CashFlow

2.9
4

Bestellen

2

Service

2.8

Prijs

2.8

Levering

0%

Zou hier weer kopen

CashFlow

Wil je inzicht in de geldstroom van en naar jouw bankrekening en interesse in dit bedrijf? Hier lees je reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen van klanten die je voor gingen. En wil je straks op jouw beurt iemand helpen bij het krijgen van inzicht in de financiën? Schrijf dat gerust een recensie!

Maandelijkse uitgaven

Voor de meeste van ons, is het fijn om te weten wat er binnen komt, wat er uit gaat en vooral waaraan het hoeveel. Daarbij gaat het niet gelijk over streng budgetteren, want dat is niet altijd nodig, maar bijhouden is . Het is gewoon prettig te weten wanneer je welke uitgaven kunt verwachten. De vaste lasten zoals de hypotheek of huur, verzekeringen, zorgverzekering, energierekening, telefoonrekening, Internet, auto/motor, zakgeld, kleedgeld, enzovoort zijn zo uitgezocht. Net als de vaste inkomens, zoals salaris/loon, uitkering, alimentatie, et cetera. Lastiger is het uitzoeken van de boodschappen als je alles pint, in plaats van dat je per week een bedrag als boodschappengeld of huishoudgeld opneemt.

Huishoudboekje

Een ouderwetse manier om de inkomsten en uitgaven inzichtelijk te maken is een huishoudboekje bij te houden. Als alles via je rekening laat gaan door middel van internetbankieren, overschrijvingen en pinbetalingen, vul je alle bijschrijvingen aan de ene kant van de lijn en alle afschrijvingen aan de andere kant. Als je dit handmatig invult, is dat nog best een werk, maar het loont wel. Zo kun je namelijk bepalen waar je kunt besparen, hoe wat extra geld kunt wegzetten voor die vakantie, een potje bijhouden voor als de koelkast het begeeft, eventuele aankomende verbouwing, donaties aan goede doelen, en nog veel meer.CashFlow

Dit is een initiatief van Invers en biedt een dienst aan die fungeert als een huishoudboekje voor persoonlijk financieel inzicht. Door allerlei data, waaronder die van jouw bankrekening en internetbankieren, worden alle inkomsten en uitgaven overzichtelijk gerangschikt in een overzicht (of ‘systeem’ zoals ze het zelf noemen). Alle gerelateerde onderwerpen worden samengevoegd in een categorie of rubriek, zoals de boodschappen, alle kosten van de auto, enzovoort. De klant kan aan de hand van een grafiek precies zien hoe de zaken ervoor staan en de verhoudingen liggen.

Binnen CashFlow zelf is het niet mogelijk om transacties te doen en alle data is beveiligd en via een beveiligde verbinding loopt. Ook zeggen ze de gegevens niet door te verkopen of advertenties te tonen. Ze werken samen met de grote banken binnen Nederland en België.

Overzichtelijke recensies

Zeker als je derden zoveel inzicht geeft in jouw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens, wil je als particulier graag weten met wie je in zee gaat. Zijn ze betrouwbaar? Is het veilig? Ben ik de enige met toegang tot mijn account? Is het resultaat echt zo overzichtelijk? Gelukkig zijn er altijd mensen die de tijd nemen om een review te schrijven van hun ervaringen en mening. Hun beoordelingen helpen aankomende klanten bij de beeldvorming van het bedrijf, de dienst en het maken van een keuze.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook