fijne woning, want zo kunnen klanten laten weten hoe goed of slecht de aanbieder volgens hen is.

    Schrijf hier ook jouw review over Huurwoningen.nl!

    Heb je een woning gevonden? Vond je de gebruiksvriendelijkheid van het platform fijn? Zou je Huurwoningen.nl aanbevelen?

    Laat hier jouw ervaring met en beoordeling van Huurwoningen.nl achter in een review. Of lees de ervaringen van gebruikers die je voorgingen.

    Huurwoningen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    7
    80% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    7

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Huurwoningen.nl

    Uw beoordeling

    De aanhouder wint

    Was op zoek naar een huurwoning in Schiedam. Heb 5 weken lang op alle beschikbare woningen binnen mijn budget gereageerd. Uiteindelijk toch mijn nieuwe stekkie weten te vinden, helemaal happy ermee!

    Door: Henk Beton21-08-2020
    Melissa Scheerman24-08-2020

    Nog binnen mijn proefperiode van 14 dagen kwam er al een leuke huurwoning op de website, waarvoor wij uiteindelijk ook uitgekozen zijn. Heel tevreden!

    Huurwoningen.nl24-08-2020

    Hi Henk, wat leuk om te horen, dankjewel!

    Verified

    Luuk21-09-2020

    Binnen de eerste 14 dagen een leuke woning gevonden :)

    VA21-09-2020

    Binnen enkele maanden een woning kunnen bezichtigingen gevonden via huurwoningen.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    huurwoning in Roosendaal

    ik had snel een woning nodig, gelukkig goed contact met verhuurder en snelle reactie op mijn vragen, kon er gelukkig snel in mooie woning
    en opgeleverd zoals beloofd !

    Door: Migael30-03-2020
    Huurwoningen.nl31-03-2020

    Hi Migael, Bedankt voor het compliment. Gefeliciteerd met je woning! Met vriendelijke groet, Team Huurwoningen.nl

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    binnen 1 maand een nieuwe huurwoning

    Huurwonignen.nl komt elke dag met nieuw aanbod van woningen. Meerdere bezichtigingen gehad via deze website. Binnen 1 maand had ik mijn nieuwe woning.

    Door: Daniel Meerman30-03-2020
    Huurwoningen.nl31-03-2020

    Hi Daniel, Wat leuk om te horen, dankjewel! Groet, Team Huurwoningen.nl

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Appartement Oss

    Nog binnen mijn proefperiode van 14 dagen kwam er al een leuke huurwoning op de website, waarvoor wij uiteindelijk ook uitgekozen zijn. Heel tevreden!

    Door: Melissa S24-08-2020
    Huurwoningen.nl24-08-2020

    Hi Melissa, bedankt voor je positieve review, wij zijn blij om te horen dat het proces zo vlot is verlopen. Veel geluk in je nieuwe woning!

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    .

    Ik heb een zeer onaangename ervaring met dit bedrijf gehad. Om één reden beweren ze dat ze 14 dagen op proef hebben, maar dat is niet helemaal waar. Het is slechts per één e-mailadres en slechts één keer per jaar. Daarnaast worden veel van de woningen die men op deze website aanvraagt, doorverwezen naar een andere website waarvoor weer betaald moet worden. Bovendien, zelfs als u betaalt en reageert op een huis, reageert de verhuurder nooit en neemt huurwoningen geen verantwoordelijkheid.
    Helaas is de situatie van de huisvesting en de bedrijven die hierin zitten (zoals makelaars en woningwebsites) een vreselijke business geworden waarin iedereen het maximale wil halen en er geen aandacht wordt besteed aan de huurders en hun urgentie om een ​​huis te huren . Huurwoningen streeft ook alleen naar eigen gewin en niet naar voordeel van de huurders

    Door: .19-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Premium account

    Ik heb contact opgenomen met hun klantenservice. Hun hulp was snel, professioneel, persoonlijk. Betekend een hoop voor me, mooi als bedrijven zo zijn! :)

    Door: Jasper Roest30-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Groot aanbod & mooie website

    Hebben het beste aanbod van alle websites. 2 weken gratis premium is ook mooi meegenomen. Uiteindelijk via deze website mijn woning mogen vinden

    Door: Stephanie Bachand17-12-2019
    Huurwoningen.nl31-03-2020

    Hi Stephanie, Bedankt voor je positieve review, wij zijn blij om te horen dat het proces zo vlot is verlopen. Huurwoningen.nl wenst je veel geluk in je nieuwe woning! Groet, Team Huurwoningen.nl

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Woning gevonden via huurwoningen.nl

    Beste optie als je op zoek bent naar een huurwoning in de grote steden. Bieden qua particuliere woningen veel moois aan. Zeker een aanrader!

    Door: Ilse04-10-2019
    Huurwoningen.nl31-03-2020

    Beste Ilse, bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Team Huurwoningen.nl

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Abonnement

    Een woning gevonden dankzij deze website. Na een paar bezichtigingen een woning gevonden waar we inmiddels wonen, top!

