NederlandReview

    Ervaringen Huizenmarkt.nl

    Huizenmarkt.nl is een online platform waarop huurders en verhuurders elkaar ontmoeten. Huurders komen hier, omdat ze opzoek zijn naar een leuke en gezellige huurwoning. Verhuurders komen hier om hun woning te 
    verhuren. Vaak met als voordeel dat ze op deze manier geen fee hoeven te betalen aan een makelaar. Dit scheelt zo aanzienlijk in de kosten. Wanneer je bezitter bent van een woning die je wilt verhuren, kan het dus zeker interessant en ook financieel voordeliger zijn om de woning zelf te verhuren via huizenmarkt.nl inplaats van via een makelaar. Het nadeel is natuurlijk dat je zelf alles moet regelen, maar het scheelt enorm in de kosten. Check wel altijd goed met welke huurder je in zee gaat, voordat je een huurcontract met iemand afsluit. 

    Diensten van Huizenmarkt.nl
    Huizenmarkt indexeert dagelijkse duizenden woningen die te huur staan in Nederland. Wanneer je een compleet overzicht wilt van huurwoningen die beschikbaar zijn in Nederland, dan kun je deze vinden op dit online platform. Ook wordt er meerdere malen per dag gekeken of een woning daadwerkelijk nog te huur is. Zodra een woning verhuurd is, dan verdwijnt deze van de website. 

    Via de website, kun je direct in contact komen met de verhuurder. Zodra je een leuke woning ziet op de website en een premium lidmaatschap hebt, kun je dus direct aan de eigenaar of verhuurder laten weten dat je geinteresseerd bent en eventueel zelfs gelijk een bezichtiging inplannen. 

    Zoeken naar woningen
    Daarnaast heb je de mogelijkheid om een zoekprofiel in te stellen. Hiermee wordt je dagelijks op de hoogte gehouden met nieuwe woningen die voldoen aan jou zoekprofiel. Op deze manier is de kans groot dat jij als eerste reageert op de woning en je dus ook kunt gaan huren. Dit is natuurlijk erg handig, zeker in de grote steden is er veel vraag naar huurwoningen binnen een bepaalde prijsklasse, wat je dan merkt is dat woningen vaak heel snel verhuurd worden. Het is dan dus taak om er snel bij te zijn en te zorgen dat je als één van de eerste reageert op een woning. De updates met nieuwe woningen, ontvang je dagelijks via e-mail. Als je niet dagelijks updates wilt ontvangen met nieuwe huurwoningen, dan kun je de updates voor nieuwe huurwoningen ook uitschakelen. Je kunt dan zelf via de website checken of er geschikt aanbod is. 

    Als je niks kunt vinden, is er ook de mogelijkheid om een oproepje te plaatsen. Met een oproepje, kun je kenbaar maken dat je een woning zoekt in een bepaalde regio en vermeld daarbij je wensen. Verhuurders hebben dan de mogelijkheid om contact met je op te nemen en een aanbod te doen. Dit kan goed werken in steden waar het aanbod van huurwoningen laag is en de vraag hoog. Sommige verhuurders zijn best kritisch, wie ze als huurder willen. Het is daarom belangrijk om jezelf als het waren echt de verkopen als een leuk en netjes persoon, oftewel een nette huurder. De kans is dan aanzienlijk groter dat een verhuurder jou eruit pikt en je een huurwoning aanbiedt.

    Heb jij ervaringen met Huizenmarkt.nl? Laat dan hier je review en beoordeling achter!

