NederlandReview

    Ervaringen Claimingo

    Lees hier hoe de klanten van Claimingo de service van dit Utrechtse Claimbedrijf ervaren. Bij Claimingo kan je terecht als je een claim wilt indienen om vergoeding te ontvangen voor een vertraagde of geannuleerde vlucht. De klanten van Claimingo zijn onder andere zo tevreden omdat ze zelf kunnen kiezen hoe hun claim wordt behandeld. Je kan namelijk kiezen of je binnen een week een gegarandeerd bedrag wilt ontvangen of, als de luchtvaartmaatschappij uitbetaalt, een hoger bedrag. Schrijf zelf een review of lees hoe anderen succesvol de vergoeding hebben geclaimd waar ze recht op hadden.

    Over Claimingo
    Claimingo komt op voor de rechten van luchtvaartpassagiers die getroffen zijn door vertraging, annulering of overboeking. Ondanks Europese regelgeving op dit gebied claimt 80% van de reizigers niet de vergoeding waar ze recht op hebben. Deels omdat ze niet weten dat dat kan en deels omdat het ingewikkeld kan zijn om zelf een claim in te dienen. Je moet daarvoor namelijk juridische brieven schrijven en veel geduld hebben. Gelukkig heeft Claimingo een team van juristen dat de klanten ook nog eens graag te woord staat. Zo maken ze samen met de klanten het claimen van een vergoeding makkelijker voor iedereen.


    Vliegtuigen kunnen om allerlei redenen vertraagd raken, bijvoorbeeld door harde wind zoals in dit filmpje van Schiphol

    Wat maakt Claimingo uniek?
    Claimingo is het enige claimbedrijf in Nederland dat haar klanten direct geld biedt voor een claim. Alle andere concurrenten werken op no cure no pay basis. Natuurlijk is dat een keurige manier van werken, het biedt echter weinig zekerheid. Gemiddeld duren claims 6 tot 8 maanden en kan je van tevoren niet zeggen of de claim zal slagen of niet. Daarom neemt Claimingo dat risico over. Zodat de klant de vergoeding ontvangt waar hij of zij recht op heeft, zonder de juridische rompslomp die samen gaat met het indienen van een claim bij een luchtvaartmaatschappij.

    Hoe werkt dat?
    Als je benieuwd bent of jij ook in aanmerking komt voor een vergoeding, omdat je bijvoorbeeld vertraging hebt gehad of je vlucht was geannuleerd, vul dan je vluchtnummer in op de site van Claimingo. Binnen twee minuten weet je of je in aanmerking komt voor compensatie. Vervolgens hebben de juristen van Claimingo even de tijd nodig om jouw claim persoonlijk te beoordelen. Als dat gebeurd is (binnen twee dagen) krijg jij een aanbod op maat. Je kan dan kiezen of je direct geld wilt ontvangen (Claim&GO) of liever wacht tot de luchtvaartmaatschappij uitbetaalt (No cure no Pay). Aan jou de keus. Het begint allemaal met het invullen van het nummer en de datum van je vlucht.

    Jouw mening telt
    Heb jij al eerder een claim ingediend bij Claimingo? Zij willen heel graag weten of jij tevreden was met de dienstverlening. Claimingo stelt namelijk hoge eisen aan haar klantenservice en heeft de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Kreeg je direct iemand aan de lijn? Werd je vriendelijk behandeld? Is je claim uiteindelijk geslaagd? Schrijf je review op NederlandReview.nl en zorg dat Claimingo nog meer mensen kan helpen om de vergoeding te claimen waar zij recht op hebben. 

    Hoe zijn de ervaringen van gedupeerde reizigers met het indienen van claims voor vergoedingen bij vertraagde vliegtuigen bij Claimingo? Lees reviews!