    Door: Marlous vd Ende04-10-2019
    Huurwoningen.nl31-03-2020

    Hi Marlous, Bedankt voor je positieve review, wij zijn blij om te horen dat het proces zo vlot is verlopen. Huurwoningen.nl wenst je veel geluk in je nieuwe woning! Groet, Team Huurwoningen.nl

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    -

    Via deze website uiteindelijk een woning gevonden. Prima zoekfunctie, goed aanbod.

    Door: Danielle Stevens09-10-2019
    Huurwoningen.nl31-03-2020

    Hi Danielle, Bedankt voor het compliment! Wij wensen je veel geluk toe in jouw nieuwe woning. Groet, Team Huurwoningen.nl

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Geen

    Oplichters
    Oplichters, sturen rekeningen voor een premium account wat hun zelf geblokkeerd hadden omdat de automatische incasso geweigerd was
    Zou lekker zijn een rekening proberen te innen terwijl ze het gebruik hebben geblokkeerd.
    Rekening sturen ok maar dan wel als er gebruik kon worden gemaakt van het Premium account, wat hier dus niet het geval was

    Even een reactie op jullie reactie.

    Wat mij opvalt in al jullie reacties is dat jullie nooit de hand in eigen boezem steken en met een groot slijmverhaal de schuld altijd bij de tegenparty proberen neer te leggen
    Het zou jullie sieren om op een eerlijke en open manier jullie zaakjes te regelen
    Btw jullie aanbod is zeker niet speciaal want Google maar eens, jullie aanbod staat allemaal ook op bv Jaap.nl en dat helemaal gratis, en zo nog veel meer sites

    Btw het meegeleverde referentie nummer is jullie eigen factuurnummer

    UPDATE 2

    Hun komen nu met een excuus dat ik gebruik heb gemaakt van het Premium account en gereageerd heb op 5 woningen, dat klopt maar op die 5 reacties heb ik totaal 0 reacties terug gehad, lijkt mij als ze geld vragen voor een dienst dat je dan ook wel reacties mag verwachten op het op hun website aangeboden aanbod, per slot van rekening pretenderen hun elke dag het aanbod te controleren.

    Door: Raymond Van Pelt29-07-2020
    Huurwoningen.nl09-09-2020

    Beste Raymond, Bedankt voor je review. Inmiddels hebben wij meerdere keren contact met elkaar gehad en wij hopen via die weg tot een gepaste oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Huurwoningen.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Onterechte verlenging

    De website adverteert met een gratis proefperiode van 14 dagen. Ik heb het abonnement ruim binnen die 14 dagen stopgezet. Echter, zij sturen pas later de bevestigingsmail hiervan waardoor dit buiten die 14 dagen lijkt te liggen. Nu blijven ze betalingsherinneringen sturen! Oplichters!

    Door: Mitchell10-03-2020
    Huurwoningen.nl31-03-2020

    Beste Faiz, Bedankt voor je review. Wij vinden het jammer om te lezen dat je deze mening hebt over ons platform. Huurwoningen.nl is de grootste huurwoningen marktplaats waar zowel particuliere verhuurders als makelaars vrij zijn om hun aanbod te plaatsen. Wij bieden jou, als woningzoekende, uniek aanbod dat up-to-date is en via Huurwoningen.nl kan je direct in contact komen met de verhuurder. Daarvoor dien je wel een abonnement bij ons af te sluiten, dat je op elk moment kunt opzeggen, zonder opzegtermijn. Opzeggen kan op meerdere manieren, die wij kenbaar maken in de bevestigingsmail van het abonnement en op de website. Om tot een oplossing te komen, verzoeken wij je vriendelijk om ons een mail te sturen. Met vriendelijke groet, Team Huurwoningen.nl

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    huurwoning Rotterdam

    Groot aanbod en prettige website! Zeker een aanrader.

    Door: I van der Meulen17-12-2019
    Huurwoningen.nl31-03-2020

    Hi, wat leuk om te horen, dank je wel! Groeten, Huurwoningen.nl

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Terrible organization

    Terrible organization. Did not provide me with any service whatsoever, without my agreement continued subscription after trial has expired, returned the money charged for their mistake and now demand them back, threatening with fines. Not sure they did help anyone: did not hear one good review. Worst experience ever.

    Door: Ksenia21-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    1946e7c60f9a7c108af84745166e03769c0826

    I subscribed to their 14 days trial account when I was searching for an apartment in Amsterdam. Honestly, I used their service for about 4-5 days but never received any response from listers. Then, unfortunately I had to move out of the country temporarily as my grandfather passed away. Under this tragic situation, I completely forgot to cancel the trial account and today I was charged for the premium membership. I reached out to their support team via chat explaining my unfortunate situation and asking them to check my account usage logs but the way they responded was rude and heartless. I advise you all to stay away from this company as neither their service is good nor their support is empathetic towards customers.

    Door: Anand Sridhar27-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Huurwoningen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Huurwoningen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Huurwoningen.nl actief?

    Huurwoningen.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Huurwoningen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.