NederlandReview

    Ervaringen Huurflits

    Het vinden van een huurwoning of juist geschikte huurders is zo makkelijk nog niet. Huurflits wil je daar wel een handje bij helpen door verschillende huurwoningen op hun website te (laten) zetten. Maar wat voor een soort huurwoningen zul je nou allemaal bij Huurflits aantreffen? Hoe makkelijk zal het zijn om een woning te huren of verhuren via hun website? Zal je wel zo makkelijk een huurwoning in jouw gewenste regio kunnen vinden? Zal je lang moeten wachten tot er een geschikte huurwoning voorbij komt? En zal de klantenservice van Huurflits nog iets kunnen doen als het niet helemaal botert tussen jou en de huurder of verhuurder? Alleen mensen die al een huurwoning hebben gezocht via Huurflits kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe Huurflits nou echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Huurflits verwacht kan worden.

    Over Huurflits

    Huurflits is een website voor het huren en verhuren van woningen. Ze geven huurders de kans om een huurwoning op de website te zetten. Maak een paar mooie foto’s en beschrijf je woning zo goed mogelijk. Dan is er alle kans dat je geïnteresseerde verhuurders tegenkomt. Een huurder kan dan jouw woning tegenkomen bij zijn of haar zoektocht naar een nieuw huis. Je kunt zoeken up verschillende type woningen. Het kan een appartement zijn of een eengezinswoning. maar ook een maisonette, kamer, studio of loft behoort tot de mogelijkheden. Iedereen heeft immers andere wensen dus er is voor iedereen wel een soort passende woning aanwezig. Misschien wil je groter gaan wonen of juist kleiner. Of je bent op zoek naar je eerste eigen woning. Er staan woningen op de website van iedere provincie dus er is best kans dat er iets bij jou in de buurt te vinden is. Er komen steeds woningen bij, dus het loont de moeite om regelmatig even een kijkje op de website te nemen. Selecteer dan op “nieuwste eerst” zodat je niet eerst langs woningen hoeft die je al tig keer gezien hebt.

    RTL Z over het huren en verhuren van woningen, kamers en appartementen.

    Diensten van Huurflits

    Je kunt op de website van Huurflits dus een huurwoning zoeken. Selecteer het type huurwoning, de provincie, de plaats en wijk zodat je gerichte zoekresultaten krijgt. Je kunt op die manier dan kijken welke woningen in jouw buurt te huur staan. Ook kun je natuurlijk jouw eigen woning op de website zetten. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan zal de klantenservice van Huurflits je wel even op weg helpen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Huurflits

    Heb jij zelf al eens een huis gehuurd of verhuurd via Huurflits? Of je nou een huurhuis of een huurder zocht, wij willen alles weten over jouw Huurflits ervaring. Hoe makkelijk was het een geschikte woning te vinden via de website? Waren de woningen inderdaad bij je in de buurt? In wat voor een staat trof je de huurwoning aan? En kon de klantenservice van Huurflits je helpen toen het zoeken van een verhuurder niet zo makkelijk ging? Laat een Huurflits review achter en vertel ons wat jouw mening over deze site vol huurwoningen is.

    Huurflits
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (73)

    7.2
    78% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    7.4
    Prijs
    rating
    6.4
    Leveren
    rating
    7.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Huurflits

    Uw beoordeling

    Lidmaatschap Huurflits.nl

    Ik heb tweemaal een lidmaatschap besteld bij Huurflits.nl.

    Verwacht geen wonderen maar je krijgt meestal wel daadwerkelijk een terugkoppeling, andere verhuurders negeren je gewoon. Er zijn ook websites actief waar alles nep is. Google eerst reviews voordat je ergens inschrijft!

    Met name bij goedkope woningen is het niet altijd makkelijk om ertussen te komen. Met dagelijks actief zoeken op meerdere woning websites is het mij hier gelukt. Je moet er wel echt tijd en energie in steken.

    De klantenservice heeft mij verteld dat dagelijks nieuwe advertenties voor 13:00 door de screening zijn. Handige informatie voor iedereen die dit leest!

