Cleanfox

Alle reviews

Cleanfox

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  WARNING! DON'T USE, YOU WILL GET MORE SPAM!!!

  WARNING! DON'T USE, YOU WILL GET MORE SPAM!!! I have used this JUNK and it claims to have deleted hundreds of newsletter subscriptions. After using it for a week, I get SPAMMEND like hell in a mailbox that has very good protection and filtering. Now, I can start to add more filters because of this TERRIBLE JUNK APP! WARNING WARNING, WARNING. DO NOT USE!!! I reported this to Google!

Anderen bekeken ook

Licentie2GO
619 reviews

Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Het is een online website waar je licenties kunt kopen van verschillende software programma&...

Magento Monkey
1 reviews

Wanneer je als kleine of grote zelfstandige producten of diensten aanbiedt ontkom je er tegenwoordig niet aan, je moet een goede website hebben zod...

G DATA
1 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

BullGuard
2 reviews

Veilig zijn op het internet, wie vindt dat niet belangrijk? Iedereen wil tijdens het online winkelen en internetbankieren, verzekerd zijn van de ve...

Cleanfox

Bijna iedereen krijgt ermee te maken, spamberichten in je mailbox, en nieuwsbrieven die je toch niet leest, maar waarvan het maar niet lukt om je ervoor af te melden. Al deze e-mails leiden tot de nodige ergernis, en naast het vervuilen van je mailbox zorgen ze ook voor vervuiling van het milieu. Daarom heeft Cleanfox een gratis online programma in het leven geroepen waarmee je hier definitief kunt afrekenen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, en wat men ervan vindt, lees je hier.

Over Cleanfox
In september 2016 is Cleanfox gestart als gratis opschoner van je e-mailbox. Cleanfox zegt dat iedere nutteloze e-mail 10 gram CO²  uitstoot per jaar. Vooral spam en nieuwsbrieven vertegenwoordigen zo’n 90% van het e-mailverkeer, dus als dit teruggedrongen wordt betekent dit winst voor het milieu. Met Cleanfox kun je gemakkelijk je mailbox opschonen en je uitschrijven voor nieuwsbrieven die je toch niet leest. Als je dit hebt gedaan krijg je van Cleanfox een bericht te zien hoeveel kg aan CO²  uitstoot je bespaart hebt, en hoeveel bomen je daarmee hebt gered.  

Diensten
Met de gratis diensten van Cleanfox kun je dus je mailbox opschonen en je eenvoudig afmelden voor nieuwsbrieven die je toch niet leest. Wanneer je op de website van Cleanfox komt, kun je hier meteen via een beveiligde SSL verbinding inloggen op je e-mail account. Je kunt Cleanfox gebruik voor Yahoo, Gmail, Microsoft (Hotmail en Outlook), etc.  Wanneer je via Cleanfox inlogt op je account krijg je automatisch een lijst van de nieuwsbrieven die je hebt ontvangen en daarbij geeft hij meteen aan hoe vaak je ze opent. Je kunt dan deze e-mails verwerken door te kiezen voor oude e-mails verwijderen en geabonneerd blijven of voor oude e-mails verwijderen en abonnement opzeggen. Deze e-mails gaan dan naar de prullenbak. Cleanfox zorgt dat je uitgeschreven wordt voor de nieuwsbrieven die je niet meer wilt ontvangen. In de tijd dat deze op verwerking wacht, worden e-mails van deze geselecteerde nieuwsbrieven automatisch in de prullenbak geplaatst.

Waarom Cleanfox gebruiken
Om nieuwsbrieven te ontvangen, worden deze eerst ontvangen, bewaard en behandeld op de servers van verschillende Data Centers. Hierdoor ontstaat een gemiddelde koolstofuitstoot van 10 gram CO²  per bericht per jaar. Omdat de meeste e-mails bestaan uit spam en nieuwsbrieven die niet gelezen worden, is er veel besparing voor het milieu te behalen. Door Cleanfox te gebruiken schoon je dus niet alleen je e-mailbox op van mails die je toch niet leest, maar verminder je ook je koolstofspoor.

Klachten
Als je problemen hebt met het gebruiken van Cleanfox, of merkt dat iets niet goed werkt, dan kun je een e-mail sturen naar het bedrijf. Ook staan zij altijd open voor nieuwe ideeën. Je kunt je account ten allen tijde eenvoudig verwijderen van de website.

Deel jouw review over Cleanfox hier!
Heb jij gebruik gemaakt van Cleanfox en was je hier erg tevreden over omdat je nu eindelijk van een aantal spamberichten verlost bent, of vond je dat het programma niet voldeed aan je verwachtingen? Laat hier weten wat jouw ervaringen zijn, daar kunnen anderen van profiteren!

Wat zijn de ervaringen met Cleanfox, raak je dankzij dit programma echt verlost van alle onnodige e-mailberichten? Of valt dit in de praktijk tegen?

}