NederlandReview

    Ervaringen Huurflits

    Het vinden van een huurwoning of juist geschikte huurders is zo makkelijk nog niet. Huurflits wil je daar wel een handje bij helpen door verschillende huurwoningen op hun website te (laten) zetten. Maar wat voor een soort huurwoningen zul je nou allemaal bij Huurflits aantreffen? Hoe makkelijk zal het zijn om een woning te huren of verhuren via hun website? Zal je wel zo makkelijk een huurwoning in jouw gewenste regio kunnen vinden? Zal je lang moeten wachten tot er een geschikte huurwoning voorbij komt? En zal de klantenservice van Huurflits nog iets kunnen doen als het niet helemaal botert tussen jou en de huurder of verhuurder? Alleen mensen die al een huurwoning hebben gezocht via Huurflits kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe Huurflits nou echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Huurflits verwacht kan worden.

    Over Huurflits

    Huurflits is een website voor het huren en verhuren van woningen. Ze geven huurders de kans om een huurwoning op de website te zetten. Maak een paar mooie foto’s en beschrijf je woning zo goed mogelijk. Dan is er alle kans dat je geïnteresseerde verhuurders tegenkomt. Een huurder kan dan jouw woning tegenkomen bij zijn of haar zoektocht naar een nieuw huis. Je kunt zoeken up verschillende type woningen. Het kan een appartement zijn of een eengezinswoning. maar ook een maisonette, kamer, studio of loft behoort tot de mogelijkheden. Iedereen heeft immers andere wensen dus er is voor iedereen wel een soort passende woning aanwezig. Misschien wil je groter gaan wonen of juist kleiner. Of je bent op zoek naar je eerste eigen woning. Er staan woningen op de website van iedere provincie dus er is best kans dat er iets bij jou in de buurt te vinden is. Er komen steeds woningen bij, dus het loont de moeite om regelmatig even een kijkje op de website te nemen. Selecteer dan op “nieuwste eerst” zodat je niet eerst langs woningen hoeft die je al tig keer gezien hebt.

    RTL Z over het huren en verhuren van woningen, kamers en appartementen.

    Diensten van Huurflits

    Je kunt op de website van Huurflits dus een huurwoning zoeken. Selecteer het type huurwoning, de provincie, de plaats en wijk zodat je gerichte zoekresultaten krijgt. Je kunt op die manier dan kijken welke woningen in jouw buurt te huur staan. Ook kun je natuurlijk jouw eigen woning op de website zetten. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan zal de klantenservice van Huurflits je wel even op weg helpen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Huurflits

    Heb jij zelf al eens een huis gehuurd of verhuurd via Huurflits? Of je nou een huurhuis of een huurder zocht, wij willen alles weten over jouw Huurflits ervaring. Hoe makkelijk was het een geschikte woning te vinden via de website? Waren de woningen inderdaad bij je in de buurt? In wat voor een staat trof je de huurwoning aan? En kon de klantenservice van Huurflits je helpen toen het zoeken van een verhuurder niet zo makkelijk ging? Laat een Huurflits review achter en vertel ons wat jouw mening over deze site vol huurwoningen is.

    Huurflits
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (55)

    7.4
    80% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    7.6
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    7.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Premium account

    Heb snel zaken kunnen doen met aanbieders.

    In de prijscategorie >€1000,- zijn er vaak weinig gegadigden. Indien u over een goed salaris / contract beschikt zijn de kansen voor u vele malen hoger.

    Door: Cathelijne26-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Lidmaatschap Huurflits.nl

    Ik heb tweemaal een lidmaatschap besteld bij Huurflits.nl.

    Verwacht geen wonderen maar je krijgt meestal wel daadwerkelijk een terugkoppeling, andere verhuurders negeren je gewoon. Er zijn ook websites actief waar alles nep is. Google eerst reviews voordat je ergens inschrijft!

    Met name bij goedkope woningen is het niet altijd makkelijk om ertussen te komen. Met dagelijks actief zoeken op meerdere woning websites is het mij hier gelukt. Je moet er wel echt tijd en energie in steken.

    De klantenservice heeft mij verteld dat dagelijks nieuwe advertenties voor 13:00 door de screening zijn. Handige informatie voor iedereen die dit leest!

    Door: Maryjane04-11-2019
    Lajack07-04-2020

    Gebeld en gemaild. reactie blijft maar uit. Telefoon wordt niet opgenomen. Wil mijn abbonoment stopzetten.

    gladys14-09-2020

    ik heb een volledige wao ( iva) uitkering kan dit voor een maand of 6 ?of als het bevalt langer .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Abonnement

    Overwegend positief hoewel ik in het begin wel wat huiverig was. Geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen. Soms krijg je erg laat bericht. Door te reageren op de meest recente woningen heb ik meestal wel respons gehad. In sommige gevallen was de woning al verhuurd of waren er al teveel reacties binnen. Tip voor andere mensen: Mail de verhuurder waarom je graag de woning wil en zorg dat er een duidelijk beeld geschept wordt. Maakt een wereld van verschil. Steek er ook wat moeite in en ga er dagelijks voor zitten. Bij nieuwe advertenties had ik soms de volgende dag/avond een bezichtiging geregeld.

