flexify

6.3
6.7

Bestellen

6.7

Service

4.7

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

flexify

Laat u als zzp’er nog uw administratie aan uw boekhouder over, net als de aangiftes van de omzetbelasting? Bent u daarom op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma dat alles gemakkelijk voor u bij kan houden zodat u deze kosten uit kunt sparen? Misschien is Flexify dan iets voor u. Wat anderen van dit bedrijf en deze software vinden leest u hier.

Over Flexify

Flexify is een bedrijf dat een online boekhoudprogramma voor ZZP’ers op de markt heeft gebracht. Het is in 2014 opgericht door Roderick Looijs. Samen met een zeer ervaren programmeur en een enthousiaste sales manager willen zij zich inzetten voor de meest eenvoudige en prettige gebruikerservaring. In de loop der tijd zijn zij intensief gaan samenwerken met een aantal van de beste register belastingadviseurs van Nederland. Flexify is aanwezig in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.


Diensten

Wanneer u zich aanmeldt bij Flexify kunt u gebruik maken van een alles in één pakket. U kunt hiermee alle dingen doen die u nodig heeft voor het voeren van de administratie van uw bedrijf. De volgende dingen zitten in het pakket: online factureren, bankbetalingen verwerken, geautomatiseerd debiteurenbeheer, een gratis incasso-service, kilometerregistraties en een belastingmanager. De kilometerregistraties werken heel eenvoudig doordat deze gekoppeld is aan GoogleMaps. Daardoor kan hij precies bijhouden hoeveel kilmeters u zakelijk heeft gereden. Met de belastingmanager kunt u te allen tijde precies zien hoeveel geld u voor uw inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting opzij moet leggen. Dit hele pakket kost u slechts € 17,- per maand. Bovendien heeft u ook nog de beschikking over gratis online support, en overal toegang tot Flexify, op uw computer, tablet of telefoon. U kunt daarbij ook nog een gratis extra gebruiker toevoegen, dit kan bijvoorbeeld uw adviseur of boekhouder zijn. De gegevens worden in de cloud opgeslagen, zo loopt u nooit het risico dat u uw gegevens kwijt bent door een computercrash bijvoorbeeld. Op de website geven zij u nog allerlei tips en trucs die u kunt toepassen bij het invoeren van uw administratie.

Flexify proefabonnement

Wanneer u denkt dat Flexify wel iets voor u is, maar het eerst eens wilt proberen, dan kunt u gebruik maken van een proefabonnement. U ontvangt dan een registratie voor een proefaccount dat na 14 dagen afloopt. Deze wordt dus niet automatisch naar een betaald account overgezet. Op deze manier kunt u geheel vrijblijvend even proefdraaien met het programma. Wanneer u na afloop wel een abonnement afneemt, is deze altijd per maand opzegbaar.

Klachten

Voor vragen, opmerkingen en klachten kunt u een contactformulier invullen, zij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen met een 010 nummer. Flexify is daarnaast te vinden op Twitter, Facebook en Google Plus.

Bent u zzp’er en heeft u ervaring met Flexify?

Laat ons dan hier weten hoe u deze dienst beoordeelt! Zo weten andere ondernemers beter of het de moeite waard is om het ook eens uit te gaan proberen voor hun zaak, of dat ze dit wellicht beter niet kunnen doen. 

Is het boekhoudprogramma van flexify de ideale oplossing voor zzp™ers? Is het handig in gebruik voor de administratie? Betrouwbaar, veilig? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook