Huurwoningbemiddeling.nl

3.1

Bestellen

3.1

Service

3.1

Prijs

3.3

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

Huurwoningbemiddeling.nl

Ben je opzoek naar een nieuwe huurwoning, maar weet je niet goed waar je moet beginnen met zoeken? Huurwoningbemiddeling.nl is er voor iedereen in Nederland die opzoek is naar een nieuwe huurwoning. De website heeft een groot aanbod huurwoningen en houdt je via de mail op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen in jouw plaats of regio. Ben jij nog niet bekend bij Huurwoningbemiddeling.nl? Wil je graag meer weten over de betrouwbaarheid van de e-mailservice? Bij NederlandReview vind je recensies van klanten die je alles vertellen over de kwaliteit, betrouwbaarheid en service van Huurwoningbemiddeling.nl. Ontdek hier of Huurwoningbemiddeling.nl de juiste website voor jouw is om een nieuwe huurwoning te vinden. 


Over Huurwoningbemiddeling.nl

De website van Huurwoningbemiddeling.nl biedt een e-mailservice aan waarbij je op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste huurwoningen die op de markt gebracht worden. Bij je gratis inschrijving kun je aangeven in welke plaats of regio jij een nieuwe huurwoning zoekt en zodra er hier een huurwoning aangeboden wordt, krijg je een mail met een korte omschrijving van de woning. Huurwoningbemiddeling.nl heeft huurwoningen in onder andere Almere, Utrecht, Nijmegen, Haarlem en Leeuwarden. Wil je vervolgens meer weten over de woning of zelf een kijkje nemen en langsgaan, dan kun je bij Huurwoningbemiddeling.nl een abonnement nemen. Abonnementen zijn al vanaf 19,95 beschikbaar. Huurwoningbemiddeling.nl is verder niet betrokken bij de onderhandelingen of verhuur van de woning.De Pulitzer price-winning Rock opera Rent werd in 2005 verfilmd. De trailer van deze geweldige klassieker is natuurlijk geschikt voor iedereen die een huis wil gaan huren! 


Diensten Huurwoningbemiddeling.nl

De website heeft huurwoningen speciaal afgestemd op de wensen van de klant. Huurwoningbemiddeling.nl vindt per maand gemiddeld meer dan 4000 huurwoningen. Makelaars en particuliere verhuurders werken samen met Huurwoningbemiddeling.nl om hun woningaanbod zo snel mogelijk beschikbaar te kunnen stellen voor potentiële huurders. De medewerkers van Huurwoningbemiddeling.nl zoeken ook zelf naar woningen die online aangeboden worden, maar nog niet in hun mailing zijn verwerkt om hun klanten een zo groot mogelijk aanbod te bieden. Met een abonnement is het mogelijk om direct in contact te komen met de makelaar of verhuurder om de onderhandelingen te beginnen. Met het abonnement creëer je ook meteen een account voor de website waar je na inloggen jouw specifieke aanbod direct kunt inkijken. 


Klachten of vragen voor Huurwoningbemiddeling.nl

Voor iedereen die contact zoekt met Huurwoningbemiddeling.nl is een reactieformulier op de website beschikbaar. Voor iedereen die een abonnement heeft, is een apart reactieformulier beschikbaar. Om dit formulier in te kunnen vullen, moet je eerst inloggen op de website. Huurwoningbemiddeling.nl heeft ook een lijst met veelgestelde vragen waar je misschien al direct antwoord kunt vinden op je vraag. Er is geen telefoonnummer beschikbaar. Het bedrijf is een online platform en heeft een voorkeur voor digitale communicatie.


Is dit echter voor jouw niet mogelijk dan kun je ook altijd een brief sturen naar:
Huurwoningbemiddeling.nl
Helpdesk
Postbus 6325
3002 AH Rotterdam


Vertel klanten over Huurwoningbemiddeling.nl

Zit jij nu in jouw nieuwe huurwoning? Heb jij deze woning via Huurwoningbemiddeling.nl gevonden? Vertel dan andere klanten over jouw ervaringen! Schrijf een review over de betrouwbaarheid en kwaliteit van de aanbiedingen. Is het aanbod groot genoeg? Hoe snel heb jij via Huurwoningbemiddeling.nl een nieuwe huurwoning gevonden?