    Door: Annelotte25-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Aanrader!!!!

    Betrouwbare site!!!

    Een paar x heb ik niks gehoord maar toen kreeg ik de tip van de klantenservice om bepaalde facebook groepen te volgen en mijn reacties aan te passen., Op deze manier was ik vaak een van de eerste.

    Dus ik tijdens werk of op de fiets snel stoppen en een bericht typen als er een nieuwe woning gepubliceerd wordt.

    Dit heeft vruchten afgeworpen!! Over 2 weken eindelijk een zelfstandige woonruimte!! EIndelijk!!!

    Tip for Huurflits: Werk aan snellere communicatie vanuit de verhuurder! Soms moest ik erg lang wachten.

    Door: Limei18-03-2019
    Rachana22-04-2020

    Hoe zou de reactie dan geformuleerd moeten worden?

    Gerson11-08-2020

    Moet je dan gaan vloeken pfff schiet niet op op zon manier zelfs andere sites heb ik reactie van gehad.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    account

    Hele fijne site om huurwoningen te zoeken.

    Er is een goed overzicht van huurwoningen in mijn regio. Het is soms alleen niet helemaal duidelijk of de advertentie van een particulier of makelaar is.

    Als tip kan ik geven dat je goed jezelf moet presenteren tegenover verhuurders. Je krijgt veel sneller een reactie als je correcte gegevens mee stuurt is mijn ervaring. Als student is er veel competitie dus zorg dat je een borgsteller hebt!

    Al met al de moeite waard. Na diverse bezichtigingen kan ik volgende maand ein-de-lijk verhuizen

    Door: Alina23-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Huurflits

    It is feasible to find a home here

    Door: Sofia11-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    acc

    Fijne partij! Heel wat anders dan ik gewend was van websites met huurwoningen. Klantenservice en aanbod is dik in orde.

    Door: Bram11-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Studio verhuurd via Huurflits

    2 weken geleden een woonruimte aangeboden in Nijmegen. De reacties stroomde binnen in de dagen erna. Hier keuzes uit gemaakt, verschillende bezichtigingen georganiseerd en uiteindelijk een kandidaat geselecteerd.

    Het valt op dat veel mensen niet komen opdagen of niks meer laten horen. Dit is jammer want dan had ik liever kandidaten uitgenodigd die wel komen opdagen. Over de service van Huurflits ben ik tevreden.

    Door: Shari14-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Advertentie geplaatst

    In eerste instantie werd mijn advertentie zonder duidelijke reden afgewezen en verwijderd. Na overleg en het aanvullen van informatie werd de advertentie toch goedgekeurd. Frustrerend maar begrijpelijk omdat ze hier er wel overduidelijk iets aan doen om fraudeurs buiten de deur te houden.

    Binnen enkele dagen tientallen reacties ontvangen en bezichtigingen gepland.

    Door: Amstel12-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Woning te huur aangeboden

    Onze woning is snel verhuurd via een advertentie op Huurflits. De reacties stroomde binnen.

    Helaas hebben we wel een hoop mensen teleur moeten stellen. Ook gaf het formulier om een woning te verhuren een vervelende fout waardoor er ondersteuning nodig was om de advertentie geplaatst te krijgen. Het is aan te raden om hier naar te kijken.

    Door: Wilfred18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Eerlijke partij

    Duidelijke site en ik krijg tenminste antwoord op mijn vragen van de klantenservice. Hier en daar mag er nog wel wat verbeterd worden.

    Verhuurders zijn overduidelijk in het voordeel maar dat is te verwachten in Nederland...

    Ik heb meer vertrouwen in deze partij dan de woningwebsites die zogenaamd 10.000 huurwoningen aanbieden.

    Door: William15-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    huurflits account

    Goede ervaring op gedaan want er komen regelmatig reacties terug.

    Door: E.M.07-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    account

    Maakt de woningmarkt inzichtelijk. Service is goed.

    Door: Ivo20-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    geen waar voor m'n geld

    Duur voor wat je krijgt. Pas op;
    - je sluit een abonnement af, dus meteen opzeggen als je nergens aan vas wilt zitten. Ik had zelf niet goed genoeg gelezen en kreeg meteen een rekening.
    - ze zijn een tussen persoon, dus je moet altijd alsnog via de makelaar. Ik heb veel reacties gestuurd ik kreeg via huurflits nooit een reactie, wel direct via een makelaar. Daarbij zijn veel van de huizen al weg en staan ze nog wel op huurflits.

