NederlandReview

    Ervaringen Huurflits

    Het vinden van een huurwoning of juist geschikte huurders is zo makkelijk nog niet. Huurflits wil je daar wel een handje bij helpen door verschillende huurwoningen op hun website te (laten) zetten. Maar wat voor een soort huurwoningen zul je nou allemaal bij Huurflits aantreffen? Hoe makkelijk zal het zijn om een woning te huren of verhuren via hun website? Zal je wel zo makkelijk een huurwoning in jouw gewenste regio kunnen vinden? Zal je lang moeten wachten tot er een geschikte huurwoning voorbij komt? En zal de klantenservice van Huurflits nog iets kunnen doen als het niet helemaal botert tussen jou en de huurder of verhuurder? Alleen mensen die al een huurwoning hebben gezocht via Huurflits kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe Huurflits nou echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Huurflits verwacht kan worden.

    Over Huurflits

    Huurflits is een website voor het huren en verhuren van woningen. Ze geven huurders de kans om een huurwoning op de website te zetten. Maak een paar mooie foto’s en beschrijf je woning zo goed mogelijk. Dan is er alle kans dat je geïnteresseerde verhuurders tegenkomt. Een huurder kan dan jouw woning tegenkomen bij zijn of haar zoektocht naar een nieuw huis. Je kunt zoeken up verschillende type woningen. Het kan een appartement zijn of een eengezinswoning. maar ook een maisonette, kamer, studio of loft behoort tot de mogelijkheden. Iedereen heeft immers andere wensen dus er is voor iedereen wel een soort passende woning aanwezig. Misschien wil je groter gaan wonen of juist kleiner. Of je bent op zoek naar je eerste eigen woning. Er staan woningen op de website van iedere provincie dus er is best kans dat er iets bij jou in de buurt te vinden is. Er komen steeds woningen bij, dus het loont de moeite om regelmatig even een kijkje op de website te nemen. Selecteer dan op “nieuwste eerst” zodat je niet eerst langs woningen hoeft die je al tig keer gezien hebt.


    RTL Z over het huren en verhuren van woningen, kamers en appartementen.

    Diensten van Huurflits

    Je kunt op de website van Huurflits dus een huurwoning zoeken. Selecteer het type huurwoning, de provincie, de plaats en wijk zodat je gerichte zoekresultaten krijgt. Je kunt op die manier dan kijken welke woningen in jouw buurt te huur staan. Ook kun je natuurlijk jouw eigen woning op de website zetten. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan zal de klantenservice van Huurflits je wel even op weg helpen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Huurflits

    Heb jij zelf al eens een huis gehuurd of verhuurd via Huurflits? Of je nou een huurhuis of een huurder zocht, wij willen alles weten over jouw Huurflits ervaring. Hoe makkelijk was het een geschikte woning te vinden via de website? Waren de woningen inderdaad bij je in de buurt? In wat voor een staat trof je de huurwoning aan? En kon de klantenservice van Huurflits je helpen toen het zoeken van een verhuurder niet zo makkelijk ging? Laat een Huurflits review achter en vertel ons wat jouw mening over deze site vol huurwoningen is.

    Huurflits
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    7,4
    80% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7

    Service

    8

    Prijs

    6,8

    Leveren

    7,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Advertentie geplaatst

    In eerste instantie werd mijn advertentie zonder duidelijke reden afgewezen en verwijderd. Na overleg en het aanvullen van informatie werd de advertentie toch goedgekeurd. Frustrerend maar begrijpelijk omdat ze hier er wel overduidelijk iets aan doen om fraudeurs buiten de deur te houden.

    Binnen enkele dagen tientallen reacties ontvangen en bezichtigingen gepland.

    Door: Amstel12-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Rental website

    This is the only platform in Netherlands where i got some results

    People can be very picky.

    Door: Casey11-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    30 dag ern premium

    H ad 30 premium abbo ..gereageerd op woningen masr totaal geen reactie terug ..contact opgenomen met guurflits en zegfen alleen dat is aan de makelaar niet aan ons gewoon weer reageren ..dus weer gedaan en weer geen reactie ..geen hulp van huurflits ..geen stijl betaal huurflits niet de makelaar dus heb met hun te maken makjelijk verdienen zo geld innen en dan nie trs meer doen en ook niet helpen en telefonisch kun je ze niet bereiken ..voelt bij mij als oplichting . Nooit meer kan me geld net zo goed weggooien

    Door: Ronald Van Velzen10-09-2019
    Huurflits Support11-09-2019

    Beste Ronald. We hebben u meerdere malen duidelijk gemaakt dat wij de woningen niet zelf in beheer hebben. Advertenties worden geplaatst door particulieren en makelaars. Volgens ons systeem heeft u in totaal maar 2 reacties geplaatst. Dit kan onvoldoende resultaat opleveren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Huurflits

    Als Belgische student op zoek gegaan naar woonruimte in Nederland. Ik had nooit verwacht dat dit zo moeilijk kon zijn. Op veel websites ingeschreven maar hier krijg je in ieder geval antwoord antwoord Van verhuurders.

