NederlandReview

  Ervaringen Huurwoningbemiddeling.nl

  Ben je opzoek naar een nieuwe huurwoning, maar weet je niet goed waar je moet beginnen met zoeken? Huurwoningbemiddeling.nl is er voor iedereen in Nederland die opzoek is naar een nieuwe huurwoning. De website heeft een groot aanbod huurwoningen en houdt je via de mail op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen in jouw plaats of regio. Ben jij nog niet bekend bij Huurwoningbemiddeling.nl? Wil je graag meer weten over de betrouwbaarheid van de e-mailservice? Bij NederlandReview vind je recensies van klanten die je alles vertellen over de kwaliteit, betrouwbaarheid en service van Huurwoningbemiddeling.nl. Ontdek hier of Huurwoningbemiddeling.nl de juiste website voor jouw is om een nieuwe huurwoning te vinden.

  Over Huurwoningbemiddeling.nl

  De website van Huurwoningbemiddeling.nl biedt een e-mailservice aan waarbij je op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste huurwoningen die op de markt gebracht worden. Bij je gratis inschrijving kun je aangeven in welke plaats of regio jij een nieuwe huurwoning zoekt en zodra er hier een huurwoning aangeboden wordt, krijg je een mail met een korte omschrijving van de woning. Huurwoningbemiddeling.nl heeft huurwoningen in onder andere Almere, Utrecht, Nijmegen, Haarlem en Leeuwarden. Wil je vervolgens meer weten over de woning of zelf een kijkje nemen en langsgaan, dan kun je bij Huurwoningbemiddeling.nl een abonnement nemen. Abonnementen zijn al vanaf 19,95 beschikbaar. Huurwoningbemiddeling.nl is verder niet betrokken bij de onderhandelingen of verhuur van de woning.


  De Pulitzer price-winning Rock opera Rent werd in 2005 verfilmd. De trailer van deze geweldige klassieker is natuurlijk geschikt voor iedereen die een huis wil gaan huren!

  Diensten Huurwoningbemiddeling.nl

  De website heeft huurwoningen speciaal afgestemd op de wensen van de klant. Huurwoningbemiddeling.nl vindt per maand gemiddeld meer dan 4000 huurwoningen. Makelaars en particuliere verhuurders werken samen met Huurwoningbemiddeling.nl om hun woningaanbod zo snel mogelijk beschikbaar te kunnen stellen voor potentiële huurders. De medewerkers van Huurwoningbemiddeling.nl zoeken ook zelf naar woningen die online aangeboden worden, maar nog niet in hun mailing zijn verwerkt om hun klanten een zo groot mogelijk aanbod te bieden. Met een abonnement is het mogelijk om direct in contact te komen met de makelaar of verhuurder om de onderhandelingen te beginnen. Met het abonnement creëer je ook meteen een account voor de website waar je na inloggen jouw specifieke aanbod direct kunt inkijken.

  Klachten of vragen voor Huurwoningbemiddeling.nl

  Voor iedereen die contact zoekt met Huurwoningbemiddeling.nl is een reactieformulier op de website beschikbaar. Voor iedereen die een abonnement heeft, is een apart reactieformulier beschikbaar. Om dit formulier in te kunnen vullen, moet je eerst inloggen op de website. Huurwoningbemiddeling.nl heeft ook een lijst met veelgestelde vragen waar je misschien al direct antwoord kunt vinden op je vraag. Er is geen telefoonnummer beschikbaar. Het bedrijf is een online platform en heeft een voorkeur voor digitale communicatie.

  Is dit echter voor jouw niet mogelijk dan kun je ook altijd een brief sturen naar:
  Huurwoningbemiddeling.nl
  Helpdesk
  Postbus 6325
  3002 AH Rotterdam

  Vertel klanten over Huurwoningbemiddeling.nl

  Zit jij nu in jouw nieuwe huurwoning? Heb jij deze woning via Huurwoningbemiddeling.nl gevonden? Vertel dan andere klanten over jouw ervaringen! Schrijf een review over de betrouwbaarheid en kwaliteit van de aanbiedingen. Is het aanbod groot genoeg? Hoe snel heb jij via Huurwoningbemiddeling.nl een nieuwe huurwoning gevonden?

  Op Huurwoningbemiddeling.nl vind je huurwoningen afgesteld op jouw wensen. Wat vinden klanten van de betrouwbaarheid? Hun beoordelingen vind je hier!

  Huurwoningbemiddeling.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  2.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Huurwoningbemiddeling.nl

  Uw beoordeling

  Membership

  Had subscription over a year. I haven't received a single response to any properties over the period of membership. It was a waste of money.

  Door: Imran 05-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Huurwoning

  Onbetrouwbaar , onvriendelijk ,
  Slopen je hele woning en laten vervolgens jou in hun shit zitten. Nemen niet op , komen afspraken niet na , en zo kan ik wel doorgaan .
  Meneer zelf zit in dure landen dure vakanties te houden . En vervolgens zijn klanten zo behandelen . Een schandalig bedrijf die niks oplost

  Door: Ilyass08-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Abbonement SCAM

  Scam site die enorm veel rekent voor letterlijk niks. Nooit een reactie ontvangen en dan ook mijn abbonement stopgezet.
  20 euro nog niet betaald waarna zij zonder e-mail gestuurd te hebben een incassobureau op mij hebben afgestuurd met 40 euro extra kosten. Het incassobureau claimt dat ik een e-mail heb ontvangen om de 20 euro over te maken wat niet klopt. Nu zit ik met extra kosten door een scam site. Trap er niet in!

  Door: Laura Floor21-08-2020
  ben jullie oplichting 29-09-2020

  ik heb op zeggen abument en ik kregen betalen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Let op!! Criminele organisatie

  Let op deze mensen hebben GEEN HUIZEN. TIS EEN ZOEKMACHINE ZEGGEN ZE
  Dus ze plukken alles van google en plaatsen ze op hun eigen site
  Wel geld vragen, ook bij opzegging deurwaarder sturen.
  Over het herroepings recht liegen ze. Want als je hebt gereageerd heb je zogenaamd gebruik gemaakt.
  Ik vind dat hier echt wat aan gedaan moet worden!!

  Door: DIANA EFFAT19-09-2018
  Dylan Wiggers21-07-2020

  Heeft u ook eem telefoon nummer van die mesen? Ik heb namelijk een best appeltje te schillen met die mensen...

  Caroll26-07-2020

  Waarom zijn mensen toch zo op geld belust en door en door slecht om een ander financieel te belazeren? Is er dan werkelijk niemand meer te vertrouwen?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Huurwoningbemiddeling.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Huurwoningbemiddeling.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Huurwoningbemiddeling.nl actief?

  Huurwoningbemiddeling.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Huurwoningbemiddeling.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.