NederlandReview

  Ervaringen Drukwerkdeal.nl

  Om verschillende redenen kan het zijn dat je iets wilt laten bedrukken. Je wilt bijvoorbeeld jouw bedrijf promoten of vind het gewoon leuk een shirt met jouw naam erop te hebben. Dan ben je bij Drukwerkdeal.nl aan het goede adres. Maar wat zal nou de kwaliteit van hun tassen en verpakkingen zijn? Zal je bedrijfsnaam wel duidelijk op hun promotiemateriaal staan? Hoe makkelijk zal het laten zijn een T-shirt of ander kledingstuk te laten bedrukken met jouw (bedrijfs)naam of logo? Zal Drukwerkdeal.nl er lang over doen om jouw stickers af te drukken? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als het printen verkeerd is gegaan? Alleen mensen die al eens iets door Drukwerkdeal.nl hebben laten bedrukken kunnen je laten zien wat je van Drukwerkdeal.nl kunt verwachten. Lees hun reviews om erachter te komen hoe deze klanten en bedrijven over Drukwerkdeal.nl denken. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien of iets laten bedrukken door Drukwerkdeal.nl een goed idee is.

  Over Drukwerkdeal.nl

  Drukwerkdeal.nl is een bedrijf dat afdrukdiensten aanbiedt en bedrukt promotiemateriaal aanbiedt. Het bedrijf bestaat ui een klein maar persoonlijk team van grafisch specialisten. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Deventer. Je kunt door Drukwerkdeal.nl allerlei dingen laten afdrukken. Het maakt daarvoor niet uit of het om promotiemateriaal voor je bedrijf gaat of dat je gewoon wat gepersonaliseerde spullen wilt. Er is een categorie huisstijl met visitekaartjes, eco briefpapier, bedrukte enveloppen, ringbanden, mappen, kalenders, notitieblokken, boekenleggers, pennen, memoblokken, stempels en kleurenwaaiers. Die hebben dan allemaal jouw naam, logo of bedrijfsnaam erop. Zo zien mensen meteen dat een brief van jou of jouw bedrijf komt. Mocht je echt jouw bedrijf willen promoten dan heb je misschien iets aan hun promotiemateriaal. Die selectie bestaat uit kerstkaarten, flyers, kalenders, ballonnen, boeken, brochures, ansichtkaarten, kranten, keycords, spaarboekjes en nog veel meer. Mocht jouw bedrijf behoren tot de horeca, dan wil je uiteraard een gepersonaliseerd menu. Maar placemats, servetten, glazen, koffiekopjes, bierviltjes en bestekzakjes mogen eigenlijk ook niet ontbreken. Je personeel moet dan misschien wel rondlopen in een short, blouse of T-shirt met de naam van jouw restaurant, bar of hotel. Hun selectie fotoproducten bestaat uit foto’s op canvas, textielposters en nog veel meer. Verder heeft Drukwerkdeal.nl nog een aantal verschillende soorten stickers die je overal op kunt plakken. Er zijn ook nog vele relatiegeschenken te bedenken waarmee je jouw bedrijf onder de aandacht kunt brengen en de band met zakenpartners aan kunt scherpen. Verder heeft Drukwerkdeal.nl nog presentatiebenodigdheden, verpakkingen, tassen, kleding, buitenreclame en textiel.


  Het maken van een eigen logo.

  Diensten van Drukwerkdeal.nl

  Je kunt online de bedrukking van een product regelen. De bezorgservice van Drukwerkdeal.nl zal het T-shirt of de poster dan bij je thuis komen afleveren. Ook heeft Drukwerkdeal.nl een klantenservice voor het geval er onverhoopt iets niet helemaal goed is gegaan.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Drukwerkdeal.nl

  Natuurlijk willen wij, mensen achter NederlandReview, graag alles weten over jouw ervaring met Drukwerkdeal.nl. Laat dus vooral je eigen Drukwerkdeal.nl review achter en vertel ons wat jouw mening over deze kantoorwinkel met bedrukte kantoorspullen, bedrijfsbenodigdheden en promotiemateriaal is.

  Drukwerkdeal.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drukwerkdeal.nl

  Uw beoordeling

  brochures

  Al jaren klant hier, nooit wat aan de hand, Maar ze zijn denk ik een beetje te groot geworden. Door een eigen fout had ik een verkeerd bestand in druk gezet. Dat zag ik na het uploaden gelijk, dus heb ik gelijk er achteraan gemaild. (telefonisch had ik 20 min moeten wachten) Blijkbaar lezen ze de mail pas een paar dagen later, want twee dagen later kreeg ik de melding dat het verkeerde bestand alsnog in druk gezet was. Ze hebben dus niet gezien dat er technische fouten in het document zaten (vroeger wel) én ze nemen niet de verantwoordelijkheid voor het niet behandelen van e-mail. Oplossing, korting op het herdrukken van het bestand. Hoezo korting, ik was ruim op tijd met het melden. Drukwerkdeal dus nooit meer.

  Door: Roeland29-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  500 stickers

  Ze leveren niet op tijd, druk proef is niet correct, compenseren niets naderhand. Klantenservice is dom en bijdehand. Hun koerier DHL loopt gewoon onze open deur niet in en zegt dat we niet thuis zijn. Één grote ramp hier.. nooit meer!

  Door: Remco23-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Drukwerkdeal.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Drukwerkdeal.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drukwerkdeal.nl actief?

  Drukwerkdeal.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drukwerkdeal.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.