NederlandReview

    Ervaringen Huurflits

    Het vinden van een huurwoning of juist geschikte huurders is zo makkelijk nog niet. Huurflits wil je daar wel een handje bij helpen door verschillende huurwoningen op hun website te (laten) zetten. Maar wat voor een soort huurwoningen zul je nou allemaal bij Huurflits aantreffen? Hoe makkelijk zal het zijn om een woning te huren of verhuren via hun website? Zal je wel zo makkelijk een huurwoning in jouw gewenste regio kunnen vinden? Zal je lang moeten wachten tot er een geschikte huurwoning voorbij komt? En zal de klantenservice van Huurflits nog iets kunnen doen als het niet helemaal botert tussen jou en de huurder of verhuurder? Alleen mensen die al een huurwoning hebben gezocht via Huurflits kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe Huurflits nou echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Huurflits verwacht kan worden.

    Over Huurflits

    Huurflits is een website voor het huren en verhuren van woningen. Ze geven huurders de kans om een huurwoning op de website te zetten. Maak een paar mooie foto’s en beschrijf je woning zo goed mogelijk. Dan is er alle kans dat je geïnteresseerde verhuurders tegenkomt. Een huurder kan dan jouw woning tegenkomen bij zijn of haar zoektocht naar een nieuw huis. Je kunt zoeken up verschillende type woningen. Het kan een appartement zijn of een eengezinswoning. maar ook een maisonette, kamer, studio of loft behoort tot de mogelijkheden. Iedereen heeft immers andere wensen dus er is voor iedereen wel een soort passende woning aanwezig. Misschien wil je groter gaan wonen of juist kleiner. Of je bent op zoek naar je eerste eigen woning. Er staan woningen op de website van iedere provincie dus er is best kans dat er iets bij jou in de buurt te vinden is. Er komen steeds woningen bij, dus het loont de moeite om regelmatig even een kijkje op de website te nemen. Selecteer dan op “nieuwste eerst” zodat je niet eerst langs woningen hoeft die je al tig keer gezien hebt.


    RTL Z over het huren en verhuren van woningen, kamers en appartementen.

    Diensten van Huurflits

    Je kunt op de website van Huurflits dus een huurwoning zoeken. Selecteer het type huurwoning, de provincie, de plaats en wijk zodat je gerichte zoekresultaten krijgt. Je kunt op die manier dan kijken welke woningen in jouw buurt te huur staan. Ook kun je natuurlijk jouw eigen woning op de website zetten. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan zal de klantenservice van Huurflits je wel even op weg helpen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Huurflits

    Heb jij zelf al eens een huis gehuurd of verhuurd via Huurflits? Of je nou een huurhuis of een huurder zocht, wij willen alles weten over jouw Huurflits ervaring. Hoe makkelijk was het een geschikte woning te vinden via de website? Waren de woningen inderdaad bij je in de buurt? In wat voor een staat trof je de huurwoning aan? En kon de klantenservice van Huurflits je helpen toen het zoeken van een verhuurder niet zo makkelijk ging? Laat een Huurflits review achter en vertel ons wat jouw mening over deze site vol huurwoningen is.

    Huurflits
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

    7.2
    81% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    7.8
    Prijs
    rating
    6.4
    Leveren
    rating
    7.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Lidmaatschap Huurflits.nl

    Ik heb tweemaal een lidmaatschap besteld bij Huurflits.nl.

    Verwacht geen wonderen maar je krijgt meestal wel daadwerkelijk een terugkoppeling, andere verhuurders negeren je gewoon. Er zijn ook websites actief waar alles nep is. Google eerst reviews voordat je ergens inschrijft!

    Met name bij goedkope woningen is het niet altijd makkelijk om ertussen te komen. Met dagelijks actief zoeken op meerdere woning websites is het mij hier gelukt. Je moet er wel echt tijd en energie in steken.

