Ervaringen Een Veilig Gevoel

Ben je op zoek naar een beveiligingssysteem voor je huis of onderneming, maar is het aanschaffen van een geheel alarmsysteem voor jou geen optie? Misschien is het abonnement van Een Veilig Gevoel dan wel de oplossing. Je kunt als klant van het beveiligingsbedrijf gebruikmaken van alle beveiligingssystemen en betaalt gewoon per maand een vast bedrag. Wil je meer weten over de ervaringen van hun klanten met de alarmsystemen? Lees dan op NederlandReview hun beoordelingen. Je weet dan zeker dat de beveiliging van Een Veilig Gevoel betrouwbaar en echt veilig is. Bekijk de onafhankelijke reviews en je weet altijd wat je van het abonnement kunt verwachten.

Over Een Veilig Gevoel

Het idee voor Een Veilig Gevoel werd in 2010 ontwikkeld door het team van Fritsz Meer Automatiseringen. Er kwam een vraag binnen van een klant die zijn vakantiehuis in buitenland op afstand wilde beveiligen met camera’s. Bovendien had de klant ook de wens om dit te doen aan de hand van een abonnement. Vanuit deze wens werd uiteindelijk in 2011 het bedrijf Een Veilig Gevoel geboren voor particulieren en ondernemingen. Met het maandelijkse abonnement bepaalt de klant zelf welke beveiligingsmiddelen zij willen gebruiken voor hun huis, winkel of kantoor. Je betaalt zo nooit te veel.


Zo kun je geld besparen met Een Veilig Gevoel!

Diensten Een Veilig Gevoel

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de beveiliging van je huis bij Een Veilig Gevoel. Je kunt zelf beslissen welke diensten jij wilt gebruiken. Je kunt kiezen voor:
- De camerabeveiliging
- Het Alarmsysteem
- De toegangscontrole
- Een AED
- Een mistgenerator
- De Deurintercom

Waarom Een Veilig Gevoel?

Het beveiligingsbedrijf wil klanten met hun voordelen graag overtuigen om voor hun diensten te kiezen. Ze hebben alle voordelen dan ook op een rijtje gezet. Ten eerst is Een Veilig Gevoel een gecertificeerd beveiligingsbedrijf bij KIWA en VEB. Ten tweede wordt de installatie, service en onderhoud geheel geregeld door het bedrijf. Hier zijn voor klanten geen extra kosten aan verbonden. Ten derde betaal je elke maand een vast bedrag. Ten vierde wordt de kans op diefstal en een overval beduidend verkleint hierdoor is de bescherming van je personeel, eigendommen en jezelf gegarandeerd. Ten vijfde zijn de systemen van Een Veilig Gevoel gebruikersvriendelijk en voor iedereen toegankelijk.

Klantenservice Een Veilig Gevoel

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van het beveiligingsbedrijf. De snelste manier echter is de LiveChat op de website. Je kunt hier direct al je vragen stellen. Voor klachten kun je ook gebruikmaken van de chat, maar het is ook mogelijk om te bellen op het telefoonnummer. Verder is er een contactformulier en e-mailadres te vinden waar je gebruik van kunt maken als de chat offline is en de klantenservice telefonisch niet bereikbaar is. Het is ook mogelijk om via Social Media contact op te nemen. Je kunt Een Veilig Gevoel namelijk volgen op Facebook en Twitter.

Schrijf een review over Een Veilig Gevoel!

Vertel andere klanten over jouw ervaringen met het beveiligingsbedrijf en schrijf een review! Is het abonnement duur? Zijn de alarmsystemen betrouwbaar? En geeft het bedrijf je echt een veilig gevoel? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of jij de beveiligingssystemen van Een Veilig Gevoel aanraadt.

Zijn de alarmsystemen veilig? Is de camerabeveiliging betrouwbaar? En is de beveiliging duur? Lees hier reviews en ervaringen over Een Veilig Gevoel.

Een Veilig Gevoel
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

8,4
80% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8

Service

8,4

Prijs

8,4

Leveren

8,4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

AED

We hebben het nog niet hoeven te gebruiken gelukkig, maar het feit dat we een AED in onze winkel hebben hangen geeft ons veel rust. Een Veilig Gevoel zorgt met het jaarlijks onderhoud ervoor dat de AED het doet als dit nodig is voor een vast bedrag per maand. Helemaal top!

Door: Daniella Overgaag17-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Altijd zicht op bedrijf

Wij hebben camera's van een veilig gevoel. Ik ben erg blij met de kwaliteit van de beelden en de app waardoor ik altijd mijn bedrijf in de gaten kan houden.

Door: Daniel Stoop23-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Fijne service

Het systeem was snel en vakkundig geinstalleerd door betrouwbare monteurs. Ik kreeg hier een goed gevoel bij. Ook kan ik ze altijd bellen en ze lossen alles snel op. Ik ben tevreden.

Door: Timothy van der Spek06-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Prima beveiliging

Voordat wij camera's hadden van Een Veilig Gevoel, zijn we meerdere keren bestolen. Nu we beveiliging hebben is dit niet meer gebeurd! Hier zochten we naar! We betalen hier een maandbedrag voor waardoor we niet voor kosten achteraf komen te staan. Helemaal top!

Door: Saskia Pol04-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Opgelicht

Veilig gevoel maakt niet waar wat ze verkopen. De camera's die ze leveren zijn niet toereikend voor het doel. Toezeggingen en afspraken die ze doen voor verbetering komen ze niet na.

Door: Menno Hendriks15-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over Een Veilig Gevoel

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)