NederlandReview

  Ervaringen Boxxpro

  Een project opzetten is zo moeilijk nog niet. Als de basis eenmaal gelegd is en het aankomt op de praktijk wordt het echter een heel stukje lastiger om het overzicht te bewaren. Eén bedrijf dat je hierbij wil helpen is Boxxpro. Maar zal dit systeem nou echt wel zo handig in gebruik zijn? Zal die urenregistratie nou echt wel zo waterdicht zijn?  Zul je die documenten nou wel echt willen delen? Zal het makkelijk zijn om de software te installeren op je eigen computer? En hoe hulpvaardig en vriendelijk zal de klantenservice van Boxxpro zijn als je hen om hun hulp vraagt? De enige mensen die deze vragen kunnen beantwoorden zijn de mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van  het project management systeem van Boxxpro. Lees hun reviews om meer over dit softwareprogramma te weten te komen. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen zullen je helpen te ontdekken of Boxxpro iets voor jou en je bedrijf is.

  Over Boxxpro
  Boxxpro is een software programma. Ze noemen het een online project management oplossing. Het systeem is ontwikkelt voor zowel kleine als grote organisaties. Maar behalve organisaties kunnen ook studenten, advocaten, marketing bureaus en creatieve bureaus er baat bij hebben. Maar dan vraag je je misschien af wat je er allemaal mee kan. Door middel van hun project management kun je in één oogopslag zien welke projecten er actief zijn en hoeveel taken er aan dit project vast zitten. Als aanvulling daarop kun je van deze taken (of van welke taken dan ook) de planning bijhouden. Naast planning en project management kun je Boxxpro ook gebruiken voor facturatie. Door middel van hun programma kun je snel en gemakkelijk facturen aanmaken. De klant kan deze dan vervolgend direct via iDeal betalen. De facturen kunnen ook direct gekoppeld worden aan een product. Soms zijn er wel eens woorden over de hoeveelheid uren die wel of niet gemaakt zijn en hoe eerlijk de taakverdeling in nou echt is. Dit kun je makkelijk bijhouden via Boxxpro’s urenregistratie. Je kunt ze per project, gebruiker en datum bekijken. De klantgegevens kun je makkelijk allemaal op één plek bewaren via Boxxpro’s Relaties & CM. Er is ook een Boxxpro cloud waarin je documenten kunt downloaden, uploaden en delen met andere gebruikers. Boxxpro kan ook de statistieken bijhouden. Zo kun je makkelijk je omzet per maand bekijken, maar ook je facturen, projecten en andere geschiedenis.


  Natuurlijk is een goede planning van meer afhankelijk dan alleen een programma.

  Diensten van Boxxpro
  Je kunt Boxxpro downloaden via de computer. Ze hebben ook een app die je kunt downloaden op je Smartphone. En dan is er nog een Boxxpro klantenservice die je kan helpen als je er even niet meer uit komt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Boxxpro
  Heb jij al eens Boxxpro gebruikt? Zo ja, dan zijn wij heel benieuwd wat jouw mening over dit programma is. Hoe handig is het nou echt? Houdt het de administratie beter bij? Heb je zo een beter overzicht over inkomsten, uitgaven en taakverdeling? En kon Boxxpro’s klantenservice je helpen toen je niet helemaal begreep hoe iets werkte? Schrijf een Boxxpro review en vertel ons alles over jouw ervaring met Boxxpro.

  Boxxpro
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Triest

  Peter Hendriks10-08-2018

  Hele slechte service, meneer beloofd van alles maar uiteindelijk komt daar niks van terecht. Daarnaast werd ik wel gefactureerd wordt iest wat hij niet gedaan heeft of niet goed genoeg gedaan heeft. Al met al heb ik een walgelijke ervaring gehad daar. VOOR MIJ NOOIT MEER!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Boxxpro

  Uw beoordeling