    Claimingo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    6,6
    63% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,2

    Service

    7,2

    Prijs

    6,8

    Leveren

    6,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Duurt lang

    Alice Janssens 23-08-2018

    Heb in juli 2018 al alles ingediend en nog steeds niks gehoord

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    mafia praktijken

    peter12-07-2018

    zoonlief word automatisch naar claimingo site gelinkt en zou nu vast hangen aan jullie diensten....wat een rare manier van werken en riekt naar oplichting

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Claim

    Deb19-06-2018

    Een paar weken geleden een claim ingediend maar nog steeds niks gehoord helaas..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Je kan het zelf ook in 5 minuten

    bram06-10-2017

    Opdringerig en leggen niet het hele verhaal uit

    Maire van Claimingo09-10-2017

    Hallo Bram, wat vervelend om te lezen dat je ontevreden bent met onze dienstverlening. Je geeft aan dat je onze dienstverlening als opdringerig hebt ervaren en dat je van mening bent dat wij niet het complete verhaal vertellen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen meegeven. Gemiddeld duurt het minimaal twee maanden en maximaal zeven maanden voordat een claim daadwerkelijk wordt uitbetaald. We lichten onze klanten hier juist over in, zodat zij hierop voorbereid zijn. Besluit de luchtvaartmaatschappij sneller tot uitbetaling over te gaan, dan is dat alleen maar mooi meegenomen. We hopen dat je onze werkwijze hierin begrijpt. Mocht je behoefte hebben aan nader overleg, voel je dan vrij om contact met ons te zoeken.

    Bram Overgaag25-10-2017

    Inmiddels is het opgelost.

    JefferyOrele11-05-2018

    kamagra oral jelly made in india kamagra jelly kopen rotterdam kamagra 100mg tablets india kamagra jelly side effects

    10-09-2018

    oplichting, duidelijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    hier tenminste niet afgescheept

    Marijke06-09-2017

    Heel fijn dat ik tenminste ERGENS terecht kon met mijn problemen. Bij de maatschappij zelf werd ik telkens afgescheept.

    Bedankt!

    Astrid van Claimingo06-09-2017

    Hi Marijke, bedankt voor de review :) Wat fijn dat wij je van dienst konden zijn! Mocht je ooit nog eens vluchtproblemen ervaren, al wens ik je dat uiteraard niet toe, staan we weer voor je klaar!

    Marijke06-09-2017

    Dank je wel, zal ik zeker doen! Maar ik hoop natuurlijk dat het niet nodig is ;)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Factuur van 40 euro.

    Hanna01-09-2017


    Na mijn gegevens op de website van Claimingo hebben ingevuld om te kijken of ik recht op een claim had kreeg ik bericht dat ik in aanmerking kwam om te claimen. Toen ik zei dat ik dit niet wilde doen vanwege een ander claimbureau werd er een factuur van 40 euro verstuurd. Administratie kosten.. Let goed op de algemene voorwaarden! Zodra je iets invult op de website zit je eraan vast, of krijg je dus een rekening zoals ik.

    tessa06-09-2017

    hallo vraagje had u ook de voorwaarden geaccepteerd of niet?? Want ik wil eigenlijk kijken of wij nog van onze vertraging een vergoedingen kunnen hebben.. mvg tessa

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Top service van Claimingo

    Lynn Vermeulen10-08-2017

    Top service van Claimingo, al binnen 5 dagen had ik mijn vergoeding binnen die ik gelukkig op vakantie kon uitgeven. Bij de volgende vertraging ga ik zeker Claimingo opnieuw gebruiken! Dank jullie wel!

    Maire van Claimingo10-08-2017

    Hi Lynn, bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Volgende keer - al wensen we je natuurlijk geen vertraging toe ;) - staan we uiteraard weer voor je klaar! Groetjes, Maire

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede en snelle service

    Emma Pieterse10-08-2017

    Goede en snelle service! Zeker een aanrader!

    Maire van Claimingo10-08-2017

    Hi Emma, hartstikke bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, staan we natuurlijk voor je klaar :) Groetjes, Maire

    Kennethutend10-05-2018

    buy cheap generic viagra co uk kamagra oral jelly 100mg kamagra bezorgen amsterdam kamagra oral jelly for sale kamagra uk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Claimingo

    Uw beoordeling