Ervaringen Bedrijfsplantraining.nl

Wanneer je een goed idee hebt voor het starten van een eigen bedrijf dan ben je er nog lang niet. Voordat je echt van start kunt gaan heb je meestal kapitaal nodig voor het aanleggen van een voorraad, de aanschaf van machines etc. Om voor een financiering in aanmerking te kunnen komen moet je een bedrijfsplan opstellen dat je meeneemt naar je bank of andere financiële instelling. Deze zal goed in elkaar moeten zitten, anders zal het idee afgewezen worden. Daarom kun je bij Bedrijfsplantraining.nl terecht zodat je leert hoe je het wél moet doen. Wat de ervaringen van andere startende ondernemers met deze training is lees je hier op NederlandReview.

Over Bedrijfsplantraining.nl

Bedrijfsplantraining.nl is een platform dat ondernemers helpt om hun bedrijfsplan op te stellen en uit te werken. Je wordt hierbij individueel of in kleine groepjes getraind. De eigenaar en begeleider van Bedrijfsplantraining, Rob Videler, heeft jarenlang ervaring opgedaan als accountmanager in het bankwezen. Daardoor weet hij waar een goed bedrijfsplan aan moet voldoen. Hij begeleid ook al jarenlang ondernemers bij het opstarten van hun eigen bedrijf onder de naam Goede-Zaak. Als je benieuwd bent hoe een en ander in zijn werk gaat, dan kun je op de website een filmpje bekijken.

Diensten

Online cursus
Met een online cursus van Bedrijfplantraining.nl kun jij zelfstandig een bedrijfsplan schrijven en het gesprek met een potentiele financierder aangaan. Je kunt online webinars volgen over verschillende onderwerpen welke je onbeperkt kunt bekijken op een tijd die jou past. Je kunt deze onbeperkt bekijken op een tijd die jou past. In deze online cursus wordt je exact verteld wat je moet weten voor jouw eigen bedrijfsplan zodat de kans dat je een financiering rondkrijgt veel groter wordt. Na het doorlopen van de online training krijg je een gratis haalbaarheidsanalyse bij je plan. Ook is het mogelijk om een klassikale of individuele training te volgen.

Klassikale Training

Bij een klassikale training wordt in een sessie van twee uur in een groepje van maximaal vier personen elkaars bedrijfsplannen besproken. Voordeel hiervan is dat je van de anderen kunt leren, wat jezelf weer tot nieuwe inzichten kan brengen en andersom. Ook hierna krijg je een gratis haalbaarheidsanalyse bij je plan.

Individuele Training

Bij de individuele training maak je een afspraak om je bedrijfsplan van A tot Z door te nemen. Naast het cijfermatige gedeelte van je plan wordt aandacht besteed aan jou als ondernemer en de markt van jou product of dienst. Na de individuele training kun je zelfstandig je bedrijfsplan schrijven en presenteren bij een financieringsinstelling. Ook hierna krijg je een gratis haalbaarheidsanalyse bij je plan.

Klachten

Over een klachtenregeling is op de website niets te vinden. Wel zie je onderaan de pagina een contactformulier dat je in kunt vullen en waar je vragen of opmerkingen achter kunt laten.

Jouw review ook op NederlandReview!

Heb jij een cursus gevolgd bij Bedrijfsplantraining.nl? Wat vond je hiervan, heb je er echt veel van opgestoken? Of ben je helaas nog steeds niet in staat om ondanks de training een goed bedrijfsplan op te stellen? Laat hier je review achter over dit bedrijf, daar kunnen anderen profijt van hebben!

Wat zijn de ervaringen met Bedrijfsplantraining.nl. Kun je met deze training een goed bedrijfsplan opstellen waardoor je een financiering rondkrijgt?

Bedrijfsplantraining.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

7,6
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

8

Prijs

6

Leveren

6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Wel geholpen

Niet heeeeel speciaal. Maar het helpt je zeker in duidelijke stappen wat verder op weg. Al met al wel wat aan gehad.

Door: Vik30-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Schrijf zelf een review over Bedrijfsplantraining.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)