Ervaringen Huizenmarkt.nl

Huizenmarkt.nl is een online platform waarop huurders en verhuurders elkaar ontmoeten. Huurders komen hier, omdat ze opzoek zijn naar een leuke en gezellige huurwoning. Verhuurders komen hier om hun woning te
verhuren. Vaak met als voordeel dat ze op deze manier geen fee hoeven te betalen aan een makelaar. Dit scheelt zo aanzienlijk in de kosten. Wanneer je bezitter bent van een woning die je wilt verhuren, kan het dus zeker interessant en ook financieel voordeliger zijn om de woning zelf te verhuren via huizenmarkt.nl inplaats van via een makelaar. Het nadeel is natuurlijk dat je zelf alles moet regelen, maar het scheelt enorm in de kosten. Check wel altijd goed met welke huurder je in zee gaat, voordat je een huurcontract met iemand afsluit.

Diensten van Huizenmarkt.nl

Huizenmarkt indexeert dagelijkse duizenden woningen die te huur staan in Nederland. Wanneer je een compleet overzicht wilt van huurwoningen die beschikbaar zijn in Nederland, dan kun je deze vinden op dit online platform. Ook wordt er meerdere malen per dag gekeken of een woning daadwerkelijk nog te huur is. Zodra een woning verhuurd is, dan verdwijnt deze van de website.

Via de website, kun je direct in contact komen met de verhuurder. Zodra je een leuke woning ziet op de website en een premium lidmaatschap hebt, kun je dus direct aan de eigenaar of verhuurder laten weten dat je geinteresseerd bent en eventueel zelfs gelijk een bezichtiging inplannen.

Zoeken naar woningen

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een zoekprofiel in te stellen. Hiermee wordt je dagelijks op de hoogte gehouden met nieuwe woningen die voldoen aan jou zoekprofiel. Op deze manier is de kans groot dat jij als eerste reageert op de woning en je dus ook kunt gaan huren. Dit is natuurlijk erg handig, zeker in de grote steden is er veel vraag naar huurwoningen binnen een bepaalde prijsklasse, wat je dan merkt is dat woningen vaak heel snel verhuurd worden. Het is dan dus taak om er snel bij te zijn en te zorgen dat je als één van de eerste reageert op een woning. De updates met nieuwe woningen, ontvang je dagelijks via e-mail. Als je niet dagelijks updates wilt ontvangen met nieuwe huurwoningen, dan kun je de updates voor nieuwe huurwoningen ook uitschakelen. Je kunt dan zelf via de website checken of er geschikt aanbod is.

Als je niks kunt vinden, is er ook de mogelijkheid om een oproepje te plaatsen. Met een oproepje, kun je kenbaar maken dat je een woning zoekt in een bepaalde regio en vermeld daarbij je wensen. Verhuurders hebben dan de mogelijkheid om contact met je op te nemen en een aanbod te doen. Dit kan goed werken in steden waar het aanbod van huurwoningen laag is en de vraag hoog. Sommige verhuurders zijn best kritisch, wie ze als huurder willen. Het is daarom belangrijk om jezelf als het waren echt de verkopen als een leuk en netjes persoon, oftewel een nette huurder. De kans is dan aanzienlijk groter dat een verhuurder jou eruit pikt en je een huurwoning aanbiedt.

Heb jij ervaringen met Huizenmarkt.nl? Laat dan hier je review en beoordeling achter!

Benieuwd naar de diensten van Huizenmarkt.nl? Lees hier reviews van huiseigenaren en huurders over het (ver)huren van woningen

Huizenmarkt.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (67)

9,2
97% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8,8

Service

9,4

Prijs

8,6

Leveren

9,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Prima website

Woning gevonden uiteindelijk hier, geen klachten behalve jammer dat het betaalt is.

