NederlandReview

  Ervaringen HorecaTraders

  Ben je zoekende naar een distribiteur/leverancier van horeca apparatuur, keukenbenodigdheden voor restaurants, hotels, cafés en andere horecabedrijven? Bekijk wat de klantervaringen bij HorecaTraders zijn. Op deze pagina lees je puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is HorecaTraders?

  HorecaTraders geeft aan leverancier/distributeur te zijn van allerlei soorten horeca apparatuur en keukenbenodigdheden voor hotels, restaurants, cafés en alle andere horecabedrijven en ondernemingen. HorecaTraders stelt normaliter alle horecaproducten op voorraad te hebben. Via de website kun je allereerste een keuze maken uit de volgende categoriesoorten: keukenapparatuur, kleinmateriaal, koelen & vriezen, warmhouden, hygiene, RVS Meubilair, overig en outlet.

  Een kijkje achter de schermen bij Gram! - HorecaTraders

  Landelijk netwerk

  Deze horecaonderneming geeft aan te werken met een landelijk netwerk van eindgebruikers. Daarnaast wordt er samengewerkt met groothandels met betrekking tot horeca, gespecialiseerde horeca dealers, service- en installatiefirma's. HorecaTraders heeft één hoofdvestiging. Deze is gelegen in Heerhugowaard.

  Vragen of feedback

  Heb je een vraag, opmerking, feedback of advies voor dit bedrijf? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de medewerkers van HorecaTraders. Allereerst is er de optie om langs te gaan bij de vestiging in Heerhugowaard. Je kunt daar langs komen voor een kop koffie.

  Telefonisch contact

  Het telefoonnummer is 0727202253. Je kunt dat nummer bellen mocht je liever telefonisch contact prefereren. Verkoop van horeca apparatuur wordt aangestuurd vanuit Heerhugowaard. Deze onderneming heeft geen showroom. Dat is de reden waarom je geen producten kunt komen bezichtigen.

  Verzenden & Retourneren

  Uiteraard zijn er bij deze firma procedures met betrekking tot verzendingen en retourneringen. Deze staan uitvoerig beschreven op de website van HorecaTraders. Je krijgt de levertijd te zien op het moment dat je gaat bestellen. De tarieven voor verzendingen zijn in Nederland € 7,95 en in Belgie € 9,95. Consumenten hebben een afkoelingsperiode die is vastgesteld op 14 dagen. Binnen deze termijn kun je zonder opgaaf van reden je bestelling terug naar HorecaTraders sturen.

  Klachtenregeling

  In de algemene voorwaarden is te lezen dat deze organisatie alles in het werkt stelt om alles goed te regelen. Toch kan het eens voorkomen dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur via de volgende link.

  ODR platform

  Het is sinds 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.

  Betaalmogelijkheden

  Je kunt bij deze in horeca gespecialiseerde firma op verschillende manieren betalen. Zo is het mogelijk om je spullen af te rekenen via iDEAL. Dit is volgens HorecaTraders een vertrouwde, gemakkelijke en veilige manier van online betalen. Je zult afrekenen in een vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen persoonlijke bank. Je kunt ook via een reguliere bankoverschrijving betalen.

  Ontvangst factuur

  Na het moment van het plaatsen van een order zul je een factuur ontvangen. Deze ontvang je in PDF formaat en per e-mail. Andere betaalwijzen die door HorecaTraders worden vermeld zijn bancontant, PayPal, creditcard en achteraf op basis van een nota.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je al bekend met HorecaTraders? Is dit een betrouwbare firma? Welke producten heb je bij deze onderneming aangeschaft? Hoe zijn je algemene bevindingen bij dit bedrijf? Zijn de spullen op tijd bij je afgeleverd? Jouw visie is goud waard. De gebruikers van NederlandReview stellen het zeer op prijs als jij een reactie over dit bedrijf achterlaat op deze pagina.

  HorecaTraders
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  6.8
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  7.8
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HorecaTraders

  Uw beoordeling

  professionele oven

  ZEER nette medewerkers vooral Alberto!!! NOOIT te beroerd om je ALLES rustig uit te leggen.
  EEN dame aan de lijn gehad die duidelijk haar dag niet had, maar dat hebben we allemaal wel eens.
  Dit bedrijf is echt een aanrader!!!

  Door: MGMH Lijesen25-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Saro werkbank

  Zeer fijne ervaring beleefd met HorecaTraders. Had een koelwerkbank besteld die binnen 5 dagen geleverd werd.
  Chauffeur had keurig van te voren gebeld om te zeggen dat hij bijna op locatie was.

  Een aanrader!

  Door: Dominique 07-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Hendi Aluminium Bakplaat

  Voor kerst deze bakplaat besteld. Binnen twee dagen had ik hem in huis. Alles werkt naar toebehoren en ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

  Door: Ramon Prins05-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Olympia Tafelmessen

  Erg tevreden over mijn messen die ik afgelopen week heb besteld.
  Op de site is makkelijk te bestellen!

  Door: Hans de Pauw26-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Combisteel Koelkast | Zwart | 2 glasdeuren | AVL-785R BL

  Mijn koelkast is kapot gegaan. IK heb gok gewaagd en besteld bij Horecatraders. Ik heb op 27 augustus 2021 een koelkast besteld. Ik heb keurig binnen 5 minuten bevestiging ontvangen. Hij zou geleverd worden op maandag Dat is keurig gebeurd. Allen in plaats van koeling heb ik een tafel gekregen. Afmetingen van mijn bestelde goederen 197 cm hoog zonder verpakking. Pallet ( tafel) wat ik in ontvangst nam 30 cm hoog. Ik heb direct contact opgenomen. Mij is beloofd dat het uiterlijk morgen geleverd word. Ik ben half uur geleden gebeld en mij verteld dat misschien worden geleverd word. Ik word niet serieus genomen. Ik heb in totaal 17 keer moeten bellen. iedere keer werd mij verteld dat ze alles aan zullen doen om mij tevreden houden. Allen maar loze beloftes. Momenteel kan ik niets verkopen. Ik kan geen gekoelde dranken verkopen. Ik hoop dat iedereen mijn ervaring gebruikt en niet besteld bij horecatraders. Bravo voor u

  Door: huseynov31-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bartscher Friteuse

  9 dagen geprobeerd een friteuse in voorraad te bestellen, 2 maal annuleert men omdat het ZOGEZEGD mijn eerste order was en ik dus vooaf moest betalen.
  Dit was NIET mijn eerste order, men beloofde twee maal dit probleem recht te zetten en de friteuse te leveren, maar NIKS is opgelost !!!
  Klantendienst is onvriendelijk en helpt me niet verder.

  Een ramp, bestel hier niet u zal het zich beklagen !!

  Door: Joachim De Veirman18-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Reserve onderdeeltje voor een Bartscher melk opschuimer

  Reserve onderdeeltje voor een Bartscher melk opschuimer besteld. In totaal bijna 3 weken levertijd gehad voor het onderdeeltje binnen kwam. Heb zelf meerdere malen achter ze aan moeten tijgeren om verder te komen. Toen was bovendien maar 1 wieltje geleverd in plaats van de 2 die ik besteld had. Hierover klacht ingediend, na enkele dagen reactie en nog een paar dagen later het ontbrekende wieltje.

  Door: Martijn Hinderdael19-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  FAQ

  Is HorecaTraders een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over HorecaTraders. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HorecaTraders actief?

  HorecaTraders is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HorecaTraders gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.