    Na een aantal bezichtigingen heb ik woonruimte gevonden via deze site.

    Door: Frederik01-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    HALEN ALLES VAN FACEBOOK

    NIET VERTROUWEN

    Ze halen alle kamers van Facebook, dus die kan je ook gewoon gratis vinden! Wij boden zelf een kamer aan op Facebook en die stond opeens ook op hun website.
    Je betaald dus voor iets wat je ook gratis online kan vinden!

    Ook wordt zonder overleg informatie over je huis en kamer gepost.

    Door: Louise19-08-2019
    Huurflits Support02-09-2019

    Beste Louise, Er worden alleen advertenties overgenomen van facebook van groepen die in ons eigen beheer zijn. Hiermee vergroten we het bereik omdat niet iedereen een Facebook profiel heeft.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Huurflits lid

    Bij Huurflits een kamer gevonden joepie! Voor huurders is en blijft het een slachtveld!

    Daarnaast altijd (redelijk) snel antwoord op mijn vragen gehad en ondersteuning werd snel gegeven.

    Door: Shirleyyy14-08-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Advertentie

    Uitstekende plek om woonruimte te adverteren.

    Door: Leon08-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Huurflits lidmaatschap

    Dit is een van de weinige sites waar ik reacties terug krijg van verhuurders. Inmiddels een kamer gevonden!

    Door: Tessa06-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Huurflits abonnement 30 dagen

    Zonde van mijn geld. Heb op zeker acht woningen gereageerd, maar nooit een reactie terug ontvangen. Inmiddels via een veel betere weg een woning gevonden.

    Door: Roos04-07-2019
    Mei-Lin18-07-2019

    Hey Roos, ik zit ook met het probleem dat ik geen reacties krijg. Ik vroeg me af hoe jij een kamer hebt gevonden, via welke methode?

    yvs23-07-2019

    Hallo Roos hoe heb jij je kamer gevonden ik ben nog zoekende namelijk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Zoektocht woning

    Na een lange zoektocht op internet uiteindelijk via Huurflits een woning gevonden. Contact ging via email. Ik raad deze site aan.

    Door: Danny09-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Professioneel en snel geregeld

    Het was allemaal vrij snel geregeld. Slechts enkele aanvragen binnen gekomen en we kregen het appartement toegewezen.

    Door: Annemieke03-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed contact

    Het contact met huurflits.
    is heel goed zeker een aanrader on hier je nieuwe woning te zoeken.

    Door: John18-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    . Er wordt snel antwoord gegeven op mijn vragen en een probleem met mijn account was in 5 minuten opgelost.

    Door: Ami02-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Slechte ervaring huurflits

    Best leuk dat er elke dag weer een nieuwe advertentie wordt geplaatst op zowel fb en marktplaats, maar een beetje jammer dat je precies geen reactie krijgt op appartementen / studios waar je op reageert. Makkelijk geld verdienen wel. Om deze reden kan ik niet hoger geven dan 1 ster voor alles.

    Door: Dennis29-04-2019
    Huurflits Support30-04-2019

    Hi Dennis. Huurflits is niet degene die reageert op je reacties. Dit doen verhuurders die een advertentie plaatsen op ons platform. We stimuleren iedereen wel om in ieder geval iets te laten weten maar we kunnen dit niet afdwingen. Ik raad je aan in de toekomst meer te reageren en ook te blijven reageren op woningen. Met name in de grote steden kunnen er zoveel reacties binnen komen dat verhuurders niet op iedereen een reactie terug sturen. Wil je met ons contact opnemen via de chat? Ik heb een aantal tips voor je naar aanleiding van de reacties die je verstuurd hebt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Meer aanbod!

    Uiteindelijk 3 woningen bezichtigd waarvan 1 aan mijn wensen voldoet. Helaas is er iemand anders mee vandoor gegaan. Ik blijf de website in de gaten houden.

    Door: Berend19-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Studio verhuurd via Huurflits

    2 weken geleden een woonruimte aangeboden in Nijmegen. De reacties stroomde binnen in de dagen erna. Hier keuzes uit gemaakt, verschillende bezichtigingen georganiseerd en uiteindelijk een kandidaat geselecteerd.

    Het valt op dat veel mensen niet komen opdagen of niks meer laten horen. Dit is jammer want dan had ik liever kandidaten uitgenodigd die wel komen opdagen. Over de service van Huurflits ben ik tevreden.