    De klantenservice heeft mij verteld dat dagelijks nieuwe advertenties voor 13:00 door de screening zijn. Handige informatie voor iedereen die dit leest!

    Door: Maryjane 04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Aanrader!!!!

    Betrouwbare site!!!

    Een paar x heb ik niks gehoord maar toen kreeg ik de tip van de klantenservice om bepaalde facebook groepen te volgen en mijn reacties aan te passen., Op deze manier was ik vaak een van de eerste.

    Dus ik tijdens werk of op de fiets snel stoppen en een bericht typen als er een nieuwe woning gepubliceerd wordt.

    Dit heeft vruchten afgeworpen!! Over 2 weken eindelijk een zelfstandige woonruimte!! EIndelijk!!!

    Tip for Huurflits: Werk aan snellere communicatie vanuit de verhuurder! Soms moest ik erg lang wachten.

    Door: Limei 18-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Studio verhuurd via Huurflits

    2 weken geleden een woonruimte aangeboden in Nijmegen. De reacties stroomde binnen in de dagen erna. Hier keuzes uit gemaakt, verschillende bezichtigingen georganiseerd en uiteindelijk een kandidaat geselecteerd.

    Het valt op dat veel mensen niet komen opdagen of niks meer laten horen. Dit is jammer want dan had ik liever kandidaten uitgenodigd die wel komen opdagen. Over de service van Huurflits ben ik tevreden.

    Door: Shari 14-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Advertentie geplaatst

    In eerste instantie werd mijn advertentie zonder duidelijke reden afgewezen en verwijderd. Na overleg en het aanvullen van informatie werd de advertentie toch goedgekeurd. Frustrerend maar begrijpelijk omdat ze hier er wel overduidelijk iets aan doen om fraudeurs buiten de deur te houden.

    Binnen enkele dagen tientallen reacties ontvangen en bezichtigingen gepland.

    Door: Amstel 12-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Two weeks

    No response from either landlords nor huurflits itself. Canceled subscription. This is a scam.

    Door: Tim 04-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Don’t waste your money.

    I paid for the premium account because I thought that would have the chance to speak with the tenants... it’s been 10 days and even tho I send almost every day the only reactions that I get back are mostly from this immovita agency which asks for more money. I tried contacting them and the phone number that they have on the site (of huurflits) it’s a voice mail and there is no possibility of actually calling them!
    Never responded on my emails either.
    Don’t make the mistake to pay for this account!!!

    Door: emmanouela 27-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Eerlijke partij

    Duidelijke site en ik krijg tenminste antwoord op mijn vragen van de klantenservice. Hier en daar mag er nog wel wat verbeterd worden.

    Verhuurders zijn overduidelijk in het voordeel maar dat is te verwachten in Nederland...

    Ik heb meer vertrouwen in deze partij dan de woningwebsites die zogenaamd 10.000 huurwoningen aanbieden.

    Door: William 15-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Eindelijk is het gelukt

    Klantenservice is behulpzaam en heeft mij van de nodige tips voorzien.

    Ik kreeg niet altijd een respons. maar na 2 maanden zoeken en doorzetten is het mij hier gelukt.

    Ze bieden minder aanbod dan andere partijen, maar het aanbod is een stuk specifieker. Zeker een aanrader!

    Door: Rosalie 06-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Huurflits

    Zo kan het ook!

    Pluspunten:

    + Klantenservice is eerlijk.
    + Geen automatische verlenging
    + Geen info verborgen
    + Simpele opzet van de site

    Minpunten:

    - Niet alle verhuurders reageren alleen ergens snap ik dat wel.


    Door: Gwendolyne 18-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Huurflits

    Als Belgische student op zoek gegaan naar woonruimte in Nederland. Ik had nooit verwacht dat dit zo moeilijk kon zijn. Op veel websites ingeschreven maar hier krijg je in ieder geval antwoord antwoord Van verhuurders.

