NederlandReview

  Ervaringen Computer Care Center

  In de huidige tijd werkt bijna iedereen met computers en laptops. Allemaal erg handig en fijn, maar wat nu als de pc vastloopt of de printer doet het niet of iets dergelijks? Dan kun je terecht bij Computer Care Center, zij helpen je met al je problemen op je pc of laptop. Hier kun je lezen wat de ervaringen van anderen met dit bedrijf zijn.

  Over Computer Care Center


  Het bedrijf Computer Care Center bestaat al ruim 10 jaar en helpt zowel consumenten als bedrijven met het preventief onderhouden, repareren en beveiligen van hun laptops en pc’s. Of het nu een soft- of hardware probleem is, of je krijgt bijvoorbeeld geen verbinding met je netwerk, voor al deze problemen en meer kun je ze inschakelen. Je komt bij hen nooit voor verrassingen te staan omdat zij hun prijzen per dienst rekenen en niet per uur.


  Het is belangrijk om een goede basis te leggen: hoe ga je goed en veilig met je computer om?

  Diensten


  Op de website van Computer Care Center kun je een uitgebreide database vinden met daarin oplossingen voor de meest voorkomende computerproblemen. Hiermee kun je eerst zelf proberen om je PC of laptop weer te laten werken. Lukt dit niet dan kun je één van de diensten van Computer Care Center inschakelen:

  Computerondersteuning op locatie


  Zowel bij consumenten als bij bedrijven komen zij graag langs voor structurele en preventieve computerondersteuning, beveiliging of reparatie. Computer Care Center werkt met specialisten verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd wel één in de buurt is die snel ter plaatse kan zijn.

  Hulp op afstand


  Computer Care Center biedt je ook de mogelijkheid om in te bellen als je een vraag of probleem hebt. Eén van de specialisten helpt je dan via de telefoon weer op weg. Lukt dit niet, dan komt er alsnog een monteur bij je langs om het systeem weer op gang te helpen. Meestal zal de computer meteen hersteld kunnen worden, eventuele extra kosten voor het vervangen van onderdelen worden vooraf altijd met je besproken. Voor het ‘Hulp of afstand’ onderdeel van Computer Care Center moet een pakket aangeschaft worden tegen een abonnementsprijs, er zijn verschillende pakketten beschikbaar.

  Nieuw: Full Service pakket inclusief laptop


  Tegenwoordig kun je bij Computer Care Center ook een laptop van huren. Tijdens de huurtermijn krijg je daar alle service voor PC onderhoud bij. Problemen worden dan altijd zo snel mogelijk door hen opgelost.

  Klachten


  Je kunt een klacht telefonisch, via e-mail of via een online formulier doorgeven.. Na het indienen van een klacht kun je binnen 14 dagen een antwoord verwachten. Wanneer zij wat meer tijd nodig hebben, dan laten zij dat aan je weten. Wordt een klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan kun je gebruikmaken van de bemiddelingsregeling van ICTWaarborg.

  Schrijf hier jouw review over Computer Care Center!


  Heb jij een onderhoudsabonnement bij dit bedrijf voor jouw pc of laptop, of hebben ze je in het verleden al eens geholpen bij het oplossen van een computerprobleem dan horen wij graag van jou of dit een goede ervaring was of niet. Daar kan een ander weer iets van opsteken!

  Worden de klanten van Computer Care Center volledig ontzorgt voor het onderhoud van hun computer en/of laptop als zij bij hen een pakket afsluiten?

  Computer Care Center
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Computer Care Center

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Computer Care Center een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Computer Care Center. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Computer Care Center actief?

  Computer Care Center is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Computer Care Center gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.