    Door: Shari14-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Nooit meer iets gehoord

    Ik heb een profiel aangemaakt en de kosten betaalt om te kunnen reageren op een woning. Ik heb nooit een reactie gekregen om mijn bericht aan de verhuurder. Huurflits geeft aan dat zij verhuurders niet kunnen verplichten te reageren, maar dit wel aanmoedigen. Begrijpelijk. Alleen staat de betreffende woning 2 maanden later nog steeds op de site als te huur aangeboden. Huurflits geeft aan dat woningen maximaal 6 weken op de site staan (wat in dit geval dus niet klopt). Al met al heb ik niks aan deze site gehad, en ik zou het ook niet aan anderen aanraden.

    Door: L.14-04-2019
    Huurflits14-04-2019

    Hi! Als je jezelf bekend maakt via de chat kunnen wij je verder helpen / informeren waarom een advertentie langer online staat dan de normale looptijd. Dit doen wij namelijk alleen in goed overleg met de verhuurder. Met een anoniem bericht kunnen wij je niet verder helpen. Je geeft aan op 1 woning te hebben gereageerd. Ik raad je aan in de toekomst meer te reageren en ook te blijven reageren op woningen. Met name in de grote steden kunnen er zoveel reacties binnen komen dat verhuurders niet op iedereen een reactie terug sturen. Ik kan je ook onze Facebook groep(en) geven waardoor je sneller op de hoogte bent van nieuw aanbod. Fijn weekend!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Leuk

    makkelijk in gebruik en hele fijne klantenserice. hoop snel iets te vinden voor mij en mijn baby

    Door: Precious27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Aanrader!!!!

    Betrouwbare site!!!

    Een paar x heb ik niks gehoord maar toen kreeg ik de tip van de klantenservice om bepaalde facebook groepen te volgen en mijn reacties aan te passen., Op deze manier was ik vaak een van de eerste.

    Dus ik tijdens werk of op de fiets snel stoppen en een bericht typen als er een nieuwe woning gepubliceerd wordt.

    Dit heeft vruchten afgeworpen!! Over 2 weken eindelijk een zelfstandige woonruimte!! EIndelijk!!!

    Tip for Huurflits: Werk aan snellere communicatie vanuit de verhuurder! Soms moest ik erg lang wachten.

    Door: Limei18-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Eerlijke partij

    Duidelijke site en ik krijg tenminste antwoord op mijn vragen van de klantenservice. Hier en daar mag er nog wel wat verbeterd worden.

    Verhuurders zijn overduidelijk in het voordeel maar dat is te verwachten in Nederland...

    Ik heb meer vertrouwen in deze partij dan de woningwebsites die zogenaamd 10.000 huurwoningen aanbieden.

    Door: William15-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Nooit reactie gehad

    Er stonden een aantal mooie woningen op huurflits en we besloten een account aan te maken voor 20 euro. In deze maan hebben we gereageerd op 6 woningen, maar zelfs na 5 weken nooit reactie ontvangen.

    Door: Jorie12-03-2019
    Huurflits Support12-03-2019

    Beste Jorie, Ten eerste heel vervelend dat je nooit een reactie hebt mogen ontvangen. We stimuleren verhuurders zoveel mogelijk om in ieder geval iedereen te berichten maar hebben daar helaas niet altijd invloed op. In steden zoals Nijmegen kan het ook langer duren voordat je een woning hebt gevonden. Ik heb de reacties terug kunnen vinden en het valt op dat je reacties niet alle aangevolen informatie bevatten zoals aangegeven op het reactieformulier. Plus reageren als student(en) op woningen waarvan de maandlasten hoog zijn is ook niet aan te raden. (Of je moet aanvullende zekerheid bieden) Hierdoor heb je mogelijk geen reactie ontvangen. Zou je even met ons contact willen zoeken via de livechat? Dan geven we je graag nog een aantal tips.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede service, mooie woning

    Via huurflits uitgekomen in het appartement waar ik nu zit. Duidelijke advertentie. Beeld dat er geschetst wordt klopt ook met de woning zelf. Snelle reactie en ze verstrekken duidelijke informatie. Schappelijke prijs om te kunnen reageren.

    Door: Eelke06-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer attent!

    Geen gedoe.

    Site is lekker simpel en overzichtelijk.

    Hier ben ik altijd oprecht geholpen. Ik word netjes te woord gestaan

    En ze smeren je geen abonnement aan!

    Door: Monique15-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Eindelijk is het gelukt

    Klantenservice is behulpzaam en heeft mij van de nodige tips voorzien.

    Ik kreeg niet altijd een respons. maar na 2 maanden zoeken en doorzetten is het mij hier gelukt.

    Ze bieden minder aanbod dan andere partijen, maar het aanbod is een stuk specifieker. Zeker een aanrader!

    Door: Rosalie06-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima service

    Ik heb vorige maand mijn woning aangeboden op Huurflits. Pima plek om te adverteren. Veel reacties gehad en iemand gevonden.

    Het plaatsen van woningen mag wat makkelijker gemaakt worden maar via de chat is aangegeven dat ze hiermee bezig zijn.

    Door: Lagarde30-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over Huurflits

    Uw beoordeling