    Benieuwd naar de diensten van Huizenmarkt.nl? Lees hier reviews van huiseigenaren en huurders over het (ver)huren van woningen

    Huizenmarkt.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (62)

    9,2
    97% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9

    Service

    9,4

    Prijs

    8,6

    Leveren

    9,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goed website

    Ivan12-07-2018

    Helpt goed en heb een huis

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    lijkt wel een snoepwinkel

    DN9020-06-2018

    lijkt wel een snoepwinkel lekker rondkijken naar nieuw huizen jammer dat meeste ontbetaalbaar is geworden zou graag naar amsterdam verhuizen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    is goed

    JJ26-05-2018

    Betrouwbare site die werkt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goed: veel huizen en actueel aanbod

    010FR19-05-2018

    Goede website met actueel aanbod. Andere site was misleidend met verouderd aanbod dus fijn dat ze het hier wel bijhouden. Het beste is wel denk ik wel al in de ochtend reageren op de nieuwe huizen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Veel huizenaanbod

    Frans15-05-2018

    Veel huizenaanbod en je kan gemakkelijk contacten leggen en bezichtigingen inplannen direct met de verhuuder.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ff sportschool abonnement opzeggen en verhuizen dan

    Dien26-04-2018

    Het heeft ff geduurd, maar krege een leuke woning doorgestuurd per mail. Snelle terugkoppeling van de verhuurder gehad en alles vlot in orde geregeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gelukt hier

    Guusje13-04-2018

    Het is ons gelukt om hier een huis te vinden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goed en handig

    Kora10-04-2018

    huurwoning gevonden hier

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    thanks

    Mr. Green04-04-2018

    Veel huisen die je direct bij de eigenaar kan huren. Geslaagd hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goedkoop huisje gevonden

    Berend29-03-2018

    Huisje gevonden met een snackbar om hoek! Helemaal top, ik weet wel waar ik de rest van de week ga eten hahaha

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    klacht opgelost en woning gevonden

    Tim28-03-2018

    Huizenmarkt.nl heeft me klacht netjes opgelost. Me betaling was niet goed gegaan omdat ik op mobiel met slecht internet zat dus ze hebben we me account geactiveerd. Behulpzame klantenservice die klachten oplost snel dus goede ervaring bij een ongeluk. Nou is het feit dat ik geen klachten heb natuurlijk niet de reden dat ik positief ben. Mijn ervaring met huizenmarkt.nl is goed omdat ik een woning heb gevonden via hier. Ik had eerst een gratis account en pas betaald toen ik een woning binnenkreeg via mail die ik wilde huren.
    Samenvatting: klacht netjes opgelost en woning gevonden via huizenmarkt.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goede review

    Jeroen27-03-2018

    de site huizenmarkt is goed. ik heb hier me nieuwe huis gevonden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    betrouwbaar en goede service

    Ferry22-03-2018

    De site is goed met woningen die gecontroleerd zijn of ze nog te huur zijn. De klantendienst heeft me geholpen met vragen die ik had. Het belangrijkst is dat ik hier een woning heb gevonden en ben daarom blij met huizenmarkt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed!

    Hannie17-03-2018

    De website is goed, hier mijn nieuwe huis gehuurd !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    good service but not english website

    Natya15-03-2018

    For not from Netherlands it is difficult to use the website. Please make english version!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    dure huizen maar wel wat gevonden

    Dina12-03-2018

    De meeste huizen zijn duur op huizenmarkt.nl want het is vrije sector. Ik heb hier uiteindelijk wel een betaalbare woning kunnen vinden die ik via email binnenkreeg en binnen me budget was. Het is een site waar je makkelijk iets kan vinden denk ik als je tenminste wel een inkomen hebt of een garantstelling kan regelen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    geen oplichting tenminste zoals sommige andere sites

    Richard08-03-2018

    Hier tenminste antwoord op je vragen aan de klantenservice en word je geholpen. Het is niet makkelijk iets te vinden hier want had vaak meerdere mensen die op de bezichtiging komen. Verder wel een site die te vertrouwen is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    woning gevonden

    Annemariw06-03-2018

    De website werkt en het is overzichtelijk zoeken. Fijne website om te gebruiken en redelijke prijs maar gratis was beter geweest.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    kamer gevonden hier

    Roosje25-02-2018

    Na best een tijd zoeken hier een kamer gevonden
    Reageer op de nieuwste zo snel mogelijk dan maak je de meeste kans.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    deze website is goed

    Jules12-02-2018

    De website is egt goed en heft mij snel aan een huis geholpe. thanks huizenmarkt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top!

