DesignRevision

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

DesignRevision

Ben je op zoek naar krachtige tools voor webprofessionals? Wellicht is Design/Revision wel een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen hier bekend zijn.   


Wat is Design/Revision?

 


Design/Revision stelt krachtige tools voor webprofessionals te ontwerpen. Ze helpen ontwerpers en ontwikkelaars om hun projecten op tijd af te ronden en sneller te kunnen verzenden.  


Shards Pro

 


Een van de producten die door het bedrijf wordt aangeboden is het premium UI-pakket. Het pakket heeft meer dan 120 blokken, rond de 350 componenten, 15 vooraf gemaakte lay-outpagina's en 13 totale categorieën. Dit product is volgens Design/Revision perfect voor digitale producten, mobiele apps, startups of bureaus.  


Abonnee

 


Als abonnee ontvang je abonnee-deals voor aankomende producten, wekelijkse blogsamenvattingen en aankondigingen van nieuwe producten. Het bedrijf geeft aan dat ze absoluut geen spam zulen versturen. Dit beloven ze.  


Restituties

 


Dit bedrijf biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie aan. Dit geldt voor alle betaalde producten. Er worden geen vragen gesteld. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, dien je het formulier in te vullen voor klantenondersteuning. Dit formulier bevindt zich op de pagina 'mijn account'. Het bedrijf geeft aan je geld zo snel mogelijk terug te sturen.  


Support tickets

 


Wil je contact opnemen met het supportteam, dan dien je een support ticket te openen. Deze is benaderbaar via de pagina 'mijn account'. Je dient op het tabblad technische ondersteuning aan te klikken en vervolgens vul je het formulier met het e-mailadres in. Je moet het mailadres gebruiken dat je hebt ingevuld tijdens je aankoop.  


Abonnement opzeggen

 


Je kunt je abonnement opzeggen door naar je FastSpring-account te gaan. Dit moet je doen met het e-mailadres dat je hebt gebruikt tijdens de betaling. Als je PayPal hebt gebruikt, kun je je abonnement binnen je PayPal-account beheren zoals hier beschreven. Mocht je je abonnement opzeggen verlies je niet het recht om je product te gebruiken. Je verliest wel de toegang tot updates en de technische ondersteuningsservices.   


Fout

 


Heb je een fout ontdekt? Wil je weten waar je dit moet melden? Alle gratis en betaalde producten hebben individuele opslagplaatsen op GitHub onder het profiel van de organisatie. Je kunt daarheen gaan om te zoeken naar de opslagplaats van dat specifieke product en een nieuw probleem indienen. Als je liever een e-mail stuurt dan is dit ook mogelijk. Je kunt het bug rapport dan per e-mail versturen.  


Wetenswaardigheden

 


Je kunt de producten gebruiken voor klant gerelateerd werk en betaald worden voor uw diensten. Het bedrijf geeft aan dat dit geen enkel probleem is. Mocht je gratis producten niet via de e-mail willen downlaoden dan is er andere optie beschikbaar. Je kunt bij dit bedrijf alle gratis producten online benaderen via GitHub.


Er is een speciale FAQ pagina. Daar zie je veelgestelde vragen en antwoorden. Staat je vraag hier niet bij en wil je deze alsnog sturen, dan kun je dit doen door een e-mail te sturen naar contact@designrevision.com. Er is een goed contactformulier in ontwikkeling.  


Wat hebben klanten ervaren?

 


Ben je klant bij Design/Revision? Welke producten heb je gekocht? Wat zijn jouw ervaringen bij Design/Revision? Ga je hier vaker iets kopen? Zou je dit bedrijf positief aanbevelen bij andere mensen? Heb je de producten op tijd ontvangen? Hoe heb jij de service eigenlijk ervaren? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij Design/Revision. We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Mede dankzij jouw inbreng kunnen we het grootste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews blijven.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)