    Na een aantal bezichtigingen heb ik woonruimte gevonden via deze site.

    Door: Frederik 01-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Huurwoningen

    Komt veel aanbod voorbij in de randstad. Was een beetje skeptisch na slechte ervaringen met andere sites. Ik raad deze wel aan.

    Door: Ado 12-02-2020
    Emma 20-02-2020

    I just paid for the premium account and the only reactions I get are from other agencies asking for more money if I want to see the rest of the photos. This is bullshit. I tried to call them and there is no way I can contact them through phone. I hope no one else does the same mistake as me

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    keesgeertsma121@gmail.com

    Een van de prettigste sites al is het vrij duur. Krijg wel regelmatig bericht.

    Door: Kees 12-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Duur maar effectief

    In tegenstelling tot andere websites heb ik hier wel iets aan gehad. Ik kan het persoonlijk wel aanraden.

    Sturen wel irritant veel meldingen van nieuw aanbod.

    Door: Fabian 01-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Huurflits 3 maanden

    Fijne site met veel emails en herinneringen van nieuw aanbod via diverse kanalen. Je moet er soms wel snel bij zijn.



    Door: Daniel 27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Op zoek naar studio

    Direct in contact met particulieren? Vraag me wel af of dit klopt. Ik heb een heleboel berichten gestuurd en ik kreeg alleen maar berichten van allerlei makelaars die me vertelden dat de te huur studio / appartement al verhuurd was of "onder voorbehoud" was. Ik weet dat het heel snel gaat, met name in Utrecht. Je verwacht echter dat de updates er al geweest zijn op de website. Dus één maand premium voor niks betaald.

    Door: Charlotte Pastwa 16-01-2020
    Huurflits Support 21-01-2020

    Beste Charlotte, In Utrecht kan dit inderdaad heel erg snel gaan. Als je onze email alerts inschakelt en push berichten activeert ben je dezelfde dag als de woning online geplaatst wordt op de hoogte.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huurflits

    Voor verhuurders gratis helemaal top! Door middel van een advertentie op Huurflits.nl kandidaten gevonden. Er komen vrij snel een hoop emails binnen.

    Het duurde wel ruim 20 uur voordat mijn advertentie geplaatst werd.. daar mag wat verbetering in gaan zitten!

    Door: Karen 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    woning gezocht

    Netjes op weg geholpen.

    Door: Shari 18-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Woning gezocht

    Fijn om berichten te krijgen bij nieuw aanbod en direct contact te hebben met verhuurder. Prima informatie over woningen. Soms te weinig goede foto’s.

    Door: Looijman 01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Rental website

    This is the only platform in Netherlands where i got some results

    People can be very picky.

    Door: Casey 11-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    30 dag ern premium

    H ad 30 premium abbo ..gereageerd op woningen masr totaal geen reactie terug ..contact opgenomen met guurflits en zegfen alleen dat is aan de makelaar niet aan ons gewoon weer reageren ..dus weer gedaan en weer geen reactie ..geen hulp van huurflits ..geen stijl betaal huurflits niet de makelaar dus heb met hun te maken makjelijk verdienen zo geld innen en dan nie trs meer doen en ook niet helpen en telefonisch kun je ze niet bereiken ..voelt bij mij als oplichting . Nooit meer kan me geld net zo goed weggooien

    Door: Ronald Van Velzen 10-09-2019
    Huurflits 11-09-2019

    Beste Ronald. We hebben u meerdere malen duidelijk gemaakt dat wij de woningen niet zelf in beheer hebben. Advertenties worden geplaatst door particulieren en makelaars. Volgens ons systeem heeft u in totaal maar 2 reacties geplaatst. Dit kan onvoldoende resultaat opleveren.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Huurflits

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Huurflits een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 37 ervaringen geplaatst over Huurflits. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 81% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Huurflits actief?

    Huurflits is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Huis, tuin & kamers

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Huurflits gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.