Fiscaal-online

Alle reviews

Fiscaal-online

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ICP aangifte

  Voorzichtig met deze dienst. Ze verlengen automatisch uw "licenties" en zullen een volledig jaar aanrekenen voor een dienst die u niet langer nodig hebt, zonder mogelijkheid om op te zeggen.

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
4 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

Myfinance
2 reviews

Als zzp’er heb je het niet makkelijk. Je bent een zelfstandige zonder personeel en hebt dus niemand die wat van het werk kan overnemen. Je zu...

Rompslomp
2 reviews

Ben je freelancer of ZZP-er en heb je ook zo’n hekel aan administratie? Die facturen moeten er toch echt uit, anders heb je voor niets gewerk...

Fiscaal-online

Voor iedere ondernemer is belastingaangifte doen weer een moment om tegenop te kijken. Vaak zijn dingen onduidelijk en soms heb je het gevoel alsof je alles steeds opnieuw moet doen. Bij Fiscaal-online willen ze ondernemers hierbij helpen. Je kunt bij Fiscaal-online eenvoudig je aangifte invullen voor de Belastingdienst. Je kunt voor al je fiscale aangiftes bij Fiscaal-online aan de slag gaan. Je wilt bij je fiscale aangiftes alleen geen onnodig risico lopen. Om zeker te weten of Fiscaal-online betrouwbaar is, vind je hier reviews van klanten die het online aangifteprogramma al gebruikt hebben. Leer van hun ervaringen en maak altijd de slimste keuze. 

Over Fiscaal-online
In 2005 werd de online aangiftedienst Elektronische-Aangifte opgezet om online belastingaangifte doen nog eenvoudiger te maken. De manier waarop online aangifte ingediend moeten worden, is echter nog complexer geworden. Om die reden is Elektronische-Aangifte uitgegroeid tot Fiscaal-online. Het online aangifteprogramma kan ondernemers, accountants, boekhouders en administrateurs nu op alle mogelijke manieren helpen met de belastingaangifte. Fiscaal-online wil klanten een snelle, eenvoudige en goedkope dienst bieden. Lees de recensies van klanten op NederlandReview en ontdek of deze diensten ook waargemaakt worden.


Producten Fiscaal-online
– Btw-aangifte
Opgaaf ICP
– Btw-nummer controle
– Suppletie omzetbelasting
– Aangifte VPB
– Uitstelregeling

Voordelen Fiscaal-online
Klanten die kiezen voor Fiscaal-online krijgen bepaalde extra’s die andere online aangiftediensten niet bieden. Ze versturen je aangifte snel en veilig naar de Belastingdienst. Zodra je aangifte is ingevuld, is jouw werk gedaan en neemt Fiscaal-online alle taken van je over. Je kunt bij iedere module kiezen om bepaalde uitbreidingen toe te voegen. Je betaalt hierdoor alleen voor de modules die je gebruikt. Je kunt eenvoudig gegevens importeren vanuit verschillende bronnen. En mochten er dingen onduidelijk zijn of heb je vragen, dan kun je altijd gratis contact opnemen met de deskundige helpdesk. Maak nu je account aan bij Fiscaal-online en je kunt de dienst gratis uitproberen.

Klachten Fiscaal-online
Hoe worden klachten opgelost bij Fiscaal-online? Waren er dingen onduidelijk op de website van Fiscaal-online en had je problemen om je aangifte online in te dienen? Heb je daarna meteen contact opgenomen met de deskundige helpdesk van Fiscaal-online? Laat nieuwe klanten dan weten hoe de helpdesk jouw klacht afgehandeld heeft. Heb je gebruik gemaakt van het contactformulier op de website of heb je met een medewerker gesproken door te bellen op het telefoonnummer? Vertel in jouw review alles over de helpdesk van Fiscaal-online. Heb je een klacht en weet je niet hoe je contact kunt opnemen met de online dienst? Kijk dan op de contactpagina op de website. Hier vind je alle contactgegevens.

Jouw ervaringen met Fiscaal-online
Doe jij je belastingaangifte voor jouw onderneming altijd bij Fiscaal-online? Of heb jij de dienst een keer gebruikt en was het geen succes? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de online dienst. Maakt Fiscaal-online aangifte doen makkelijker? Is de dienst veilig? Zou jij de dienst aanraden aan andere ondernemers? Help anderen met jouw beoordeling en geef jouw onderbouwde mening!

Eenvoudig online belastingaangifte doen voor ondernemers? Bij Fiscaal-online kan het, maar is het veilig? Lees ervaringen en recensies van klanten.

}