    Thomas10-02-2018

    Gemakkelijk een woning gevonden hier. Erg tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Veel huizen!

    Jamy08-02-2018

    Goede website, veel huizen en snel contact leggen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    nieuw huis gevonden

    Tamara06-02-2018

    Binnen een maand na me ingeschreven te hebben een huis gevonden! Erg tevreden over huizenmarkt en blij met me nieuwe huis!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Yess woning gevonden

    Louise01-02-2018

    Goede website waar je makkelijk iets via kan huren!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    klachten goed opgelost

    Pauline28-01-2018

    Kreeg niet meteen een reactie terug van de aanbieder. Klantenservice heeft me uitgelegd hoe de site werkt met allemaal verschillende aanbieders, heb uiteindelijk gelukkig een andere woning kunnen huren via de website.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    fijne website

    Lucy25-01-2018

    Niet eerder gebruik gemaakt van deze website maar geen klachten over deze site. Werkt zoals hoort en heb een woning.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    een handige website

    W. Dekker22-01-2018

    Een website die makkelijk en intuitief werkt zodat het zoeken gemakkelijk gaat. Een aanrader als je een huurwoning zoekt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    woning gevonden via huizenmarkt.nl

    B. van der Veen07-01-2018

    Een woning zoeken vind ik zelf erg stressvol dus ik ben blij dat het via huizenmarkt.nl goed verlopen is. Gewoon reageren op woningen lekker recht toe recht aan. Top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    verslavende site

    Jeroen06-01-2018

    Lekker rondkijken wat er te huur is Nederland, best wel verslavend! en natuurlijk wat voor mezelf gezocht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goede ervaring met deze site

    Veronique05-01-2018

    Je kan eerst je gratis aanmelden en rondkijken. Om te reageren moet je wel betalen maar voor 2 tientjes onbeperkt reageren valt mee dus prima. Heb me woning gevonden hier na ongeveer anderhalve maand.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    eindelijk succes!

    Denise03-01-2018

    Ik heb op huizenmarkt.nl me huurhuis gevonden. Zo blij dat ik wat heb nu eindelijk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    klachten snel geholpen

    Shopping Queen02-01-2018

    Ik had een vraag over een betaling die me fout leek te gaan. Dit werd snel opgelost gelukkig door de jongen van de klantenservice. Het zoeken naar woningen op de site is simpel, gewoon zoals google eigenlijk. Reageren kan makkelijk via een formuliertje invullen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Woning gevonden via huizenmarkt

    P. Koster29-12-2017

    Goede website met veel aanbod. Een aanrader als je geen makelaar wilt betalen om te zoeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Complete site

    Gerard28-12-2017

    De website werkt zoals het hoort. Gemakkelijk om in contact te komen met verhuurders via dit plqtform.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    meeste aanbod wel erg duur

    Sander21-12-2017

    Het meeste aanbod op huizenmarkt.nl is toch wel voor de rijke mensen met een gemiddeld huurprijs in Amsterdam van 2000 euro! Er staat gelukkig ook wel minder duur aanbod op maar goedkoop is het niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    tenminste betrouwbaar deze site

    yusuf19-12-2017

    Moet op een andere site betalen voor een abonnement en ook nog per bericht, dit eerlijker in ieder geval.
    Veel verhuurders een bericht sturen dan heb je snel wat gevonden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Huizenmarkt review

    Erwin17-12-2017

    Volgens mij wel de grootste site van Nederland qua huuraanbod. Goede site!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    nieuw huis dankzij huizenmarkt

    Kamen17-12-2017

    Bedankt voor de hulp, heb via deze site een woning gehuurd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    woning gevonden

    Sarah16-12-2017

    Me eerste rijtjeshuis gevonden! eindelijk een grote woning voor ons en weg uit de stad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    mijn review van huizenmarkt.nl

    Youri15-12-2017

    Had niet echt een woning op het oog nog dus heb uiteindelijk op veel gereageerd. Binnen 1.5 maand nieuw huurcontract getekend dus geen klachten behalve dat je teveel email krijgt steeds met nieuwe huizen en dat sommige verhuurders niet zo snel reageren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    goed!

