Hotspot Shield

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hotspot Shield

Als je aan het browsen bent op het internet dan wil je niet altijd dat iedereen zomaar kan zien dat jij op een website zit. Ook de mensen achter een website hoeven niet altijd te weten dat jij er een bezoek hebt gebracht. Een VPN van Hotspot Shield VPN kan je hier wel bij helpen. Maar hoe veilig zal internetten via hun VPN nou echt zijn? Zal je echt geen sporen van je bezoek achterlaten? Zal de software wel zo makkelijk zijn om mee om te gaan? En zal de klantenservice van Hotspot Shield VPN je helpen als er iets mis is met je VPN? Alleen mensen die de VPN van Hotspot Shield VPN al op hun computer hebben geïnstalleerd kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een indruk van dit softwarebedrijf en hun software te krijgen. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien of Hotspot Shield VPN de juiste internetbescherming biedt voor jouw computer.


Over Hotspot Shield VPN

Hotspot Shield VPN is een softwarebedrijf dat softwareoplossingen aanbiedt. Ze willen je graag een veilige en private toegang bieden tot een veilig en open internet. Je moet zonder problemen kunnen verbinden met je social network, streaming diensten, spellen, nieuws en meer. Daarom kun je via hen naar je Facebook, Dropbox, Netflix, BBC, HBO, Skype, WhatsApp, YouTube of Twitter. Ook online shops zoals eBay en Amazon vallen hieronder. Je kan Hotspot Shield VPN op ieder soort apparaat gebruiken. Films kijken op je laptop behoort tot de mogelijkheden maar ook een berichtje sturen naar je vrienden via je smartphone. Hotspot Shield VPN verbergt je IP-adres en daardoor weten mensen achter een netwerk of website zelfs op een openbaar netwerk niet dat je er bent. Mocht iemand je malware willen sturen, dan zal Hotspot Shield VPN je daarvoor waarschuwen. Het programma detecteert spam, malware en andere dingen die niet op je computer thuishoren. Ze hebben ze beschikking over meer dan 2500 servers verspreid over 25 landen.


 


Diensten van Hotspot Shield VPN

Je kunt Hotspot Shield VPN via de website van het bedrijf downloaden en installeren. Als je eenmaal een inlogcode hebt dan kun je die op vijf verschillende apparaten gebruiken. Je kunt het programma dus op je laptop, computer en smartphone zetten. Of je beschermd alle mobiele apparaten in het gezin. Verder is er nog de Hotspot Shield VPN klantenservice die je kan helpen als het programma niet wil installeren of er iets anders mankeert.


Klachten, Complimenten en Tips voor Hotspot Shield VPN

Heb jij ooit wel eens de software van Hotspot Shield VPN op je computer of laptop gehad? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze softwareaanbieder is. Hoe gemakkelijk was het nou echt om de software te downloaden? Wordt je goed beschermd of is er alsnog malware binnen gekomen? En wat voor een soort klantenservice biedt Hotspot Shield VPN aan voor jou en andere klanten? Laat je eigen Hotspot Shield VPN review achter en vertel ons wat jouw mening over dit softwarebedrijf is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)