NederlandReview

    Ervaringen Huurflits

    Het vinden van een huurwoning of juist geschikte huurders is zo makkelijk nog niet. Huurflits wil je daar wel een handje bij helpen door verschillende huurwoningen op hun website te (laten) zetten. Maar wat voor een soort huurwoningen zul je nou allemaal bij Huurflits aantreffen? Hoe makkelijk zal het zijn om een woning te huren of verhuren via hun website? Zal je wel zo makkelijk een huurwoning in jouw gewenste regio kunnen vinden? Zal je lang moeten wachten tot er een geschikte huurwoning voorbij komt? En zal de klantenservice van Huurflits nog iets kunnen doen als het niet helemaal botert tussen jou en de huurder of verhuurder? Alleen mensen die al een huurwoning hebben gezocht via Huurflits kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe Huurflits nou echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Huurflits verwacht kan worden.

    Over Huurflits

    Huurflits is een website voor het huren en verhuren van woningen. Ze geven huurders de kans om een huurwoning op de website te zetten. Maak een paar mooie foto’s en beschrijf je woning zo goed mogelijk. Dan is er alle kans dat je geïnteresseerde verhuurders tegenkomt. Een huurder kan dan jouw woning tegenkomen bij zijn of haar zoektocht naar een nieuw huis. Je kunt zoeken up verschillende type woningen. Het kan een appartement zijn of een eengezinswoning. maar ook een maisonette, kamer, studio of loft behoort tot de mogelijkheden. Iedereen heeft immers andere wensen dus er is voor iedereen wel een soort passende woning aanwezig. Misschien wil je groter gaan wonen of juist kleiner. Of je bent op zoek naar je eerste eigen woning. Er staan woningen op de website van iedere provincie dus er is best kans dat er iets bij jou in de buurt te vinden is. Er komen steeds woningen bij, dus het loont de moeite om regelmatig even een kijkje op de website te nemen. Selecteer dan op “nieuwste eerst” zodat je niet eerst langs woningen hoeft die je al tig keer gezien hebt.


    RTL Z over het huren en verhuren van woningen, kamers en appartementen.

    Diensten van Huurflits

    Je kunt op de website van Huurflits dus een huurwoning zoeken. Selecteer het type huurwoning, de provincie, de plaats en wijk zodat je gerichte zoekresultaten krijgt. Je kunt op die manier dan kijken welke woningen in jouw buurt te huur staan. Ook kun je natuurlijk jouw eigen woning op de website zetten. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan zal de klantenservice van Huurflits je wel even op weg helpen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Huurflits

    Heb jij zelf al eens een huis gehuurd of verhuurd via Huurflits? Of je nou een huurhuis of een huurder zocht, wij willen alles weten over jouw Huurflits ervaring. Hoe makkelijk was het een geschikte woning te vinden via de website? Waren de woningen inderdaad bij je in de buurt? In wat voor een staat trof je de huurwoning aan? En kon de klantenservice van Huurflits je helpen toen het zoeken van een verhuurder niet zo makkelijk ging? Laat een Huurflits review achter en vertel ons wat jouw mening over deze site vol huurwoningen is.

    Huurflits
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    7,4
    81% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    8
    Prijs
    rating
    6,8
    Leveren
    rating
    7,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Op zoek naar studio

    Direct in contact met particulieren? Vraag me wel af of dit klopt. Ik heb een heleboel berichten gestuurd en ik kreeg alleen maar berichten van allerlei makelaars die me vertelden dat de te huur studio / appartement al verhuurd was of "onder voorbehoud" was. Ik weet dat het heel snel gaat, met name in Utrecht. Je verwacht echter dat de updates er al geweest zijn op de website. Dus één maand premium voor niks betaald.

    Door: Charlotte Pastwa 16-01-2020
    Huurflits Support 21-01-2020

    Beste Charlotte, In Utrecht kan dit inderdaad heel erg snel gaan. Als je onze email alerts inschakelt en push berichten activeert ben je dezelfde dag als de woning online geplaatst wordt op de hoogte.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Huurflits

    Voor verhuurders gratis helemaal top! Door middel van een advertentie op Huurflits.nl kandidaten gevonden. Er komen vrij snel een hoop emails binnen.

    Het duurde wel ruim 20 uur voordat mijn advertentie geplaatst werd.. daar mag wat verbetering in gaan zitten!

    Door: Karen 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    woning gezocht

    Netjes op weg geholpen.

    Door: Shari 18-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Lidmaatschap Huurflits.nl

    Ik heb tweemaal een lidmaatschap besteld bij Huurflits.nl.

    Verwacht geen wonderen maar je krijgt meestal wel daadwerkelijk een terugkoppeling, andere verhuurders negeren je gewoon. Er zijn ook websites actief waar alles nep is. Google eerst reviews voordat je ergens inschrijft!

    Met name bij goedkope woningen is het niet altijd makkelijk om ertussen te komen. Met dagelijks actief zoeken op meerdere woning websites is het mij hier gelukt. Je moet er wel echt tijd en energie in steken.

    De klantenservice heeft mij verteld dat dagelijks nieuwe advertenties voor 13:00 door de screening zijn. Handige informatie voor iedereen die dit leest!

    Door: Maryjane 04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Woning gezocht

    Fijn om berichten te krijgen bij nieuw aanbod en direct contact te hebben met verhuurder. Prima informatie over woningen. Soms te weinig goede foto’s.

    Door: Looijman 01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Huurflits

    Zo kan het ook!

    Pluspunten:

    + Klantenservice is eerlijk.
    + Geen automatische verlenging
    + Geen info verborgen
    + Simpele opzet van de site

    Minpunten:

    - Niet alle verhuurders reageren alleen ergens snap ik dat wel.