    020Strijder14-12-2017

    Deze site heeft me aan kamer geholpen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    de gok maar genomen

    Thijs13-12-2017

    Hou er niet zo van om te moeten betalen voor zoiets maar huizenmarkt.nl heeft wel veel aanbod. Ik heb in totaal iets van 10 berichten verstuurd en moet zeggen dat niet iedereen even snel terugreageerd maar het is een soort marktplaats dus daar hield ik rekening mee. Uiteindelijk met 1 particulier en een soort investeerderbedrijf contact gehad over een appartement en via de particulier wat kunnen huren omdat die wat makkelijker was met alles.
    Mijn ervaring met huizenmarkt.nl is positief maar het is dus geen woningbemiddelaar maar meer zoiets als marktplaats dus daar moet je wel rekening mee houden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    best moeilijk wat vinden

    Jojanneke12-12-2017

    Erg veel aanbod allemaal maar dan moet je wel 3 keer modaal verdienen ofzo om zoiets te kunnen betalen zo duur.
    Jammer dat de huurprijzen zo gestegen zijn in nederland. Ik huur nu iets op 30 minuten fietsen van de stad, scheelt me de helft bijna qua prijs. Klantenservice heeft me goed geholpen met de vragen die ik had over de website.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    woning gevonden

    Boerinnetje09-12-2017

    Deze site werkt goed! snel een woning gevonden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    veel huurwoningen te vinden

    T. de Jong08-12-2017

    Mijn review:
    de website huizenmarkt.nl vind ik niet zo heel overzichtelijk maar het aanbod is erg groot. Ik vind de kosten redelijk opzich, een stuk goedkoper dan dat je een makelaar betaald voor een zoekopdracht.
    Merk wel dat je snel moet reageren: had vorige maandag 3 woningen bij me favorieten opgeslagen om in het weekend even rustug op te reageren maar daarvan waren er 2 al weg. Reageer dus meteen als je iets leuks ziet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    veel woningen aangeboden gekregen

    Laura 06-12-2017

    Na inschrijven kreeg ik meteen veel woningen aangeboden via huizenmarkt.nl
    Het is wel soms iets teveel van het goede dat je voor elk huis een apart mailtje krijgt maar verder geen klachten daarover ,alleen maar mooi zoveel aanbod! Verder goed contact gehad met de klantenservice, alleen jammer dat huizenmarkt.nl geen telefoonnummer heeft voor klanten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    goed contact met klantenservice

    Cynthia05-12-2017

    Ik ben huizenmarkt.nl heel erg dankbaar omdat ze mij hebben geholpen met het vinden van een woning die rolstoelvriendelijk is en waar ik zelfstandig kan wonen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Veel te duur!

    Nico04-12-2017

    Echt niet normaal meer die huurprijzen. Onbetaalbaar voor de gewone man!
    En dan te bedenken dat ze al die gelukszoekers die naar nederland komen gratis een woning geven !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    snel contact wel slechte website

    Jarosław01-12-2017

    Ik woon in Nederland voor werk nu maar de website houd geen rekening met mensen die niet in Nederland wonen!!
    Ik heb een ander adres in nederland ingevult voor registratie toen werkte het.
    Contact via de website ging goed ik heb een woning nu.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Bedankt

    L.29-11-2017

    Dure prijzen maar dat weet je in de vrije sector dus zal daar niet over klagen :) . Bedankt voor het helpen aan een woning!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    meer gericht op appartementen en kamers