    Door: Jorinde Opdam23-07-2020
    Huurflits.nl11-08-2020

    Beste Jorinde, Huurflits.nl is een advertentieplatform en geen tussenpersoon. De reacties die u verstuurd via Huurflits.nl worden inderdaad direct naar het email adres van de verhuurder gestuurd. De reactie die u krijgt, zal dus altijd van de verhuurder zelf zijn en niet eerst doorgeleid worden door een eigen systeem.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Premium abonnement

    Ik ben gelijk uitgenodigd na het sturen van een aantal reacties. Misschien heb ik geluk gehad maar kan het hierdoor wel aanbevelen. Voorheen echt tijden en eindeloos gezocht, om hopeloos van te worden.

    Door: Anniek20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    nog niet

    beetje vaag,eerst een maand borg betalen en dan mag je pas een woning bezichtigen,lijkt op oplichting

    Door: eddy15-05-2020
    Huurflits17-05-2020

    Beste Eddy, NIET op deze verzoeken ingaan die vanuit het buitenland actief zijn. Er zijn oplichters actief die zich voordoen als ons via Marktplaats. Graag alle communicatie sturen naar info@huurflits.nl omdat we werken aan een dossier voor de politie. Wij zullen nooit borg of wat dan ook rekenen omdat Huurflits.nl een advertentieplatform is en GEEN makelaar.

    Verified

    Mariani Sartika02-06-2020

    Hi Huurflits, How are you? Can i have personal talk ? There are some personal reasons to talk Thanks

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Premium account

    By far de site beste voor huurwoningen. Er is wel enige inzet vereist wil je resultaat zien.

    Door: Rob10-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Abonnement

    Ben vaak zat genept via andere sites dus ik was een beetje huiverig. Uiteindelijk zag ik wel steeds nieuwe advertenties voorbij komen. Hierop volgen in de meeste gevallen wel een terugkoppeling. Als u zich aanmeld op een betaalde site, dan raad ik deze wel aan.

    Door: Allot09-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    geen

    Maximaal bedrag voor minimale levering.

    25 euro om 30 dagen te mogen reageren op een minimale selectie aangeboden woningen. Zoekopties op de site zijn minimaal als je zoekt buiten de grote steden. ( Tip: maak minimaal een kaart met locaties van aanbiedingen). Je betaald om te kunnen reageren op die ene woning die wel wat lijkt. Als dat niks wordt betaal je 25 euro voor niks. Je krijgt niet eens fatsoenlijk reactie. parasitaire site die draait op de urgentie van woningzoekenden. Zou heel anders kunnen, zie voorbeeld funda of pararius.

    Door: F. Wisman09-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Reactie plaatsen

    Kost € 19,00 om een reactie te mogen plaatsen waar je vervolgens niets meer van hoort. Na 14 dagen wordt het geld automatisch nogmaals afgeschreven!!!! LET OP je zit eraan vast totdat je annuleert. Als je niet betaalt krijg je een waarschuwing en daarna gelijk de deurwaarder op je af!

    Door: Dr. Rie08-05-2020
    Huurflits08-05-2020

    Beste Rie, Op het moment dat je een lidmaatschap afsluit op Huurflits.nl is het mogelijk om dit tot en met een dag voor het verlengen op te zeggen. Op de afrekenpagina vermelden wij expliciet de verlengdatum. Op de lidmaatschapspagina (Zie Https//huurflits.nl/lidmaatschap) en in de algemene voorwaarden wordt dit uitgelegd. Een lidmaatschap is eenvoudig op te zeggen door “opzeggen” te zeggen tegen onze chatbot en de instructies te volgen. Door een bestelling te plaatsen ga je een overeenkomst aan met Huurflits.nl en dient deze overeenkomst voldaan te worden Voordat een incassobureau in beeld komt worden er diverse betalingsherinneringen gestuurd en word je ruim een maand in de gelegenheid gesteld om de factuur te voldoen. Ik hoop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

    Verified

    Marianisartika02-06-2020

    Hey Huurflits, how to reach you so i can talk to you? I tried email and calls but no response. It was just voice mails, your automatic replies on chatbot and no real reply for more than 2months I’ve been waiting. Appreciate your notice of this. Thank you

    henk22-09-2020

    Precies dit ze leveren hun diensten niet, zijn slecht tot niet bereikbaar en als ze geld moeten hebben dan kunnen ze wel van zich laten horen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Woning verhuurd

    Onze woning is dankzij huurflits snel verhuurd

    Door: Frank27-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Huurflits

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Huurflits een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 55 ervaringen geplaatst over Huurflits. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Huurflits actief?

    Huurflits is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Huurflits gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.