Ervaringen GfK Panel

Iedereen heeft wel een mening. Het kan erg handig zijn om daar ook wat geld mee te verdienen. Dan kun je doen via GfK Panel. Je kunt hier verschillende enquêtes invullen om zo leuke cadeaubonnen te verdienen. Maar wat voor een enquêtes zullen dit nou eigenlijk zijn? Hoeveel vragenlijsten zul je moeten invullen om een aardige beloning bij elkaar te sprokkelen? Waar zul je die cadeaubonnen allemaal kunnen inleveren? Zal het lastig zijn om jezelf aan te melden voor hun website en daar aan het werk te gaan met wat enquêtes? En wat voor een klantenservice biedt GfK Panel aan als je even niet uit een vragenlijst komt? Alleen mensen die al lid zijn van GfK Panel kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe GfK Panel echt werkt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of GfK Panel de moeite waard zou kunnen zijn.

Over GfK Panel

GfK Panel is een website die enquêtes en vragenlijsten aanbiedt. Je kunt vragenlijsten en enquêtes invullen waarvoor je dan weer beloningen krijgt. Je mening is, volgens GfK Panel, namelijk punten waard. Je kunt deze punten besteden in de cadeaushop van GfK Panel. Ook kan het gedoneerd worden aan één van de goede doelen die GfK Panel steunt. En dan is er nog de mogelijkheid mee te doen aan verlotingen van punten en prijzen. GfK Panel wekt samen met bedrijven zoals Wehkamp, Boekenbon, Bol.com, PlayStation, Pathé, Ticketmaster en Google Play. Naast het aanbieden van enquêtes heeft GfK Panel nog een ander soort onderzoek wat ze aanbieden. Ze doen namelijk niet alleen onderzoek naar jouw mening. Ze willen ook graag weten wat consumenten kopen of hoeveel internet jij nou daadwerkelijk gebruikt. Als je aanmeldt voor hun andere onderzoeken zou het dus kunnen dat ze je vragen om jouw boodschappen van deze week te scannen of een appje te downloaden waarmee jouw internetgebruik gemeten kan worden. Een ander onderzoek is het zelf invullen van welke radiozender je luistert fo welke tv-programma’s je kijkt. En hoe vaak lees je een magazine of krant? Je spaart hiervoor punten die weer kunnen worden ingeleverd in de cadeaushop van GfK Panel. Je kunt met deze onderzoeken invloed hebben op wat er in de winkels ligt of welke programma’s er op de tv komen.


Zo werkt GfK Panel.

Diensten van GfK Panel

Je kunt je via de website van GfK Panel inschrijven voor hun website. Ze willen dan graag je voornaam, achternaam, geslacht, postcode en geboortedatum. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je meedoen met hun enquêtes. Ook heeft een klantenservice om je van dienst te zijn als je ze nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor GfK Panel

Heb je al eens een enquête van GfK Panel ingevuld? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze website is. Hoe makkelijk was het om een enquête in te vullen? Waren de vragen te lastig of waren ze goed te doen? Wogen de beloningen op tegen de tijd die je kwijt was aan de vragenlijst? En wat voor een klantenservice geeft GfK Panel je als je ze nodig hebt? Schrijf een GfK Panel review en laat ons weten hoe je over deze website vol enquêtes denkt.

GfK Panel
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over GfK Panel

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)