flexify

6.7

Bestellen

6.7

Service

4.7

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

flexify

Laat u als zzp’er nog uw administratie aan uw boekhouder over, net als de aangiftes van de omzetbelasting? Bent u daarom op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma dat alles gemakkelijk voor u bij kan houden zodat u deze kosten uit kunt sparen? Misschien is Flexify dan iets voor u. Wat anderen van dit bedrijf en deze software vinden leest u hier.


Over Flexify

Flexify is een bedrijf dat een online boekhoudprogramma voor ZZP’ers op de markt heeft gebracht. Het is in 2014 opgericht door Roderick Looijs. Samen met een zeer ervaren programmeur en een enthousiaste sales manager willen zij zich inzetten voor de meest eenvoudige en prettige gebruikerservaring. In de loop der tijd zijn zij intensief gaan samenwerken met een aantal van de beste register belastingadviseurs van Nederland. Flexify is aanwezig in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
Diensten

Wanneer u zich aanmeldt bij Flexify kunt u gebruik maken van een alles in één pakket. U kunt hiermee alle dingen doen die u nodig heeft voor het voeren van de administratie van uw bedrijf. De volgende dingen zitten in het pakket: online factureren, bankbetalingen verwerken, geautomatiseerd debiteurenbeheer, een gratis incasso-service, kilometerregistraties en een belastingmanager. De kilometerregistraties werken heel eenvoudig doordat deze gekoppeld is aan GoogleMaps. Daardoor kan hij precies bijhouden hoeveel kilmeters u zakelijk heeft gereden. Met de belastingmanager kunt u te allen tijde precies zien hoeveel geld u voor uw inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting opzij moet leggen. Dit hele pakket kost u slechts € 17,- per maand. Bovendien heeft u ook nog de beschikking over gratis online support, en overal toegang tot Flexify, op uw computer, tablet of telefoon. U kunt daarbij ook nog een gratis extra gebruiker toevoegen, dit kan bijvoorbeeld uw adviseur of boekhouder zijn. De gegevens worden in de cloud opgeslagen, zo loopt u nooit het risico dat u uw gegevens kwijt bent door een computercrash bijvoorbeeld. Op de website geven zij u nog allerlei tips en trucs die u kunt toepassen bij het invoeren van uw administratie.


Flexify proefabonnement

Wanneer u denkt dat Flexify wel iets voor u is, maar het eerst eens wilt proberen, dan kunt u gebruik maken van een proefabonnement. U ontvangt dan een registratie voor een proefaccount dat na 14 dagen afloopt. Deze wordt dus niet automatisch naar een betaald account overgezet. Op deze manier kunt u geheel vrijblijvend even proefdraaien met het programma. Wanneer u na afloop wel een abonnement afneemt, is deze altijd per maand opzegbaar.


Klachten

Voor vragen, opmerkingen en klachten kunt u een contactformulier invullen, zij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen met een 010 nummer. Flexify is daarnaast te vinden op Twitter, Facebook en Google Plus.


Bent u zzp’er en heeft u ervaring met Flexify?

Laat ons dan hier weten hoe u deze dienst beoordeelt! Zo weten andere ondernemers beter of het de moeite waard is om het ook eens uit te gaan proberen voor hun zaak, of dat ze dit wellicht beter niet kunnen doen. 


Is het boekhoudprogramma van flexify de ideale oplossing voor zzp™ers? Is het handig in gebruik voor de administratie? Betrouwbaar, veilig? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Blij dat ik het gratis kon proberen

Om mijn boekhouding wat te versimpelen, heb ik Flexify uitgeprobeerd. Met dit programma kun je je administratie vrij simpel op orde brengen, althans dat wordt gezegd. Ik had er zelf de grootst mogelijke moeite mee en kwam er dan ook niet echt uit. Heb het een aantal dagen geprobeerd, maar ben nooit definitief tot aankoop overgegaan. Gelukkig kun je Flexify eerst veertien dagen kosteloos proberen. Na deze periode kun je dan besluiten of je de dienst al dan niet aanschaft. Je hoeft niets zelf op te zeggen, want je proefabonnement wordt nooit automatisch omgezet in een vast abonnement. Nog een kritiekpuntje is de opdringerigheid van medewerkers. Ze proberen je het product aan te smeren, ook al zeg je al tien keer nee.

H

Herman K.

14-04-2017

0

Boekhouding makkelijk regelen via internet

Ik ben absoluut geen held in het op orde houden van de administratie van mijn bedrijfje. Het is geen al te groot bedrijf, maar er komt toch heel wat papieren rompslomp bij kijken. Om te voorkomen dat ik facturen en rekeningen kwijt raak, maak ik gebruik van Flexify. Je kunt je facturen hier invoeren en ook direct je kosten inboeken. Ik heb mijzelf aangeleerd dat ik alles direct in dit online systeem verwerk, zodat ik later geen dingen kwijt ben. En ik moet zeggen dat ik hierdoor behoorlijk wat tijd overhoud voor mijn werkzaamheden. De prijs is wel wat aan de hoge kant, maar het kost je uiteindelijk meer geld wanneer je je eigen administratie niet op orde hebt. In mijn ogen dus ook een goede investering.

T

Tomas Bune

15-03-2017

0

veel administratie als zzp'er

Als zzp'er had ik steeds meer administratie te verstouwen, mijn belastingadviseur werd steeds wanhopiger! Hij ried mij flexify aan, om alles beter bij te kunnen houden. Ik kan hem daarnaast gewoon aanhouden, het is veel handiger om alles nu eens beter geordend te hebben. Ik vind het gemakkelijk werken !

R

Rob

02-03-2017

0