    Door: Maryjane04-11-2019
    Lajack07-04-2020

    Gebeld en gemaild. reactie blijft maar uit. Telefoon wordt niet opgenomen. Wil mijn abbonoment stopzetten.

    gladys14-09-2020

    ik heb een volledige wao ( iva) uitkering kan dit voor een maand of 6 ?of als het bevalt langer .

    Maninder Kaur09-02-2021

    Goed

    David06-03-2021

    Goede site heb een kamer gevonden hier

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Abonnement

    Overwegend positief hoewel ik in het begin wel wat huiverig was. Geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen. Soms krijg je erg laat bericht. Door te reageren op de meest recente woningen heb ik meestal wel respons gehad. In sommige gevallen was de woning al verhuurd of waren er al teveel reacties binnen. Tip voor andere mensen: Mail de verhuurder waarom je graag de woning wil en zorg dat er een duidelijk beeld geschept wordt. Maakt een wereld van verschil. Steek er ook wat moeite in en ga er dagelijks voor zitten. Bij nieuwe advertenties had ik soms de volgende dag/avond een bezichtiging geregeld.

    Door: Annelotte25-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Aanrader!!!!

    Betrouwbare site!!!

    Een paar x heb ik niks gehoord maar toen kreeg ik de tip van de klantenservice om bepaalde facebook groepen te volgen en mijn reacties aan te passen., Op deze manier was ik vaak een van de eerste.

    Dus ik tijdens werk of op de fiets snel stoppen en een bericht typen als er een nieuwe woning gepubliceerd wordt.

    Dit heeft vruchten afgeworpen!! Over 2 weken eindelijk een zelfstandige woonruimte!! EIndelijk!!!

    Tip for Huurflits: Werk aan snellere communicatie vanuit de verhuurder! Soms moest ik erg lang wachten.

    Door: Limei18-03-2019
    Rachana22-04-2020

    Hoe zou de reactie dan geformuleerd moeten worden?

    Gerson11-08-2020

    Moet je dan gaan vloeken pfff schiet niet op op zon manier zelfs andere sites heb ik reactie van gehad.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    account

    Hele fijne site om huurwoningen te zoeken.

    Er is een goed overzicht van huurwoningen in mijn regio. Het is soms alleen niet helemaal duidelijk of de advertentie van een particulier of makelaar is.

    Als tip kan ik geven dat je goed jezelf moet presenteren tegenover verhuurders. Je krijgt veel sneller een reactie als je correcte gegevens mee stuurt is mijn ervaring. Als student is er veel competitie dus zorg dat je een borgsteller hebt!

    Al met al de moeite waard. Na diverse bezichtigingen kan ik volgende maand ein-de-lijk verhuizen

    Door: Alina23-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    20 euro voor kunnen bieden

    Gewoon een grote oplichting je gaat hier nooit een huis op krijgen.

    Door: Richard16-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Premium

    Premium aangeschaft maar de website is zo'n rommeltje, kan niet reageren. ik heb contact gehad met de klantenservice en na ik mijn betaalbewijzen had gestuurd geen enkele reactie meer vernomen. Ik kan dus stikken in het geld dat ik heb betaald voor een niet werkende dienst (fraude) ik kan mijn abbonement niet opzeggen, en krijg waarschijnlijk het geld niet terug. Ik ga hier werk van maken. De reacties die ik hier lees zijn volkomen gelogen, wellicht vals. KOOP GEEN PREMIUM. Blijf verre van deze website.

    Door: R de Regt 26-08-2021
    Huurflits.nl29-08-2021

    Beste Rosario, Je hebt inderdaad contact met ons opgenomen omdat een account blijkbaar niet functioneerde. Vanuit de klantenservice is vervolgens aangeboden om het te herstellen of het account te annuleren. Vervolgens is het account stopgezet en is je lidmaatschapsgeld gewoon teruggestort. Heel jammer dat je vervolgens toch valse uitlatingen doet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    huurflits

    Ik kan na 4 maanden gebruik zeggen dat Huurflits een handige en betrouwbare website is vergeleken andere websites waar ik nep advertenties tegen ben gekomen.

    Het is wel even goed filteren om te kijken wat je kan/wil betalen. Een keer klopte een advertentie niet helemaal maar over het algemeen is de ervaring goed.

    Ik mis wel een kaart optie.

    Veel succes met het zoeken naar een woning.

    Door: William22-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Studio verhuurd via Huurflits

    2 weken geleden een woonruimte aangeboden in Nijmegen. De reacties stroomde binnen in de dagen erna. Hier keuzes uit gemaakt, verschillende bezichtigingen georganiseerd en uiteindelijk een kandidaat geselecteerd.

    Het valt op dat veel mensen niet komen opdagen of niks meer laten horen. Dit is jammer want dan had ik liever kandidaten uitgenodigd die wel komen opdagen. Over de service van Huurflits ben ik tevreden.

    Door: Shari14-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Advertentie geplaatst

    In eerste instantie werd mijn advertentie zonder duidelijke reden afgewezen en verwijderd. Na overleg en het aanvullen van informatie werd de advertentie toch goedgekeurd. Frustrerend maar begrijpelijk omdat ze hier er wel overduidelijk iets aan doen om fraudeurs buiten de deur te houden.

    Binnen enkele dagen tientallen reacties ontvangen en bezichtigingen gepland.

    Door: Amstel12-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Woning te huur aangeboden

    Onze woning is snel verhuurd via een advertentie op Huurflits. De reacties stroomde binnen.

    Helaas hebben we wel een hoop mensen teleur moeten stellen. Ook gaf het formulier om een woning te verhuren een vervelende fout waardoor er ondersteuning nodig was om de advertentie geplaatst te krijgen. Het is aan te raden om hier naar te kijken.

    Door: Wilfred18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    geen

    slecht gaat alleen om het geld doen niks voor je 19 euro alleen een incasso sturen naar een adres waar je niet woont en geen reactie(logies als je er niet woont)gelijk 40 euro extra rekenen.

    Door: John23-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    huurflits account

    Heb snel iets gevonden

    Door: J. Pietens27-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    abbo op huurflits

    Ik heb zeker 6 woningen mogen bezichtigen en heb nu een woning dus ben tevreden. De verhuurders zelf zijn niet altijd even duidelijk of spraakzaam. Met een paar reacties kom je er niet of je moet geluk hebben.

    Door: vd plas24-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Huurflits Premium

    Slechte weergave van de website. Woningen zullen vast prima zijn maar als ik niet eens de kans krijg om fatsoenlijk een woning aan te klikken heb ik er niet veel aan. Ga hier zeker geen tweede premium code aanschaffen.

    Door: Steven Lambregts09-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    huurflits account

    Veel aanbod, aardige klantenservice. Je kunt via dit platform verhuurders mailen en berichten terug ontvangen. Soms onredelijk hoge prijzen en vragen verhuurders net iets teveel prive informatie naar mijn zin. Ik heb via huurflits genoeg kansen gehad en uiteindelijk iets gevonden.

    Door: Joris19-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Account

    Vanwege gezinsuitbreiding op zoek gegaan en een nieuw appartement gevonden via deze site. Heel fijn dat er toch websites tussen zitten waar je ook daadwerkelijk kans maakt op een woning in plaats van jaren zoeken zonder resultaat.

    Door: Anna14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    maand lidmaatschap

    Ik heb het nu twee week en heb alleen maar woningen gezien die dagen eerder ook al online stonden op gratis sites als Pararius.

    Door: Yfke van der Ploeg13-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Advertentie via huurflits

    Deze dienst voor iedereen die iets wil verhuren werkt uitstekend. Onze advertentie stond de volgende ochtend online en gedurende de dag hebben wij erg leuke berichten ontvangen waaruit nu bezichtigingen voorvloeien.

    Door: Geertje10-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Huurflits acccount

    Wij hebben een leuke woning gevonden via deze website. Dagelijkse alerts zijn behulpzaam

    Door: Alicja14-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Premium

    Opzich wel een aantal interessante woningen, nooit reactie gehad. Meteen weer opgezegt

    Door: Joel30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Huurflits een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 73 ervaringen geplaatst over Huurflits. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 78% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Huurflits actief?

    Huurflits is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Huurflits gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.