    Door: Gwendolyne 18-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Advertentie geplaatst

    In eerste instantie werd mijn advertentie zonder duidelijke reden afgewezen en verwijderd. Na overleg en het aanvullen van informatie werd de advertentie toch goedgekeurd. Frustrerend maar begrijpelijk omdat ze hier er wel overduidelijk iets aan doen om fraudeurs buiten de deur te houden.

    Binnen enkele dagen tientallen reacties ontvangen en bezichtigingen gepland.

    Door: Amstel 12-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Rental website

    This is the only platform in Netherlands where i got some results

    People can be very picky.

    Door: Casey 11-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    30 dag ern premium

    H ad 30 premium abbo ..gereageerd op woningen masr totaal geen reactie terug ..contact opgenomen met guurflits en zegfen alleen dat is aan de makelaar niet aan ons gewoon weer reageren ..dus weer gedaan en weer geen reactie ..geen hulp van huurflits ..geen stijl betaal huurflits niet de makelaar dus heb met hun te maken makjelijk verdienen zo geld innen en dan nie trs meer doen en ook niet helpen en telefonisch kun je ze niet bereiken ..voelt bij mij als oplichting . Nooit meer kan me geld net zo goed weggooien

    Door: Ronald Van Velzen 10-09-2019
    Huurflits 11-09-2019

    Beste Ronald. We hebben u meerdere malen duidelijk gemaakt dat wij de woningen niet zelf in beheer hebben. Advertenties worden geplaatst door particulieren en makelaars. Volgens ons systeem heeft u in totaal maar 2 reacties geplaatst. Dit kan onvoldoende resultaat opleveren.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Huurflits

    Als Belgische student op zoek gegaan naar woonruimte in Nederland. Ik had nooit verwacht dat dit zo moeilijk kon zijn. Op veel websites ingeschreven maar hier krijg je in ieder geval antwoord antwoord Van verhuurders.

    Na een aantal bezichtigingen heb ik woonruimte gevonden via deze site.

    Door: Frederik 01-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    HALEN ALLES VAN FACEBOOK

    NIET VERTROUWEN

    Ze halen alle kamers van Facebook, dus die kan je ook gewoon gratis vinden! Wij boden zelf een kamer aan op Facebook en die stond opeens ook op hun website.
    Je betaald dus voor iets wat je ook gratis online kan vinden!

    Ook wordt zonder overleg informatie over je huis en kamer gepost.

    Door: Louise 19-08-2019
    Huurflits 02-09-2019

    Beste Louise, Er worden alleen advertenties overgenomen van facebook van groepen die in ons eigen beheer zijn. Hiermee vergroten we het bereik omdat niet iedereen een Facebook profiel heeft.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Huurflits lid

    Bij Huurflits een kamer gevonden joepie! Voor huurders is en blijft het een slachtveld!

    Daarnaast altijd (redelijk) snel antwoord op mijn vragen gehad en ondersteuning werd snel gegeven.

    Door: Shirleyyy 14-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Advertentie

    Uitstekende plek om woonruimte te adverteren.

    Door: Leon 08-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Huurflits lidmaatschap

    Dit is een van de weinige sites waar ik reacties terug krijg van verhuurders. Inmiddels een kamer gevonden!

    Door: Tessa 06-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Huurflits abonnement 30 dagen

    Zonde van mijn geld. Heb op zeker acht woningen gereageerd, maar nooit een reactie terug ontvangen. Inmiddels via een veel betere weg een woning gevonden.

    Door: Roos 04-07-2019
    Mei-Lin 18-07-2019

    Hey Roos, ik zit ook met het probleem dat ik geen reacties krijg. Ik vroeg me af hoe jij een kamer hebt gevonden, via welke methode?

    yvs 23-07-2019

    Hallo Roos hoe heb jij je kamer gevonden ik ben nog zoekende namelijk!

    Irshaad Kariman 31-10-2019

    Ik ben ook opzoek naar een woning ben ook benieuwd hoe jij dat hebt gevonden roos?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Zoektocht woning

    Na een lange zoektocht op internet uiteindelijk via Huurflits een woning gevonden. Contact ging via email. Ik raad deze site aan.

    Door: Danny 09-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Professioneel en snel geregeld

    Het was allemaal vrij snel geregeld. Slechts enkele aanvragen binnen gekomen en we kregen het appartement toegewezen.

    Door: Annemieke 03-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Goed contact

    Het contact met huurflits.
    is heel goed zeker een aanrader on hier je nieuwe woning te zoeken.

    Door: John 18-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Tevreden

    . Er wordt snel antwoord gegeven op mijn vragen en een probleem met mijn account was in 5 minuten opgelost.

    Door: Ami 02-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Slechte ervaring huurflits

    Best leuk dat er elke dag weer een nieuwe advertentie wordt geplaatst op zowel fb en marktplaats, maar een beetje jammer dat je precies geen reactie krijgt op appartementen / studios waar je op reageert. Makkelijk geld verdienen wel. Om deze reden kan ik niet hoger geven dan 1 ster voor alles.

    Door: Dennis 29-04-2019
    Huurflits 30-04-2019

    Hi Dennis. Huurflits is niet degene die reageert op je reacties. Dit doen verhuurders die een advertentie plaatsen op ons platform. We stimuleren iedereen wel om in ieder geval iets te laten weten maar we kunnen dit niet afdwingen. Ik raad je aan in de toekomst meer te reageren en ook te blijven reageren op woningen. Met name in de grote steden kunnen er zoveel reacties binnen komen dat verhuurders niet op iedereen een reactie terug sturen. Wil je met ons contact opnemen via de chat? Ik heb een aantal tips voor je naar aanleiding van de reacties die je verstuurd hebt.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Huurflits

    Uw beoordeling