Door: Jeroen19-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

klachten netjes opgelost

De klantenservice heeft me netjes geholpen toen me account niet actief was na betalen en me klacht goed opgelost. Het is gemakkelijk zoeken maar je kunt wel het beste op de nieuwste woningen reageren om de rest voor te zijn

Door: Simone30-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

het werkt goed

je kanmakkelijk reageren en kijken inplannen naar een wonig

Door: Jerry23-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

goed geholpen

Goed geholpen met de zoektocht, de nieuweste woningen komen per email binnen dus ideaal je hoeft niks zelf te zoeken.

Door: Dani17-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

huizenmarkt.nl bedankt!

Een site het waarmaakt en het tenminste makkelijk is om iets in te plannen qua bezichtiging. Een aanrader!

Door: Wijnand10-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goed website

Helpt goed en heb een huis

Door: Ivan12-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

lijkt wel een snoepwinkel

lijkt wel een snoepwinkel lekker rondkijken naar nieuw huizen jammer dat meeste ontbetaalbaar is geworden zou graag naar amsterdam verhuizen

Door: DN9020-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

is goed

Betrouwbare site die werkt!

Door: JJ26-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

goed: veel huizen en actueel aanbod

Goede website met actueel aanbod. Andere site was misleidend met verouderd aanbod dus fijn dat ze het hier wel bijhouden. Het beste is wel denk ik wel al in de ochtend reageren op de nieuwe huizen.

Door: 010FR19-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Veel huizenaanbod

Veel huizenaanbod en je kan gemakkelijk contacten leggen en bezichtigingen inplannen direct met de verhuuder.

Door: Frans15-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

ff sportschool abonnement opzeggen en verhuizen dan

Het heeft ff geduurd, maar krege een leuke woning doorgestuurd per mail. Snelle terugkoppeling van de verhuurder gehad en alles vlot in orde geregeld.

Door: Dien26-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Gelukt hier

Het is ons gelukt om hier een huis te vinden.

Door: Guusje13-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

goed en handig

huurwoning gevonden hier

Door: Kora10-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

thanks

Veel huisen die je direct bij de eigenaar kan huren. Geslaagd hier!

Door: Mr. Green04-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

goedkoop huisje gevonden

Huisje gevonden met een snackbar om hoek! Helemaal top, ik weet wel waar ik de rest van de week ga eten hahaha

Door: Berend29-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

klacht opgelost en woning gevonden

Huizenmarkt.nl heeft me klacht netjes opgelost. Me betaling was niet goed gegaan omdat ik op mobiel met slecht internet zat dus ze hebben we me account geactiveerd. Behulpzame klantenservice die klachten oplost snel dus goede ervaring bij een ongeluk. Nou is het feit dat ik geen klachten heb natuurlijk niet de reden dat ik positief ben. Mijn ervaring met huizenmarkt.nl is goed omdat ik een woning heb gevonden via hier. Ik had eerst een gratis account en pas betaald toen ik een woning binnenkreeg via mail die ik wilde huren.
Samenvatting: klacht netjes opgelost en woning gevonden via huizenmarkt.nl

Door: Tim28-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

goede review

de site huizenmarkt is goed. ik heb hier me nieuwe huis gevonden.

Door: Jeroen27-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

betrouwbaar en goede service

De site is goed met woningen die gecontroleerd zijn of ze nog te huur zijn. De klantendienst heeft me geholpen met vragen die ik had. Het belangrijkst is dat ik hier een woning heb gevonden en ben daarom blij met huizenmarkt.

Door: Ferry22-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Goed!

De website is goed, hier mijn nieuwe huis gehuurd !

Door: Hannie17-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

good service but not english website

For not from Netherlands it is difficult to use the website. Please make english version!

Door: Natya15-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

dure huizen maar wel wat gevonden

De meeste huizen zijn duur op huizenmarkt.nl want het is vrije sector. Ik heb hier uiteindelijk wel een betaalbare woning kunnen vinden die ik via email binnenkreeg en binnen me budget was. Het is een site waar je makkelijk iets kan vinden denk ik als je tenminste wel een inkomen hebt of een garantstelling kan regelen.

