NederlandReview

  Ervaringen BlueMovement

  Ben je op zoek naar een organisatie waar je Bosch apparaten kunt huren? Wellicht is BlueMovement een geschikt bedrijf voor jou.

  Wat is BlueMovement?

  BlueMovement biedt huishoudapparaten van Bosch aan. Daarbij worden abonnementen aangeboden op de producten. BlueMovement valt onder de paraplu van BSH Huishoudapparaten B.V. BlueMovement blijft eigenaar van de apparaten en zorgt voor onderhoud, het opknappen en recyclen van de apparaten. Het doel is dat de apparaten zo lang mogelijk meegaan. Mocht je een abonnement afsluiten bij BlueMovement dan is dit te allen tijde inclusief de meest energiezuinige apparaten van Bosch. Het bedrijf stelt dat het serviceteam altijd voor je klaar staat.

  Zelf ecofriendly schoonmaken | DIY | Duurzaam met BlueMovement

  Wetenswaardigheden

  Je kunt abonnementen per automatische incasso of creditcard betalen. Mocht je een deal aangaan met BleuMovement dan is er geen BKR registratie. Er is wel een acceptatiebeleid opgesteld. Dit doen ze om financiële risico's te beperken. Deze kredietwaardigheidstoets zal uitgevoerd worden door Focum. Dit is een extern handelsinformatiebureau.

  Borg

  Je dient bij BlueMovement een borg te betalen. Dit doe je voor € 75,- per apparaat. Het bedrag dient vooraf voldaan te worden. Dit kun je doen via iDEAL of creditcard. Dit is dus voor het moment, dat het huishoudapparaat bij je thuis geleverd zal worden. Je zult de borg na afloop van de abonnementsperiode weer terug ontvangen. Uiteraard moet het apparaat dan wel in goede staat verkeren. Mocht je een abonnement voor minder dan 2 jaar afsluiten dan wordt de borg verrekend met de retourvergoeding.

  Leveringen

  De huishoudapparaten zullen bij je bezorgd worden op het moment dat het jou het beste uitkomt. Het vervoersbedrijf waarmee BlueMovement samenwerkt zal telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Dit gebeurt binnen een werkdag nadat jij je bestelling hebt gedaan. Het bedrijf stelt jouw oude apparaat graag een nieuw leven in te blazen. Het is in een dergelijke situatie wel van belang dat het apparaat in goede staat verkeerd. Losse onderdelen zullen niet meegenomen worden.

  Corona

  Op het moment van schrijven gelden er scherpe overheidsmaatregelen in verband met het coronavirus. Dit betekent onder meer dat het koeriersbedrijf niet bij klanten mogen binnenkomen. Het koeriersbedrijf zal hierdoor de apparaten voor de deur zetten. Ook is het van belang dat klanten bij retour, de apparaten voor de deur klaar zetten. Mocht dit het geval zijn dan wordt alles graag meegenomen.

  Apparaten kunnen dus even niet binnen afgeleverd en geïnstalleerd worden. Op het moment dat het risicoloos zal zijn, zal het bedrijf dit weer veranderen. Want, er wordt aangegeven je graag te helpen. Er wordt wel hulp op afstand aangeboden, mocht je er bijvoorbeeld niet uitkomen met de installatie. Hou de ontwikkelingen en updates i.v.m. corona a.u.b. in de gaten via de website van BlueMovement.

  Als je een abonnement hebt afgesloten zul je daar meer informatie over ontvangen. Er wordt aangegeven dat klanten apparaten zelf in ontvangst moeten nemen. Je dient je ook te legitimeren. Er moet ook voor ontvangst getekend worden. De chauffeur van het vervoersbedrijf zal je vragen om je legitimatie en het documentnummer te noteren. Het is dus verstandig om het een en ander bij de hand te hebben.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij BlueMovement? Ben je tevreden over de producten/diensten van BlueMovement? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij BlueMovement? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

  BlueMovement
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BlueMovement

  Uw beoordeling

  Wasmachine droger

  Bestel noooooooit wat hier !

  Kapotte spullen krijg je en behulpzaam zijn ze niet !

  Na 1 dag belde ik al dat de wasmachine een kapotte deur had. Er na kwam mijn was er nat uit. Nog niet verholpen en nu kan ik hem niet gebruiken omdat hij ontzettend veel lawaai maakt en alle kanten op gaat! Zelfs de man die hier kwam zei dat hij een error had moest maar 2 week wachten ondertussen laten ze niks van zich horen ! Troep neem vanaf vandaag een advocaat in handen want ik betaal niks !

  Door: Sabine 27-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is BlueMovement een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over BlueMovement. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BlueMovement actief?

  BlueMovement is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BlueMovement gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.