NederlandReview

  Ervaringen Fiverr

  Of je nou een verjaardagsvideo wilt maken, een foto in Photoshop wilt bewerken, of iemand wil inhuren die een karikatuur kan tekenen, een boekomslag kan ontwerpen of een logo kan ontwerpen, je moet soms best even zoeken voor je iemand hebt gevonden die je ermee kan helpen. Een online market place waar je zou kunnen kijken is Fiverr. Maar hoe zal het allemaal werken? Zul je de freelancers die zichzelf aanbieden op deze website welkunnen vertrouwen? Zul je er wel zeker van kunnen zijn een eindproduct te ontvangen? En zal er een soort klantenservice zijn waar je naartoe kunt als je toch niet helemaal tevreden bent? De beste manier om jezelf hierover de informeren is via reviews geschreven door echte klanten van Fiverr. Lees hun reviews om te ontdekken hoe Fiverr werkelijk in elkaar zit. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je kunt verwachten als je een Fiverr Freelancer inhuurt.

  Over Fiverr

  Fiverr is een digitale marktplaats voor diensten die op twee manieren werkt. De enige manier is dat ze freelancers willen helpen om de producten en diensten die ze aanbieden te verkopen De andere manier is dat ze klanten willen helpen om een freelancer te vinden die de dienst kan leveren waar ze naar zoeken. . Freelancers krijgen de kans om zichzelf te promoten als ze lid worden van de website. Je kunt een freelancer zijn voor allerlei soorten diensten. Ze hebben verschillende categorieën en subcategorieën zoals graphics & design, schrijven, video & animatie, vertalen, digitale marketing, muziek & audio, programmeren, fun & lifestyle en techniek. Dus als er iets is waarvan je weet dat je er goed in bent en anderen ermee kan helpen, dan kun je jezelf te huur aanbieden, En als je zelf een klant bent kun je ook gebruik maken van Fiverr om een dienst te zoeken. Misschien ben je wel op zoek naar een zanger(es), muziekant, astroloog, computerprogrammeur, illustrator, ondernemer, producent, social media marketer, websitebouwer, grafische ontwerper of data-analist. Er is altijd de kans dat je hier de juiste persoon vindt.


  Hoe verdien je geld op Fiverr?

  Diensten van Fiverr

  Als je een dienst hebt gevonden die je aanstaat dan geeft de website van Fiverr je de mogelijkheid om de dienst af te nemen. Na afloop kun je dan een review schrijven over de persoon die de dienst geleverd heeft om anderen te laten zien wat je ervan vindt. Als een aanbieder van een dienst kun je gevraagd worden voor de diensten die je aanbiedt. Je kan zelfs een video of wat foto’s plaatsen om je talent te laten zien.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fiverr

  Heb je ooit gebruik gemaakt van Fiverr om een dienst te vinden of aan te bieden. In dat geval zouden wij graag willen weten wat jouw mening over deze website is. Heeft de website jou als een verkoper of aanbieder op de kaart gezet? Heb je hierdoor meer werk gekregen dan je anders had en wil je ze daarvoor een compliment geven? Of heeft een verkoper niet de dienst geleverd die je verwacht had en wil je daarover een klacht indienen? Of misschien is het omgekeerd en kreeg je niet zoveel werk als je dacht terwijl de dienst die je aangeboden kreeg geweldig was. Laat in alle gevallen een review achter en vertel ons over jouw ervaring met Fiverr.

  Fiverr
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.8
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.2
  Service
  rating
  7.2
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Handige dienst om klussen uit te besteden

  Heel handige dienst. Wij hebben regelmatig werkzaamheden over die wij niet zelf kunnen uitvoeren binnen ons bedrijf. Via Fiverr al meerdere keren heel geschikte mensen gevonden om deze werkzaamheden te laten uitvoeren. Er zitten ook wel wat rare types tussen, maar daar heb je verder niet zoveel last van. Op sollicitaties komen ook allerlei mensen op af natuurlijk,,
  Dus voor ons als bedrijf een ideale dienst. En goede prijzen, want er is veel concurrentie.

  Door: Bastiaan van Zetten 16-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  zzp opdrachten regelen via Fiverr

  Ik werk als zzp'er voor meerdere opdrachtgevers. Ik werk daarvoor met Fiverr, dat is voor mij een goed systeem om mensen te ontmoeten. Ook vooral handig voor internationale opdrachten.

  Door: Marlous Dekker 09-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Ik kan niet meer zonder

  Meerdere goede mensen gevonden via Fiverr - wij werken vooral met freelancers. Ik zou niet meer zonder Fiverr kunnen, het werkt voor ons ideaal.

  Door: Brenner 18-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Designer

  Ik werk als designer regelmatig met Fiverr. Handig om contacten op te doen en te communiceren met (potentiële) werkgevers.

  Door: F. Bloemen 07-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Misschien opgelicht

  Beste mensen ik heb advies nodig. Ik heb een logo besteld en ik wacht nu al 5 dagen maarb ik heb nog niks binnen en die persoon is heel onduidelijk naar mij. Heb hem al meerdere berichten gestuurd of hij wat meer duidelijkheid kan geven maar ik wordt genegeerd. Ik krijg het gevoel dat ik ven opgelicht. Kan iemand mij vertellen of het normaal is om zonkant te wachten. En waar moet ik wezen als ik ben opgelicht ? Ik hoop dat iemand dit kan beandworden. Mvg Ruben J

  Door: Ruben Jemmott 27-02-2019
  Mark 06-08-2019

  Ja, het is een late reactie, maar voor mensen die dit tegenkomen in de toekomst: je kan gewoon op de order pagina een aanvraag doen om de order te annuleren als het niet goed voelt, let op: de koper moet daar ook mee akkoord gaan dus geef een goede reden

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Fiverr

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Fiverr een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Fiverr. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fiverr actief?

  Fiverr is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fiverr gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.