NederlandReview

  Ervaringen Drukhetnu.nl

  Een printer is een handig apparaat om te hebben, maar soms zijn er dingen die je moeilijk of zelfs niet zelf uit kan printen. Oké, lukken doet het vaak wel, maar professioneel ziet het er dan niet uit. Dus waar kun je iets af laten drukken als je dat zelf niet kunt? Één bedrijf dat die diensten aanbiedt is Drukhetaf.nl. Maar wat kun je van hun afdrukken verwachten? Zal je reclame er wel professioneel genoeg uitzien? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Drukhetaf.nl de boekproductie bij je thuis heeft afgeleverd? En hoe zal hun klantenservice reageren als je textiel of zeefafdruk niet is geworden wat je ervan had verwacht? De enigen die je hier meer over kunnen vertellen zijn de echt klanten van Drukhetaf.nl. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zij over Drukhetaf.nl denken. Hun persoonlijke ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je een beeld geven van Drukhetaf.nl dat je niet op de website terugvindt.

  Over Drukhetaf.nl

  Drukhetaf.nl is een bedrijf dat afdrukken aanbiedt. Ze bieden verschillende soorten prints en andere afdrukken aan. Ze bieden vele verschillende soorten afdrukken aan. In hun afdeling huisstijl vind je briefpapier, mappen, bonnenboekjes, enveloppen, blokken, piano drukvellen, visitekaartjes en pasjes. Die kun je een geheel eigen stijl geven. Je kunt ze laten bedrukken met je eigen naam, de naam van je bedrijf, je initialen, een bedrijfsmotto, een quote of een logo. Voor promotioneel gebruik heeft Drukhetaf.nl flyers, kaarten, brochures, kalenders, posters, kaarten en folder. Bij hun afdeling boekproducties kun je terecht voor het drukken van scripties, magazines, hardcover boeken, proefschriften, glossy’s, softcover boeken, fotoboeken en paperback boeken. Hun categorie binnenreclame bestaat uit banners, tapijt, vloerzeil, airtex, beurswand, pop-up wand en meer. Ze doen ook in buitenreclame zoals hekwerkbanners, reclameborden, vlaggen, citylight posters en spandoeken. Mocht je eens gek willen doen, dan kun je in hun afdeling textiel & zeefdruk een bedrukte zitzak vinden. Natuurlijk verdienen jouw mooiste foto’s een speciale behandeling. Bij Drukhetaf.nl kun je ze laten afdrukken op stretchframe, plexiglas, dibond, canvas of aluminium. Voor de horeca en ander entertainment biedt Drukhetaf.nl bedrukte bierviltjes, deurhangers en menukaarten aan. En als laatste is er dan nog een assortiment stickers. Die bestaat uit kleine stickers, bordstickers en vinyl stickers.


  Het promotiemateriaal van Drukhetnl.nl.

  Diensten van Drukhetaf.nl

  Je kunt een foto, tekst of logo uploaden en deze laten afdrukken op één of meer van hun producten. De bezorgservice van Drukhetaf.nl zal ervoor zorgen dat de stickers, posters of ander reclamemateriaal netjes thuis wordt afgeleverd. Ook heeft Drukhetaf.nl een klantenservice om je te helpen als het even niet lukt.

  Klachten. Complimenten en Tips voor Drukhetaf.nl

  Heb jij al een spandoek, boek of scriptie door Drukhetaf.nl laten afdrukken? Ook als het alleen wat kleine stickers waren zijn wij benieuwd naar jouw ervaring met Drukhetaf.nl. Hoe makkelijk was het een menukaart of wat bedrukte bierviltjes te bestellen? Duurde het lang voor je reclamebord werd bezorgd? En wat is jouw eigen mening over de klantenservice van Drukhetaf.nl? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Drukhetaf.nl is. Op die manier zijn potentiële klanten voorbereid op wat ze van Drukhetaf.nl kunnen verwachten.

  Drukhetnu.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drukhetnu.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Drukhetnu.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Drukhetnu.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drukhetnu.nl actief?

  Drukhetnu.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drukhetnu.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.