Door: Dina12-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

geen oplichting tenminste zoals sommige andere sites

Hier tenminste antwoord op je vragen aan de klantenservice en word je geholpen. Het is niet makkelijk iets te vinden hier want had vaak meerdere mensen die op de bezichtiging komen. Verder wel een site die te vertrouwen is.

Door: Richard08-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

woning gevonden

De website werkt en het is overzichtelijk zoeken. Fijne website om te gebruiken en redelijke prijs maar gratis was beter geweest.

Door: Annemariw06-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

kamer gevonden hier

Na best een tijd zoeken hier een kamer gevonden
Reageer op de nieuwste zo snel mogelijk dan maak je de meeste kans.

Door: Roosje25-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

deze website is goed

De website is egt goed en heft mij snel aan een huis geholpe. thanks huizenmarkt!

Door: Jules12-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top!

Gemakkelijk een woning gevonden hier. Erg tevreden.

Door: Thomas10-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Veel huizen!

Goede website, veel huizen en snel contact leggen.

Door: Jamy08-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

nieuw huis gevonden

Binnen een maand na me ingeschreven te hebben een huis gevonden! Erg tevreden over huizenmarkt en blij met me nieuwe huis!

Door: Tamara06-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Yess woning gevonden

Goede website waar je makkelijk iets via kan huren!

Door: Louise01-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

klachten goed opgelost

Kreeg niet meteen een reactie terug van de aanbieder. Klantenservice heeft me uitgelegd hoe de site werkt met allemaal verschillende aanbieders, heb uiteindelijk gelukkig een andere woning kunnen huren via de website.

Door: Pauline28-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

fijne website

Niet eerder gebruik gemaakt van deze website maar geen klachten over deze site. Werkt zoals hoort en heb een woning.

Door: Lucy25-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

een handige website

Een website die makkelijk en intuitief werkt zodat het zoeken gemakkelijk gaat. Een aanrader als je een huurwoning zoekt.

Door: W. Dekker22-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

woning gevonden via huizenmarkt.nl

Een woning zoeken vind ik zelf erg stressvol dus ik ben blij dat het via huizenmarkt.nl goed verlopen is. Gewoon reageren op woningen lekker recht toe recht aan. Top!

Door: B. van der Veen07-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

verslavende site

Lekker rondkijken wat er te huur is Nederland, best wel verslavend! en natuurlijk wat voor mezelf gezocht.

Door: Jeroen06-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

goede ervaring met deze site

Je kan eerst je gratis aanmelden en rondkijken. Om te reageren moet je wel betalen maar voor 2 tientjes onbeperkt reageren valt mee dus prima. Heb me woning gevonden hier na ongeveer anderhalve maand.

Door: Veronique05-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

eindelijk succes!

Ik heb op huizenmarkt.nl me huurhuis gevonden. Zo blij dat ik wat heb nu eindelijk!

Door: Denise03-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

klachten snel geholpen

Ik had een vraag over een betaling die me fout leek te gaan. Dit werd snel opgelost gelukkig door de jongen van de klantenservice. Het zoeken naar woningen op de site is simpel, gewoon zoals google eigenlijk. Reageren kan makkelijk via een formuliertje invullen.

Door: Shopping Queen02-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Woning gevonden via huizenmarkt

Goede website met veel aanbod. Een aanrader als je geen makelaar wilt betalen om te zoeken.

Door: P. Koster29-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Complete site

De website werkt zoals het hoort. Gemakkelijk om in contact te komen met verhuurders via dit plqtform.

Door: Gerard28-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

meeste aanbod wel erg duur

Het meeste aanbod op huizenmarkt.nl is toch wel voor de rijke mensen met een gemiddeld huurprijs in Amsterdam van 2000 euro! Er staat gelukkig ook wel minder duur aanbod op maar goedkoop is het niet.

Door: Sander21-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

tenminste betrouwbaar deze site

Moet op een andere site betalen voor een abonnement en ook nog per bericht, dit eerlijker in ieder geval.
Veel verhuurders een bericht sturen dan heb je snel wat gevonden.

