NederlandReview

    Ervaringen Claimingo

    Lees hier hoe de klanten van Claimingo de service van dit Utrechtse Claimbedrijf ervaren. Bij Claimingo kan je terecht als je een claim wilt indienen om vergoeding te ontvangen voor een vertraagde of geannuleerde vlucht. De klanten van Claimingo zijn onder andere zo tevreden omdat ze zelf kunnen kiezen hoe hun claim wordt behandeld. Je kan namelijk kiezen of je binnen een week een gegarandeerd bedrag wilt ontvangen of, als de luchtvaartmaatschappij uitbetaalt, een hoger bedrag. Schrijf zelf een review of lees hoe anderen succesvol de vergoeding hebben geclaimd waar ze recht op hadden.

    Over Claimingo

    Claimingo komt op voor de rechten van luchtvaartpassagiers die getroffen zijn door vertraging, annulering of overboeking. Ondanks Europese regelgeving op dit gebied claimt 80% van de reizigers niet de vergoeding waar ze recht op hebben. Deels omdat ze niet weten dat dat kan en deels omdat het ingewikkeld kan zijn om zelf een claim in te dienen. Je moet daarvoor namelijk juridische brieven schrijven en veel geduld hebben. Gelukkig heeft Claimingo een team van juristen dat de klanten ook nog eens graag te woord staat. Zo maken ze samen met de klanten het claimen van een vergoeding makkelijker voor iedereen.


    Vliegtuigen kunnen om allerlei redenen vertraagd raken, bijvoorbeeld door harde wind zoals in dit filmpje van Schiphol

    Wat maakt Claimingo uniek?

    Claimingo is het enige claimbedrijf in Nederland dat haar klanten direct geld biedt voor een claim. Alle andere concurrenten werken op no cure no pay basis. Natuurlijk is dat een keurige manier van werken, het biedt echter weinig zekerheid. Gemiddeld duren claims 6 tot 8 maanden en kan je van tevoren niet zeggen of de claim zal slagen of niet. Daarom neemt Claimingo dat risico over. Zodat de klant de vergoeding ontvangt waar hij of zij recht op heeft, zonder de juridische rompslomp die samen gaat met het indienen van een claim bij een luchtvaartmaatschappij.

    Hoe werkt dat?

    Als je benieuwd bent of jij ook in aanmerking komt voor een vergoeding, omdat je bijvoorbeeld vertraging hebt gehad of je vlucht was geannuleerd, vul dan je vluchtnummer in op de site van Claimingo. Binnen twee minuten weet je of je in aanmerking komt voor compensatie. Vervolgens hebben de juristen van Claimingo even de tijd nodig om jouw claim persoonlijk te beoordelen. Als dat gebeurd is (binnen twee dagen) krijg jij een aanbod op maat. Je kan dan kiezen of je direct geld wilt ontvangen (Claim&GO) of liever wacht tot de luchtvaartmaatschappij uitbetaalt (No cure no Pay). Aan jou de keus. Het begint allemaal met het invullen van het nummer en de datum van je vlucht.

    Jouw mening telt

    Heb jij al eerder een claim ingediend bij Claimingo? Zij willen heel graag weten of jij tevreden was met de dienstverlening. Claimingo stelt namelijk hoge eisen aan haar klantenservice en heeft de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Kreeg je direct iemand aan de lijn? Werd je vriendelijk behandeld? Is je claim uiteindelijk geslaagd? Schrijf je review op NederlandReview en zorg dat Claimingo nog meer mensen kan helpen om de vergoeding te claimen waar zij recht op hebben.

    Hoe zijn de ervaringen van gedupeerde reizigers met het indienen van claims voor vergoedingen bij vertraagde vliegtuigen bij Claimingo? Lees reviews!

    Claimingo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    5.6
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    oktober 2018

    Oktober 2018 zijn wij op vakantie gegaan, claim ingediend (1 dag vertraging) tot op heden 7-1-2020 nog steeds niks ontvangen!! oplichters!!

    Door: Benjamin07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Claim Lissabon-Amsterdam

    In april 2018 vervelende ervaring met de terugvlucht van Lissabon naar Amsterdam gehad. Zeer onbeschoft door medewerker van de TAP behandeld. Claim bij hen ingediend, maar geen reactie. Bij Claimingo terecht gekomen. Heeft uiteindelijk 20 maanden geduurd, maar zaak wel gewonnen. Enige nadeel is dat je steeds moet vragen hoe de stand van zaken is. Wellicht komt dit door de drukte bij Claimingo. Ik zou er zo weer voor kiezen.

    Door: R. Viergever30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Claim ingediend via Claimingo

    Eind oktober 2018 bij Claimingo een claim gestart tegen Eurowings m.b.t. vlucht O8MNJF op 19 oktober 2018. Claimingo geeft nagenoeg geen informatie omtrent de voortgang tenzij jezelf daarom vraagt. De informatie die je dan krijgt is heel summier en vrijblijvend. Ik heb sterke twijfels over hun werkwijze in mijn claim. Tot op de dag van vandaag, 22 december 2019, nog steeds geen uitsluitsel gekregen. Ik vraag mij af of ik mijn claim via hen kan intrekken en kan indienen via een ander bureau, dat een andere claim van mij, binnen 5 weken al had afgehandeld. Mijn vertrouwen in Claimingo is verdwenen.