Op Huurwoningbemiddeling.nl vind je huurwoningen afgesteld op jouw wensen. Wat vinden klanten van de betrouwbaarheid? Hun beoordelingen vind je hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Zoek geen huizen via dit bedrijf. Pure oplichting! Ze willen abonnementen kosten innen zonder actueel huisaanbod. Ze versturen incasso die het dubbele rekent. Kortom niet intrappen !

D

Delano

08-03-2023

0

Iedereen moet weten 100 % oplichter pas op .

L

Lion

18-01-2023

0

Huurwoningbemiddeling

Woning gekreeg met Huurwoningbemiddeling.nl. Moest wel geld betalen voor abonnement.

O

Omar

08-12-2022

0

Abonnement

Aangezien ik zoveel negatieve reviews zie wil ik laten weten dat ik mijn huurwoning via deze website heb gevonden. Ja, ik heb twee maanden een abonnement gehad maar ik heb wel mijn nieuwe woning via deze website gevonden. Opzegging ging ook zonder problemen.

D

Dennis

19-09-2022

0

Huurwoningbemiddeling

Lokkertje met 50% korting. Hierna zit je aan een abonnement vast terwijl je de illusie krijgt dat het om een eenmalige afschrijving gaat.

L

Layla Oymaner

29-06-2022

0

Woningbemiddeling enschede

Pure oplichting,zelfs na opzegging werd er geld van de rekening gehaald,toen ik deze terug boekte kreeg ik een incasso brief,terwijl ik de maand ervoor ook al terug heb laten storten en daar een boze mail heen heb gedaan. Woning nood is heel erg maar ga please niet in zee met dit soort praktijken,ik ga er juridisch werk van maken en evt meer media aandacht hier voor vragen

B

Besseler

18-05-2022

0

Doen niks!! Alleen incasseren

Trap er niet in!!!! Oplichters zijn het!

A

Amanda

30-03-2022

0

superslecht

oplichters zijn het. Zonder toestemming schrijven ze maandelijks bedrag van je bankrekening af. De woningen die erop staan zijn gewoon gekopieerd van andere websites en geplakt op hun eigen website.

P

Peter

16-02-2022

0

Niks gekocht nooit wat kopen

NOOIT HIERMEE IN ZEE GAAN ZIJN OPLICHTERS, MOOIE VERHALEN MAAR ZE DOEN GEEN KLOTE VOOR JE !! MAAR WEL INCASSEREN ! WANNEER STOPT DIT ZO WORDEN ER WEL HEEL VEEL OPGELICHT ! ZE VERDIENEN NIET EENS EEN STER

R

Remco Van de Rijt

31-01-2022

0

Niks

Ik heb nooit hun service gebruikt en na 3 maanden kreeg ik een email en een brief dat ik moet 60 euro betalen anders deurwaarder. ik vind ....ja geen word ??‍♂️

K

Khalid

05-01-2022

0

Membership

Had subscription over a year. I haven't received a single response to any properties over the period of membership. It was a waste of money.

I

Imran

05-05-2021

0

Huurwoning

Onbetrouwbaar , onvriendelijk , Slopen je hele woning en laten vervolgens jou in hun shit zitten. Nemen niet op , komen afspraken niet na , en zo kan ik wel doorgaan . Meneer zelf zit in dure landen dure vakanties te houden . En vervolgens zijn klanten zo behandelen . Een schandalig bedrijf die niks oplost

I

Ilyass

08-03-2021

0

Abbonement SCAM

Scam site die enorm veel rekent voor letterlijk niks. Nooit een reactie ontvangen en dan ook mijn abbonement stopgezet. 20 euro nog niet betaald waarna zij zonder e-mail gestuurd te hebben een incassobureau op mij hebben afgestuurd met 40 euro extra kosten. Het incassobureau claimt dat ik een e-mail heb ontvangen om de 20 euro over te maken wat niet klopt. Nu zit ik met extra kosten door een scam site. Trap er niet in!

L

Laura Floor

21-08-2020

1

Let op!! Criminele organisatie

Let op deze mensen hebben GEEN HUIZEN. TIS EEN ZOEKMACHINE ZEGGEN ZE Dus ze plukken alles van google en plaatsen ze op hun eigen site Wel geld vragen, ook bij opzegging deurwaarder sturen. Over het herroepings recht liegen ze. Want als je hebt gereageerd heb je zogenaamd gebruik gemaakt. Ik vind dat hier echt wat aan gedaan moet worden!!

D

DIANA EFFAT

19-09-2018

2