Door: yusuf19-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Huizenmarkt review

Volgens mij wel de grootste site van Nederland qua huuraanbod. Goede site!

Door: Erwin17-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

nieuw huis dankzij huizenmarkt

Bedankt voor de hulp, heb via deze site een woning gehuurd.

Door: Kamen17-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

woning gevonden

Me eerste rijtjeshuis gevonden! eindelijk een grote woning voor ons en weg uit de stad.

Door: Sarah16-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

mijn review van huizenmarkt.nl

Had niet echt een woning op het oog nog dus heb uiteindelijk op veel gereageerd. Binnen 1.5 maand nieuw huurcontract getekend dus geen klachten behalve dat je teveel email krijgt steeds met nieuwe huizen en dat sommige verhuurders niet zo snel reageren.

Door: Youri15-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

goed!

Deze site heeft me aan kamer geholpen!

Door: 020Strijder14-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

de gok maar genomen

Hou er niet zo van om te moeten betalen voor zoiets maar huizenmarkt.nl heeft wel veel aanbod. Ik heb in totaal iets van 10 berichten verstuurd en moet zeggen dat niet iedereen even snel terugreageerd maar het is een soort marktplaats dus daar hield ik rekening mee. Uiteindelijk met 1 particulier en een soort investeerderbedrijf contact gehad over een appartement en via de particulier wat kunnen huren omdat die wat makkelijker was met alles.
Mijn ervaring met huizenmarkt.nl is positief maar het is dus geen woningbemiddelaar maar meer zoiets als marktplaats dus daar moet je wel rekening mee houden.

Door: Thijs13-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

best moeilijk wat vinden

Erg veel aanbod allemaal maar dan moet je wel 3 keer modaal verdienen ofzo om zoiets te kunnen betalen zo duur.
Jammer dat de huurprijzen zo gestegen zijn in nederland. Ik huur nu iets op 30 minuten fietsen van de stad, scheelt me de helft bijna qua prijs. Klantenservice heeft me goed geholpen met de vragen die ik had over de website.

Door: Jojanneke12-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

woning gevonden

Deze site werkt goed! snel een woning gevonden.

Door: Boerinnetje09-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

veel huurwoningen te vinden

Mijn review:
de website huizenmarkt.nl vind ik niet zo heel overzichtelijk maar het aanbod is erg groot. Ik vind de kosten redelijk opzich, een stuk goedkoper dan dat je een makelaar betaald voor een zoekopdracht.
Merk wel dat je snel moet reageren: had vorige maandag 3 woningen bij me favorieten opgeslagen om in het weekend even rustug op te reageren maar daarvan waren er 2 al weg. Reageer dus meteen als je iets leuks ziet.

Door: T. de Jong08-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

veel woningen aangeboden gekregen

Na inschrijven kreeg ik meteen veel woningen aangeboden via huizenmarkt.nl
Het is wel soms iets teveel van het goede dat je voor elk huis een apart mailtje krijgt maar verder geen klachten daarover ,alleen maar mooi zoveel aanbod! Verder goed contact gehad met de klantenservice, alleen jammer dat huizenmarkt.nl geen telefoonnummer heeft voor klanten.

Door: Laura 06-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

goed contact met klantenservice

Ik ben huizenmarkt.nl heel erg dankbaar omdat ze mij hebben geholpen met het vinden van een woning die rolstoelvriendelijk is en waar ik zelfstandig kan wonen.

Door: Cynthia05-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Veel te duur!

Echt niet normaal meer die huurprijzen. Onbetaalbaar voor de gewone man!
En dan te bedenken dat ze al die gelukszoekers die naar nederland komen gratis een woning geven !!

Door: Nico04-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

snel contact wel slechte website

Ik woon in Nederland voor werk nu maar de website houd geen rekening met mensen die niet in Nederland wonen!!
Ik heb een ander adres in nederland ingevult voor registratie toen werkte het.
Contact via de website ging goed ik heb een woning nu.

Door: Jarosław01-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Bedankt

Dure prijzen maar dat weet je in de vrije sector dus zal daar niet over klagen :) . Bedankt voor het helpen aan een woning!

Door: L.29-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

meer gericht op appartementen en kamers

Verreweg meeste aanbod is toch wel appartementen en kamers in de grote steden. Opzich logisch misschien omdat daar de meeste vraag is maar wij wilden juist weg uit de stad. Het zou mooi zijn als er makkelijker gesorteerd kan worden op woonhuizen die niet zo in het centrum liggen maar wat landelijker. Bezichtigingen inplannen ging makkelijk gelukkig dan weer, zal wel komen omdat iedereen in de stad wilt wonen verder.

Door: Marius29-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

goede website

Las voornamelijk positieve reviews dus heb een premium account genomen.
De site zelf vind ik niet zo prettig werken maar heb een woning gevonden dus goede site!

Door: Luciano27-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

huizenmarkt.nl

Ik heb een premium account genomen bij Huizenmarkt.nl en mijn ervaring was positief. Het is wel echt belangrijk merk ik dat je snel reageert op de nieuwe woningen want je bent niet de enige die de site gebruikt.
Las eerder al de tip van iemand om 's ochtends de site te checken en reacties te versturen. Dit heb ik ook gedaan met succes.

Door: Rosanne26-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Goed

Ik heb een huis gevonden op huizenmarkt.

Door: Karim25-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

ervaring met huizenmarkt.nl

Eerst onder ander via marktplaats zelf geprobeerd wat te vinden, maar als je niet woont in Amsterdam en niemand kent dan kan je ook niet via via iets regelen en dan moet je toch verder kijken.
Het is me gelukt om via huizenmarkt.nl bezichtigingen te plannen en een kamer te huren, hoewel ik niet goedkoop huur.

Door: Gerard24-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Prima

huis in utrecht gevonden :)

Door: Daan23-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Klachten snel opgelost

Normaal ben ik niet van de klachten maar had me geregistreerd en account bleek door een foutje niet correct te werken en kreeg mails van een verkeerde plaats.
Dit was gelukkig snel gecorrigeerd na contact met de klantenservice en ook advies gekregen voor het zoeken.

Beste is elke dag 's ochtends al de site checken om iets te vinden en snel te reageren.

Door: Bloem22-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

mijn ervaring en beoordeling

Mijn recensie van huizenmarkt.nl:

Positieve punten van huizenmarkt.nl:
Woning gevonden!
Behulpzame klantenservice via email
Veel mails met nieuw aanbod

Klachten over huizenmarkt.nl:
Ik vind de prijs aan de hoge kant
Geen telefonische hulp
Site is soms niet duidelijk

Al met al geef ik huizenmarkt.nl een duim omhoog en kan ik deze site aanraden omdat deze me aan een woning geholpen heeft en dus zijn werk heeft gedaan.

M. van Dijk

Door: M.van Dijk20-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

geen klachten maar...

heb geen klachten ofzo maar waarom is dit niet gewoon gratis vanuit de overheid?! Doen verder wel wat belooft maar vind dat dit gewoon gratis moet zijn!!

Door: Lonneke19-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

review

Na 2 weken lang op ongeveer alle kamers in utrecht binnen mijn budget te hebben gereageerd iets gevonden!
Soms staat er wel weinig info maar beter dan kamernet waar je per bericht betaald.

Door: Sonja17-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

my review

I think it should be easier to register from another country and site should be also english.
Support speaks english but site should be also for expats and easier to use.
Found an appartment so in the end all good.

Door: Eva16-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

goede website

Kon weinig recensies vinden over huizenmarkt. Lees dit normaal altijd wel, nu de gok maar gewoon genomen en na een paar weken een hele mooie woning gevonden die aan mij wensen voldoet. Toppie allemaal bedankt

Door: Mitchel02-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over Huizenmarkt.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)