    Door: C.A.N. Prins22-12-2019
    Benjamin07-01-2020

    ik zat dus toen ook in dat toestel! ik heb ook een claim ingedient en tot op heden niks ontvangen!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Gewoon slecht

    Je zit gelijk aan ze vast tegen betaling ben je van ze af ze houden 24% in van je claim dus nooit 600 euro terug. En dan ook nog de administratie kosten.. Als je mailt krijg je niks terug als je belt moet je geluk hebben dat er wordt opgenomen. In december claim in gediend.
    Februari zou betaald worden. Nog niks gehad.. Inmiddels weer op reis geweest met vertraging dit bij de eigen maatschapij ingediend binnen 4 weken had ik alles terug en werd er ook niks ingehouden.. Ik beveel claimingo zeker niet aan.. Oplichters

    Door: Sheila03-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    NOG STEEDS NIETS ONTVANGEN.

    Ik maart bericht van Claimingo ontvangen dat alle stukken met betrekking tot claim (zoekgeraakte koffers) bij hun binnen waren.
    Nog steeds geen vergoeding ontvangen. Krijg de indruk dat er niet veel mee wordt gedaan.

    Door: Corrie21-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Duurt lang

    Heb in juli 2018 al alles ingediend en nog steeds niks gehoord

    Door: Alice Janssens 23-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    mafia praktijken

    zoonlief word automatisch naar claimingo site gelinkt en zou nu vast hangen aan jullie diensten....wat een rare manier van werken en riekt naar oplichting

    Door: peter12-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Claim

    Een paar weken geleden een claim ingediend maar nog steeds niks gehoord helaas..

    Door: Deb19-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Je kan het zelf ook in 5 minuten

    Opdringerig en leggen niet het hele verhaal uit

    Door: bram06-10-2017
    Maire van Claimingo09-10-2017

    Hallo Bram, wat vervelend om te lezen dat je ontevreden bent met onze dienstverlening. Je geeft aan dat je onze dienstverlening als opdringerig hebt ervaren en dat je van mening bent dat wij niet het complete verhaal vertellen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen meegeven. Gemiddeld duurt het minimaal twee maanden en maximaal zeven maanden voordat een claim daadwerkelijk wordt uitbetaald. We lichten onze klanten hier juist over in, zodat zij hierop voorbereid zijn. Besluit de luchtvaartmaatschappij sneller tot uitbetaling over te gaan, dan is dat alleen maar mooi meegenomen. We hopen dat je onze werkwijze hierin begrijpt. Mocht je behoefte hebben aan nader overleg, voel je dan vrij om contact met ons te zoeken.

    Bram Overgaag25-10-2017

    Inmiddels is het opgelost.

    JefferyOrele11-05-2018

    kamagra oral jelly made in india kamagra jelly kopen rotterdam kamagra 100mg tablets india kamagra jelly side effects

    10-09-2018

    oplichting, duidelijk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    hier tenminste niet afgescheept

    Heel fijn dat ik tenminste ERGENS terecht kon met mijn problemen. Bij de maatschappij zelf werd ik telkens afgescheept.

    Bedankt!

    Door: Marijke06-09-2017
    Astrid van Claimingo06-09-2017

    Hi Marijke, bedankt voor de review :) Wat fijn dat wij je van dienst konden zijn! Mocht je ooit nog eens vluchtproblemen ervaren, al wens ik je dat uiteraard niet toe, staan we weer voor je klaar!

    Marijke06-09-2017

    Dank je wel, zal ik zeker doen! Maar ik hoop natuurlijk dat het niet nodig is ;)

    Jan 03-06-2019

    zelf heb ik één keer geclaimd via claimingo goede afhandeling snel en makelijk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Factuur van 40 euro.


    Na mijn gegevens op de website van Claimingo hebben ingevuld om te kijken of ik recht op een claim had kreeg ik bericht dat ik in aanmerking kwam om te claimen. Toen ik zei dat ik dit niet wilde doen vanwege een ander claimbureau werd er een factuur van 40 euro verstuurd. Administratie kosten.. Let goed op de algemene voorwaarden! Zodra je iets invult op de website zit je eraan vast, of krijg je dus een rekening zoals ik.

    Door: Hanna01-09-2017
    tessa06-09-2017

    hallo vraagje had u ook de voorwaarden geaccepteerd of niet?? Want ik wil eigenlijk kijken of wij nog van onze vertraging een vergoedingen kunnen hebben.. mvg tessa

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Top service van Claimingo

    Top service van Claimingo, al binnen 5 dagen had ik mijn vergoeding binnen die ik gelukkig op vakantie kon uitgeven. Bij de volgende vertraging ga ik zeker Claimingo opnieuw gebruiken! Dank jullie wel!

    Door: Lynn Vermeulen10-08-2017
    Maire van Claimingo10-08-2017

    Hi Lynn, bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Volgende keer - al wensen we je natuurlijk geen vertraging toe ;) - staan we uiteraard weer voor je klaar! Groetjes, Maire

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goede en snelle service

    Goede en snelle service! Zeker een aanrader!

    Door: Emma Pieterse10-08-2017
    Maire van Claimingo10-08-2017

    Hi Emma, hartstikke bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, staan we natuurlijk voor je klaar :) Groetjes, Maire

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Claimingo

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Claimingo een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Claimingo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Claimingo actief?

    Claimingo is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Claimingo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.