    Marius29-11-2017

    Verreweg meeste aanbod is toch wel appartementen en kamers in de grote steden. Opzich logisch misschien omdat daar de meeste vraag is maar wij wilden juist weg uit de stad. Het zou mooi zijn als er makkelijker gesorteerd kan worden op woonhuizen die niet zo in het centrum liggen maar wat landelijker. Bezichtigingen inplannen ging makkelijk gelukkig dan weer, zal wel komen omdat iedereen in de stad wilt wonen verder.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    goede website

    Luciano27-11-2017

    Las voornamelijk positieve reviews dus heb een premium account genomen.
    De site zelf vind ik niet zo prettig werken maar heb een woning gevonden dus goede site!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    huizenmarkt.nl

    Rosanne26-11-2017

    Ik heb een premium account genomen bij Huizenmarkt.nl en mijn ervaring was positief. Het is wel echt belangrijk merk ik dat je snel reageert op de nieuwe woningen want je bent niet de enige die de site gebruikt.
    Las eerder al de tip van iemand om 's ochtends de site te checken en reacties te versturen. Dit heb ik ook gedaan met succes.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed

    Karim25-11-2017

    Ik heb een huis gevonden op huizenmarkt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    ervaring met huizenmarkt.nl

    Gerard24-11-2017

    Eerst onder ander via marktplaats zelf geprobeerd wat te vinden, maar als je niet woont in Amsterdam en niemand kent dan kan je ook niet via via iets regelen en dan moet je toch verder kijken.
    Het is me gelukt om via huizenmarkt.nl bezichtigingen te plannen en een kamer te huren, hoewel ik niet goedkoop huur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima

    Daan23-11-2017

    huis in utrecht gevonden :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Klachten snel opgelost

    Bloem22-11-2017

    Normaal ben ik niet van de klachten maar had me geregistreerd en account bleek door een foutje niet correct te werken en kreeg mails van een verkeerde plaats.
    Dit was gelukkig snel gecorrigeerd na contact met de klantenservice en ook advies gekregen voor het zoeken.

    Beste is elke dag 's ochtends al de site checken om iets te vinden en snel te reageren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    mijn ervaring en beoordeling

    M.van Dijk20-11-2017

    Mijn recensie van huizenmarkt.nl:

    Positieve punten van huizenmarkt.nl:
    Woning gevonden!
    Behulpzame klantenservice via email
    Veel mails met nieuw aanbod

    Klachten over huizenmarkt.nl:
    Ik vind de prijs aan de hoge kant
    Geen telefonische hulp
    Site is soms niet duidelijk

    Al met al geef ik huizenmarkt.nl een duim omhoog en kan ik deze site aanraden omdat deze me aan een woning geholpen heeft en dus zijn werk heeft gedaan.

    M. van Dijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    geen klachten maar...

    Lonneke19-11-2017

    heb geen klachten ofzo maar waarom is dit niet gewoon gratis vanuit de overheid?! Doen verder wel wat belooft maar vind dat dit gewoon gratis moet zijn!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    review

    Sonja17-11-2017

    Na 2 weken lang op ongeveer alle kamers in utrecht binnen mijn budget te hebben gereageerd iets gevonden!
    Soms staat er wel weinig info maar beter dan kamernet waar je per bericht betaald.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    my review

    Eva16-11-2017

    I think it should be easier to register from another country and site should be also english.
    Support speaks english but site should be also for expats and easier to use.
    Found an appartment so in the end all good.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    goede website

    Mitchel02-11-2017

    Kon weinig recensies vinden over huizenmarkt. Lees dit normaal altijd wel, nu de gok maar gewoon genomen en na een paar weken een hele mooie woning gevonden die aan mij wensen voldoet. Toppie allemaal bedankt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Huizenmarkt.nl

    Uw beoordeling